martes, 5 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, TROBADA MUSICAL

Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes organiza un encuentro de grupos musicales locales el sábado 9 de mayo

Con la participación de cuatro grupos musicales locales, Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna ha organizado, para el sábado 9 de mayo, en la plaza del Polideportivo Municipal, un concierto que comenzará a las 20:00 horas y se prolongará hasta las 04:00 horas de la madrugada. Los asistentes podrán adquirir bocadillos y bebidas a precios anticrisis, según se anuncia en el cartel.

El primer grupo en intervenir será Fístula Vallkànica. Después será el turno para Contra la Pared. Al término de este grupo llegará la hora para Panoràmix y finalmente actuará el grupo Metall i So.
   
Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes organitza una trobada de grups musicals locals el dissabte 9 de maig

Amb la participació de quatre grups musicals locals, Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna ha organitzat, per al dissabte 9 de maig, a la plaça del Poliesportiu Municipal, un concert que començarà a les 20:00 hores i es prolongarà fins les 04:00 hores de la matinada. Els assistents podran adquirir entrepans i begudes a preus anticrisi, segons s’anuncia al cartell.

El primer grup en intervenir serà Fístula Vallkànica. Després serà el torn per a Contra la Pared. En acabar aquest grup arribarà l’hora per a Panoràmix i finalment actuarà el grup Metall i So.

No hay comentarios:

Publicar un comentario