viernes, 22 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, ACTE SECTORIALS

Esquerra Unida-Acord Ciutadà de Tavernes convenç en els seus actes sectorials de la campanya

En els dos últims actes sectorials celebrats en la recta final de la campanya, el candidat a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna per Esquerra Unida-Acord Ciutadà, Eduardo Bononad, ha aconseguit omplir els recintes on s’han impartit xarrades-col·loqui amb els veïns els quals han pogut conéixer la vertadera situació de l’Ajuntament i la societat vallera i les solucions que aporta aquesta formació política a tants problemes “uns, heredats per la nefasta gestió dels governs del PP i altres, por la inactivitat i inoperància de l’actual govern local que s’ha limitat a veure-les caure”, sentència el candidat qui, a més, destaca que l’Ajuntament a patit de lideratge en la figura de l’alcalde. “Per a afrontar la situació amb garanties es necessita un líder i d’això ha mancat l’actual govern local. Ser líder no significa posar-se el vestit i presidir les processons sinó, posar-se el mono de feina i insistir en els projectes i iniciatives defensant-les allà on siga menester”.

Front a les diferents qüestions plantejades pels veïns, la que més preocupa és la de l’atur. En aquest sentit, Bononad ha assenyalat que hi han solucions, però que han d’escométre’s amb voluntat, imaginació i valentia. Entre les propostes, el candidat d’Esquerra Unida-Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna insisteix en “tornar als orígens”. En concret, assenyala, a l’agricultura i “crear cooperatives de treball associat per a reviscolar l’activitat agricola local i en especial la citrícola”.

7 comentarios:

  1. Està mes ple que el dia de Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mirant fotos d'un acte i d'altre ni de conya.
      Com en els 200 xiquets de la placeta del tio Julio... i allí no en caben ni la meitat i en la foto nomes se'n veien una vintena.

      Eliminar
  2. Líders que han passat la vida i han fet patrimoni a través de la empresa privada i numeros dos que van en Audi ara volent donar lliçons de cooperativisme. Tornar arrere,serà per l'éxit que van tindre a Tavernes les cooperatives,quant tot anava més o menys bé en l'agricultura. Crec que ja han fet tard i tampoc seran ells els que ho menegen. Temps al temps.

    ResponderEliminar
  3. Jo afegiria i xalets de lujo en Els Sequers.
    La nota de premsa és precisament tot el contrari del que va fer quan era alcalde: mala gestio econòmica, va deixar un Ajuntament que no li servien ni gasolina per als cotxes, va pujar l'IBi pels nuvols, la cooperativa que hi havia d'obres regida per gent aleshores del PCPV a pique i sobre no anar a procesons.
    I les empreses majorment en contra de la seua gestio i alguns fugint fora del poble.
    Lider es una cosa i dictador és una altra diferent.

    ResponderEliminar
  4. Jo no recorde el temps en que Edu va ser alcalde però m'han parlat molt be d'ell i com soc d'esquerres vaig a votar EU.

    ResponderEliminar
  5. Han pillat als del PP llevant la pancarta d'EUPV a la plaça del tio juliet. Aprepareu-se Manolito i sequaces que està documentat fotograficament i aneu a ser denunciats

    ResponderEliminar
  6. I qui repartia els plamfets del PP era una colla de joves, alguns d'ells menors d'edat i de 14 any o menys. I no son fills de militants del PP, alguns fills d'immigrants.
    Tenien contracte de treball? Estaven assegurats?

    ResponderEliminar