miércoles, 13 de mayo de 2015

Nota del gabinet de premsa ajuntament , PISCINA COBERTA

Tavernes ha donat totes les facilitats en les obres de la piscina coberta. 

L'Ajuntament ha aportat 1'3 milions i ha facilitat els terrenys, a més de renunciar a cobrar un deute per fer viable el concurs de creditors. També rebutja per falses les manifestacions d'una persona que diu parlar en nom de la concessionària.

 L'Ajuntament de Tavernes rebutja per falses les manifestacions efectuades en un mitjà de premsa comarcal per una persona que afirmava parlar en representació de l'empresa concessionària Metroval Acqua. El govern municipal assegura que no representa a l'empresa, va ser apartada pels socis per la seua actuació incompetent i ineficaç en agost del 2013 i tampoc no ha estat present en les reunions mantingudes per l'Ajuntament amb l'administrador concursal i els socis. La noticia del cesa ve publicada en el BOE (Registre Mercantil) número 163 pàgina 40907 de 28 d'agost del 2013.

L'Ajuntament de Tavernes ha indicat que les quantitats indicades pel presumpte representant de l'empresa són inexactes perquè no falten 200.000 euros, sinó més de 400.000 euros. També l'obra que es va pressupostar en 2'6 s'ha disparat fins els 4'8 milions, un sobrecost produït perquè l'empresa va executar més obra de la contemplada en el projecte sota el seu risc. L'empresa no va poder fer front als pagaments de l'augment d'obra i va entrar en concurs de creditors.

El informe de la Interventora Municipal de Tavernes, ja va advertir en el 2008 què la concessió de la piscina anava a adjudicar-se a una empresa on el seu "pla de viabilitat" havia estat valorat per la Intervenció Municipal en zero punts.

L'Ajuntament ha donat sempre totes les facilitats a l'empresa perquè poguera executar l'obra:

- Ha facilitat els terreny de propietat municipal i 1'3 milions d'euros per a les obres.
- Es va adherir al concurs de creditors per possibilitar que l'empresa arribarà al 50 % d'adherits en el concurs i fóra viable.
- Va anul·lar expedients sancionadors a l'empresa per incompliment de terminis per tal de no crear més deutes a l'empresa.
- Va aprovar el modificat d'obra de la piscina, que el PP va deixar per aprovar. Els arquitectes de l'empresa no volien firmar per no haver-lo cobrat i va ser la gestió i negociacions del govern municipal que aconseguia la firma dels tècnics.
- Va autoritzar a l'empresa en el ple d'abril a hipotecar la concessió de la piscina per facilitar-li els tràmits davant Hisenda.

 El govern de l’Ajuntament de Tavernes afirma que va a continuar en la seua política de gestió responsable, i que no va a donar més diners només per donar-ne i sense tindre cap garantia de que la piscina vaja a obrir-se.

17 comentarios:

  1. El gabinet de premsa al servici del partit, molt típic de certs pais isleny o del nord d'una península asiàtica.

    ResponderEliminar
  2. Carlos Gimeno, el pressumpte responsable de l'empresa i Las Províncias han quedat en el cul a l'aire.
    Publicarà la rèplica eixe diari ? Ja ho dic jo :NO
    Et recorde Enrique que Carlos Gimeno en tant que periodiste és un personatge públic i se'l pot criticar en la faceta periodística. I és evident que han publicat falsetats, mentires i tergiversacions. I el que és pitjor: no han contrastat informacions ni donat dret de rèplica a l'acusat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui no era periodista i escribía era el pare de l'alcalde

      Eliminar
    2. Tampoc és escriptor i té un total de 11 llibres publicats de temàtica diversa.

      Eliminar
    3. Belen Esteban també té llibres escrits.

      Eliminar
  3. La nota de l'ajuntament no aclarix res de les ordres de NO contractar a certes persones/empreses.
    Això hauria d'aclarirse.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I dale amb Carlos, que no vos agrada lo que diu? No es podeu tragar a aquells que vos planten cara i pugueu coaacionar. Eixe es el vostre estil com no, a insultar i desprestigiar als que no pensen com Compromis. Per sort, existix la llibertat de premsa

      Eliminar
    2. Vixca la llibertat de premsa !!!!!!

      Eliminar
    3. Efectivament que existisca i publique la nota oficial de l'Ajuntament.
      No ho farà.

      Eliminar
    4. Esta aclarit en la nota de premsa de manera implicita i es veu que això de les llistes negres son bovades. I tu ho saps.

      Quan Compromis va arribar al govern l'empresa estava ja en fallida. Ningú es creu que en les reunions de l'Ajuntament amb l'administrador concursal i representants del jutjat i de l'empresa el tema de debat era les contractacions i a qui s'anava a contractar, quan s'estava decidint el destí d'una empresa i d'uns problema de 4'8 milions de piscina.
      Una empresa que ningú sabia quan anava a reflotar-se i si es reflotaria i parlant de contractacions de personals. Per això estava l'empresa, per contractar si no tenia un euro per fer-se un cafe..
      Menuda imaginacio volcanica i poc trellat dels que es creuen a un senyor que no va assistir a cap de les reunions ni participava i fan cas a un diari que en este assumpte ha fet aigua per tots els costats i ha perdut tota la credibilitat.
      En este poble de contractacions de piscina nomes s'ha parlat de gent del PP que estaven ja contractats, i era vox populi en el 2011 des de mesos abans d'eleccions.

      Ara es comprensible que alguns penseu que els demes van a fer com vosaltres feieu, i això no es cert.

      Eliminar
  4. El Bloc Compromis sempre te la veritat absoluta!! Jajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre no, per favor. Faltaria més. Quan se li contesta al PPSOE el 99'9999%.
      Falta eixe 0'0001%.
      Ja ja ja ja ja

      Eliminar
    2. La nota de premsa la fa Compromis? Que te que dir????

      Eliminar
  5. I perque no expliqueu vosaltres lo dels watssps??

    ResponderEliminar
  6. Carlos que jo sapiga no ha insultat a ningu. No li tindran manía??? I aixo que volien tallarli la antena els tolerants

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carlos es una gran persona. En ma casa ens ha ajudat sempre i amb ell estarem sempre al seu costat. Quan mes mal ho pasavem ell ens va ajudar i sempre li estarem agraits en ma casa

      Eliminar
  7. Jo pensava que les notes de premsa oficials de l'Ajuntament les feia, com en tots els pobles, el govern municipal. O vols que les faça el PP? Això en Gandia on governa.

    ResponderEliminar