sábado, 16 de mayo de 2015

Nota de premsa del PP, ACTE CASA DE LA CULTURA


Partit Popular Tavernes de la Valldigna

Archivos adjuntos17:17 (hace 6 horas)

EL PARTIT POPULAR, TOT I ELS 40 GRAUS, PREN AIRE I OMPLI LA CASA DE LA CULTURA

“Estic molt emocionat, gràcies a tots per haver vingut” així s’expressava el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tavernes, Manolo Vidal, en vore que tot i la forta calor l’acte central dels Populars omplia la Casa de la Cultura i bona part del primer pis.
La convocatòria demostra que els Populars tenen gran capacitat de mobilització de les seues bases i demostren la seua força tot i haver estat quatre anys a l’oposició.

Un a un es presentaren els components de la candidatura dels Populars, que foren ovacionats pel públic.

Manolo Vidal va intervindre davant un respectable que el va rebre de peu i amb una gran ovació.

Manolo Vidal agraïa la resposta de la gent en un dia tan pesat com va ser el dijous amb unes temperatures tremendament elevades.

El candidat dels Populars feia un breu repàs a la legislatura en la que va ser alcalde. “Férem més de cent obres, ara s’ha fet molt poc”. Recordava la caserna de la Guàrdia Civil, el nou institut, l’ampliació del centre de salut, la carretera a la platja per evitar que es quedara incomunicada en cas de fortes pluges, el Braç Treballador o tantes altres.

Manolo Vidal explicava que el deute municipal seguix sent quasi el mateix que quan ell va deixar l’alcaldia “encara que ara s’han recaptat molts més impostos. Per exemple, quasi huit milions d’euros més sols en la contribució o pujar entre un 20 i un 25% de mitja l’impost de circulació”.

El candidat explicava que l’amortització de deute és del 12% respecte el pressupost “això vol dir que en una família, per a pagar la hipoteca, els cotxes o demés sols es destina el 12% del jornal, per tant és una situació assumible i normal, que no vos diguen més confusions”.

Manolo Vidal comentava les seues propostes de futur de forma clara i concisa. Si el PP assoleix l’alcaldia obrirà la piscina climatitzada en octubre, tornarà a obrir la Cambra Agrària, promourà la construcció d’un hotel en la platja o es gestionarà sòl industrial perquè les empreses es posen en Tavernes o seguisquen treballant per donar ocupació als veïns.


El cap de llista Popular mantenia que el seu serà un govern per a tots. “Durant quatre anys hem estat escoltant als veïns, no hem deixat d’atendre’ls”, assegurava Manolo Vidal. Ell mateix anunciava per a tots que la Generalitat li havia confirmat que allargaria el taller ocupacional de Tavernes que perllongaria que vora 30 persones tinguen treball durant sis mesos més.

El president provincial, Vicent Betoret, va voler estar present en l’acte fent costat a Manolo Vidal i assegurava que és l’únic candidat que pot fer possible que Tavernes torne a brillar. Vicent Betoret recordava que la Comunitat ha sigut la regió d’España que més ha crescut amb un 4%.

Els Populars seguiran amb la campanya electoral explicant les seues propostes i faran el fi de campanya el divendres a la Plaça del carrer Calvari amb un sopar de truita gegant i l’actuació de la cantant local Elena.

17 comentarios:

  1. 500 persones diu el Levante : Si ho compares amb els socialistes un éxit, si ho compares amb Compromís un fracàs.

    I si ho contemplem com a termòmetre dels possibles ressultats Compromís sobre els set regidors, el PP sobre 5 i el Psoe i més vist el fracàs que tingueren ahir vesprada en el passeig si mantenen els 3 ja faran prou. I dos en l'aire que poden ser per a Edu i Units.

    Per tant Units pot ser siga la clau del futur govern triant entre dos tripartits, un amb PPPsoe i altre amb nacionalistes i Edu : Mala papeleta poden tindre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PP ompli i això demostra que el PP ve fort

      Eliminar
    2. aixo voldries tu guapet que el miting del PP haguera sigut un fracas!

      Eliminar
  2. Al anònim de les 6:31, qui no es consola es perquè no vol. Si omplir la mitat que Compromís es un éxit, doncs bé, per a tu la grosa.

    Ara bé, si ho mires des del punt de vista de la que lo està caiguent al PP i més ara amb lo de Rus, del qual Vidal no oblidem es home de confiança, tot un éxit.

    ResponderEliminar
  3. Va ser un miting que el candidat del PP va parlar poc del programa, nomes dos cosetes, i es va dedicar més a parlar de l'alcalde de Compromís que va ser el protagonista de l'acte. Em va decepcionar perquè si un es dedica a parlar d'un altre en el seu acte mes important de campanya vol dir que no li va bé.
    I molta cadira sense ocupar, com es pot veure en la foto al mig i a l'esquerra, però n'hi havia mes buits per darrere, i no va omplir les 380 cadires de baix. I molta gent forastera, tres primeres files.
    El miting comprova que Manolo Vidal i el PP de Tavernes amb este candidat esta finiquitat i que el dia 24 tindran un bon bac.

    ResponderEliminar
  4. Per a mi PP va fa el milior miting i es l únic partit que porta a Tavernes TREBALL, aixo es el que necesitem, tot el demes sobra!!Enhorabona PP, us tenen emvetges i amb rao, sou els unics que penseu en tothom, aixo d un intérpret per a sords ha sigut tot un detall, ningu havia pensat en estés persones.El poble es mereix tindre-vos com a cap de l Alcaldia de Tavernes, amb diferencia! !

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L' interpret està bé.
      Amb la de sords que no volen sentir el que diu la tele, ràdio i diaris tot els dies està molt bé la idea.

      Eliminar
    2. Tu ets molt gracios, guardat el xiste per al dilluns 25, eixe dia seras tu el que et quedarás sord. jajaja

      Eliminar
  5. Vergonyós que el PP use un acte de partit per anunciar que la Generalitat atorgara el nou taller a Tavernes que ja té sol·licitat de fa mesos l'Ajuntament i amb 50.000 euros per a ell, i que ho faça abans de dir-ho a l'Ajuntament. Bona prova de com treballa el PP: clientelisme dur i pur.

    I sobre obrir la piscina en octubre: Fantasias animadas de ayer y hoy.
    Valdria més que ens diguera d'on traurà els diners.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. vergonya es la mala gestión que sa dut a Tavernes durante estos 4 anys

      Eliminar
  6. El PP està fort i Compromís no s'attevix a fer un acte a la Casa devla Cultrura.
    El candidat Jordi diu que no s'en va de Tavernes però té la vivenda a Valencia i quan deixe de viure amb els papis s'en anirà a viure a Valencia. Algú aposta algo?

    ResponderEliminar
  7. Este tio es cabut.
    Li demostren que el PP va pujar mes l'impost de circulacio que Compromis i es queda igual.
    Li demostren que el PP a partir del 2007 puja una mitjana del 80% l'IBI i que les pujades del 2012 i 2013 de l'IBI eren pujades que va aprovar ell mateix, Manolo Vidal, i que Compromis les ha baixat el 2014 i el 2015, i es queda igual.
    No coneix la vergonya politica en este tema que està resultant de mentira continua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu si que ets cabut, putges imposto en una época que la gent se ho esta passant malament

      Eliminar
  8. Jo li done la rao a Betoret.
    Som la regio que mes ha cresctut: en atur i desocupació, en diputats imputats per corrupció, en deute de la Generalitat, en no aplicació de la llei de dependencia, en retalls en educacio i sanitat, en tancament de mitjans en llengua propia... per a què continuar.? La llista no acabaria mai.

    ResponderEliminar
  9. Al dels camps de gespa : No ens consta el que dius i no, no ens referim a la subcontractació, pel que com diguem sempre o noms i cognoms o al jutjat a denunciar.

    ResponderEliminar
  10. De nou al de la gespa : " Això es diu ... " : Eixa frase i tal i com està el tema pot portar a malentesos xlq si la lleves en la resta no hi ha ja problema en publicar.ho, no es cap delicte subcontractar, es algo habitual el que no vol dir que ens parega més o menys étic o algo més.

    ResponderEliminar
  11. De nou al de la gespa : " Això es diu ... " : Eixa frase i tal i com està el tema pot portar a malentesos xlq si la lleves en la resta no hi ha ja problema en publicar.ho, no es cap delicte subcontractar, es algo habitual el que no vol dir que ens parega més o menys étic o algo més.

    ResponderEliminar