miércoles, 13 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, ACTE ELECTORAL AL DIVINA AURORA

Èxit de públic en la xarrada-col·loqui d’EU-Acord Ciutadà de Tavernes al col·legi Divina Aurora

 El candidat a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna per Esquerra Unida-Acord Ciutadà, Eduardo Bononad, va donar resposta a totes les preguntes que li van plantejar els veïns del barri d’El Calvari que van omblir el replà de l’entrada del col·legi Divina Aurora. La majoria de les consultes plantejades pels veïns estaven relacionades amb l’economia municipal i l’atur local. Sobre la situació econòmica, Bononad va assenyalar que “està molt malament”, i va assegurar que, “hauria pogut millorar-se si, durant els quatre anys de la legislatura que acaba, s’hagués fet tot el que hauria de fer-se i bé”. Al respecte, va oferir xifres sobre els més de 2 milions d’euros pendents de cobrament que suporta l’Ajuntament “i que no es reclamen, ni s’actúa al respecte”, va matisar el candidat d’Esquerra Unida. Pel que fa al treball, Bononad va aportar varies solucions entre les que destaca la creació de cooperatives de treball, especialment les relacionades amb la citricultura. “L’Ajuntament ha de promoure aquest tipus de concentracions laborals, més encara, si considerem el apreciada que és la taronja de Tavernes de la Valldigna a Espanya, Francia i Alemanya”.

Dins de la programació que Esquerra Unida-Acord ciutadà té prevista per a la primera setmana de la campanya electoral, el dijous, 14 de maig, a més del repartiment de publicitat que es durà a terme, durant el matí, al mercat dels dijous, per la vesprada, a partir de les 17:30 hores, se celebrarà una festa infantil a la Placeta del Tio Julio, al barri d’El Calvari. El divendres, 15 de maig, a les 19:00 hores, tindrà lloc la segona xarrada-col·loqui a la que se somet, en aquesta campamya, el candidat a l’alcaldia per Esquerra Unida-Acord Ciutadà, Eduardo Bononad, al Col·legi San Miguel al barri d’El Cambro. El dissabte, 16 de maig, pel matí, els membres de la candidatura d’esquerres, militants i simpatitzants, després d’esmorzar a un bar de la platja vallera, procediran al repartiment de propaganda.

7 comentarios:

  1. Èxit de participació???? Si lleves els de EU amb les camisetes i els altres d'EU que no van amb camiseta però els coneixem... Un acte fluix.

    ResponderEliminar
  2. "Edu" es pensa que va a tornar a lo grande, i es va a pegar un hostia de relalitat que per a qué : Per al més jovens es una reliquia del passat, per als més majors una persona que va començar molt bé però que va deixar un ajuntament arruinat al que no li servien les gasolineres ni els tallers del poble, i que a més va despatxar empreses fora del poble i esquiava en Baqueira Beret amb cert personatge local, eixe es Eduardo Bononad.

    Si a això li sumes que els militants i simpatitzants dEU son quatre gats, i més després de la ruptura de fa quatre anys on històrics com Manola anaren fora, un regidor i encara gràcies.

    Jo d'ell intentaría lo de la propaganda de la tele del "Hola, soy Edu ".

    ResponderEliminar
  3. En Baqueira Beret? L'esqui no era era al Mulhacen de Granada?.

    ResponderEliminar
  4. Trenta tres o trenta quatre caps es veuen i nou o deu camisetes negres i algun familiar al costat dels de les camisetes. O siga màxim vint persones de fora.
    Tot un èxit.
    Ara si vols exit el d'ahir del PP: quatre gats en l'Alfandech i la tauleta en la plaça del futbol, cutre i cutre, i la gent sense fer-los cas. Manolo se la pega a base de bé. Nomes li faltava el cas del seu amic Rus.

    ResponderEliminar
  5. Es diu que Bononad ha dit als íntims que una volta organitzat el partit dimitirà per qüestions de salud. Tu saps alguna cosa Enrique?

    ResponderEliminar