viernes, 22 de mayo de 2015

info-UNITS, PARALITZACIÓ DENUNCIES

D-UxT davant els lamentables fets que estem coneixent per la premsa d'una denúncia d'un funcionari contra el govern municipal per un assumpte d'arxiu de denúncies, manifestem : 

Que no és política d'este partit el fer manifestacions davant d'una denúncia sense esperar que esta seguisca el seu curs i o bé s'arribe a una imputació o acusació o per contra a s'arxive ésta, moment en què ens manifestarem. 

No ens pareix prudent mentrestant dir o deixar de dir perquè amb això flac favor li fem a la imatge de la nostra ciutat, la qual està eixint ja fa temps en la premsa més per males notícies que per bones, hui mateix per dos males. 

Per tant demanem prudència i respecte.


9 comentarios:

  1. No es que tot siguen males noticies. Es que les bones no interessen i no es publiquen:
    Tu mateix mira que n'has publicat unes quantes, començant pel nou taller d'ocupació, i altres no ho han publicat.

    ResponderEliminar
  2. Em deixes completament gelat. Els fets són suficientment greus per a dir el que estàs dient. Els fets estan ahí, ho corroboren els sindicats, ja era sabut per tots i ara vosaltres us eixiu per la tangent i parleu de no danyar la imatge de la ciutat. Opinar sobre açò no danya la imatge de Tavernes. El que danya la imatge de Tavernes és l'actuació de les persones que ho han fet i ho han permès. I ara la postura vostra tampoc ajuda a netejar eixa imatge i evitar que açò es repetisca.
    Em defraudeu. Ho sent, però és la veritat. Creia que éreu mes valents. M'entristeix la vostra postura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els sindicats? Deixa que em riga.
      Un paper que no firma ningú amb el seu nom, unes sigles que no avalen cap nom, i damunt el primer es el sindicat del mateix agent i ell es el representant, i el segon el CSIF el sindicat de Gines (encara es el representant).
      Menuda credibilitat.
      Venga ya!

      Bones noticies: hui el Levante publica l'adjudicació del nou taller, que es noticia del dijous i que aci i altres blogs ja han publicat. Las Provincias calladet.

      Eliminar
  3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT22 de mayo de 2015, 18:38

    La nostra postura en la que cal en un estat de dret i que es no opinar del que damunt sols coneguem per un artícul en un periòdic, estigues tranquil que quant un jutje diga si hi ha delicte i qui es el que ha delinquit serem els primers en exigir que roden colls, però mentres tant no comptes amb nosaltres per als juís "de telediari" als que per desgràcia tant estem acostumats en este país.
    Deixem que com a mínim i com diguem tingam una imputació perquè això voldrà dir que hi haurà com a mínim un indici de delicte.

    I així i tot serem prudents perquè una imputació huí per huí es un métode de defensa del imputat i no una acussació ferma com s.està prenent, la acussació es la que ens deu de permetre parlar de pressumpte delicte.
    Tal volta qui vos contesta i per ser professional del dret siga massa legalista però més val quedar.se curt que passar.se quant afecta a tercers l.opinió d.ú i a més greument.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No Enrique. No estas tractant el tema adecuadament. Rus tampoc está imputat i si que vas parlar i comentar el seu cas. També en el cas de Rus eren informacions periodístiques. No val ara que digues que no vols opinar de coses del poble en época electoral.
      No eres equàmim. No val eixa postura.

      Eliminar
  4. No es el mateix parlar del poble que de fora, en tota la campanya no he parat de parlar de tot però de fora per a no influir al ser jo candidat i així vaig a seguir fins diumenge nit.
    I tranquil que si el tema seguix parlarem de debò.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I Units no ha parlat de Rus, no el confudisques, ha parlat Quadern.

      Eliminar
    2. Enrique Quadern no es candidat a res. Respete la teua opinió pero no puc compartirla. En sap mal, en serio, pero estic defraudat. Es la meua opinió i la de algunes persones que he parlat. En sap mal, pensava una cosa i, desgraciadament, vec una altra en vosaltres. No pasa res son opinions que no coincideixen. Mavera agradat que no fora de eixa manera.

      Eliminar
    3. Però l.editor de Quadern i qui fa les editorials sí i no sería mai neutral.

      Eliminar