lunes, 18 de mayo de 2015

Info-UNITS, DE CAMPANYA EN LA PLAÇA DEL POLIESPORTIU I ZONA PASSEIG COLÓN

Ahir per la vesprada i com vos haviem informat, estiguerem per la vesprada en dits llocs, on informarem als ciutadans mitjansant el repartiment de tríptics. 

I el dimerceres al Cantalot, on des de les vuit estarem en un punt fixe en el parc i pegant una volta pel barri acompanyats d'una xaranga, i el dijous acte central del que vos acompanyem invitació.





CONVIDA al poble de Tavernes de La Valldigna a la XARRADA-COLOQUI I BERENAR que es celebrarà a la Casa de la Cultura el proper Dijous 21 de Maig  a les 19:30 hores.
Comptem amb la vostra assistència i opinió.

PEGUEM-LI LA VOLTA A TAVERNES


CALENDARI ELECTORAL

Dimecres dia 20 a les huit de la vesprada estarem en el Parc del Cantalot on tindrem un punt fixe d'informació, i pegarem una volteta pel barri acompanyats d'una xaranga.

 I el dijous 21 tancarem la campanya amb un berenar-xarrada-coloqui en la Casa de la cultura a les set i mitja vesprada, on volem que els protagonistes sigau els veins, pel que nosaltres vos direm quins son els punts generals del nostre projecte, però sobre tot i com ja ferem en la platja, volem escoltar les vostres inquietuts, les vostres idées, les vostres sugerències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario