martes, 26 de mayo de 2015

Editorial: UN POC D'OXIGEN // PERQUÈ HA GUANYAT COMPROMÍS

Nota del editor : 

Resultado de imagen de un poco de oxigenoAhir parlava de que necessitava oxigenar-me per a poder portar de nou el ritme que ha manprés Quadern, vertiginós ritme que començava a ofegar-me. 

Doncs bé, en estes 24 hores ha segut tant el recolzament tant públic com privat que he rebut per a que siga endavant a tot avèla amb Quadern, que no m' he pogut ressitir i ací teniu una editorial analitzant els ressultats electorals, a excepció del d'Units per motiu obvis. 

Seguisc sense prometre una continuitat diaria com fea de les editorials, de vegades ressulta asfixiant i necessite un poc més d'oxigen,, així que per a poder seguir la faré quant en naisca i no per obligació diaria. 

Gràcies pel recolzament i endavant.  

Editorial : 

Perquè la apalstant victòria de Compromís

De vegades i com em dia un dels antics d'este partit, ú de vegades guanya tant per mèrits propis com pels demèrtis dels demés.

I el grans mértis de Compromís han segut per un costat conectar amb tot tipus de ciutadans, com a apoderat en varis col.legis inevitàblement es pot vore qué voten més de quatre que no s'amaguen, i es quedarieu sorpresos de quina gent a votat a este partit, molts d'ells ens consta personalment "populars" de tot la vida. I a més de totes les edats. Així es va poder vore també en la presentació de la seua llista i demés actes electorals. 

I per altre el pressentar el fidèl de la balança de la seua gestió equilibrat, i a més com l'únic o principal salvador de l'economía local sacrificant servicis als ciutadans per això, el que no havern volgut, la culpa ha segut dels d'abans per la seua mala gestió.

I els demèrtis d'un PP amb una opossició desastrosa, crispant amb com denunciarem una política de opossició de papers constant, a més dels vents contraris a nivell nacional, i amb una clavada de pota monumental amb lo de la moció de censura amb una trànsfuga, i els constants mimos posteriros a ésta.

I d'uns socialistes que a més de no haver sabut vendre "el seu peix" passaren també al atac brutal al
seu ex-soci, el que ha fet preguntar-se a molts perquè si eren tan roins han agunatat amb ells tant de temps, apuntant a interessos no espuris del seu cap, això ho hem sentit un muntó de vegades, i més des de que diu que es un mal alcalde Jordi Juan i aguanta la cadira unses setmanes més fin éste el despatxa. 
I la foto en la porta del saló de plens quant el no-pleno tipus los tres mosqueteros... tèla, al igual que apludir la darrera intervenció de Karina en ple. dos "cagades" monumentals.  

En quant a EU pensem que no han tingut un mal ressultat, ja el voldríem alguns, però aspiravem a massa amb poc producte, no teníen un cap com per a tirar tant de coets com ells pensaven, els que el coneguerem com Alcalde recordem com va acabar la seua gestió, i els que no el troben "majoret".

Però bé, no anem a fer-ho més llarc, pensem moltes cosses més, però açò es faría etern, digau vosaltres també, que d'això s'ha tractat sempre en Quadern.

6 comentarios:

  1. Lligiu el blog uvedevisente. L'article està molt bé.

    ResponderEliminar
  2. Ja ha aclarit Jordi Juan si es trasllada a viure a València?

    ResponderEliminar
  3. Ara ha arribat el temps de Jordi Juan. De demostrar que fou ell i no Víctor Borràs qui deixà l'Ajuntament en superàvit. Per escomençar i en plena campanya passa de desdir-se del mur de contenció a adjudicar la redacció del projecte. Adjudicatura que no ix del seu barret màgic.

    Quant siga temps d'obrir la piscina, també en sabrem com ho farà. ¿Per qué? Perqué Víctor Borràs ho ha explicat a tot ciutadà que s'ha prestat a obrir-ne'ls la porta.

    Quant siga temps d'aprovar les parcel.les d'expropiació per a negociar-ne l'accés d'indústries que entraríen al poble oferint serveis i feina, també sabrem abans que óbriga la boca quines passes donarà Jordi Juan.

    El "peix" que vosté esmenta està més que venut, però Tavernes més que pensar "es deixa fer" per les tendéncies. Ho foren Eugenio Pérez i Manolo Vidal. Ara ho és Jordi Juan. Ara es quan el poble li podria quedar gran. Ahí està Valéncia. Huí per huí, la via més cómoda. Vore'm de tot i tot comença ara. Es farà honor novament a la màxima de Plató en la que ens recorda que "La mesura de tot home resideix en com obra amb el poder". Ara té una majoria absoulta, d'eixes que ahir per la nit en boca de la própia Mónica Oltra, no li agraden perqué son un obstacle per a la pluralitat de les veus que conformen un estat democràtic.

    Salut, i que Quadern de Reflexions seguisca ací molts i molts anys més:

    V

    ResponderEliminar
  4. Efectívament Enric, el socialistes han actuat tard i mal, trencant si es que hi havíen motius quant ja no calía al estar a pocs mesos de elecions, cassualment després del varapalo de les europées i a més diguent-li de tot menos guapo al alcalde al que fins un dia abans havíen recolzat, davant el qual l'ectorat s'ha preguntat si era tant roin perquè no han trencat antes, i més perquè han aguantat dos mesos des de que demanaren la dimissió de Jordi i no se'n han anat fins que els ha tirat. No han colat els seus arguments i menys amb la foto que anomenes amb sainet audiovisual incluit, una cagada de tamany suprem.

    En quant a Manolo estava sentenciat des de la moció, damunt aparta a Inma i Raquèl, les dos úniques que s'han partit la cara junt a ell en els plenos, i ara es veu sense ningú amb experiència que dirigisca el grup si ell se'n va, perquè María i Salva ni fú ni fà almneys fins a huí, també hi ha que dir perquè tampoc superManolo els aha deixat, i ja pense si el apartar a aquelles dos no ha segut aposta per a ara tindre l'excusa de que s'ha de quedar per a dirigir el grup.

    I Edu, que ja pot estar content ja, que ens enrecordem de com va deixar el pati.

    En quant a Units dir-te que haveu errat amb la cap, deuríes haver segut tú perquè a ella li falten tables, s'ha vist en els dos actes públics que haveu fet i en la radio i en Tele 7, no sap desarrollar els temes, mentres que tu el vas defendre més que bé en l'acte almenys del poble, en el de la platja no vaig estar. I no perquè ella siga mala, es una bona professional i molt espabilada, molt empatica però qui parla del qiue no sap mal ho té.
    Aixì sí, els vostres quasi doscents vots li han fotut a socialistes i peperos, eixos vots a ells els havera supossat un regidor més segur, i inclús pot ser a Edu, així que per mí un 10, que espabilen que si pressentaren una bona oferta vosaltres no estarueu ahí.

    I en quant a Compromís ha passat el mateix que amb Eugenio i el Bloc, 7 del PP i dos del Bloc i al fer-ho tots bé i amb i un bon candidat, jove, guapot, professional, a la següent el PP majoria absoluta i el Bloc els dos mateixos, qui ven el peix com tu dius sempe es l'alcalde quant les cosse van bé.

    ResponderEliminar
  5. Molt encertats tots els diagnòstics,però per a poder anar fent caldrà una opossició constructiva i estar al aguait perque la gestió pública millore. Com alguns diuen s'hagués pogut fer millor però els votants han decidit que les demés opcions no és que no eren prou bones,simplement eren pitjors.
    És el que el partit de l'alcalde sempre ha argumentat quan venien tortes,els demés tampoc ho han fet o ho han fet pitjor: el PSOE, Karina i l'anterior govern. Però ara ja no tindran PSOE que no va fer res bé com a soci,ni Karina ni es podrà parlar d'errades del govern anterior.
    Per altra banda,els plenos i les decissions van a perdre molt d'interés i caldrà vore si encerten sense escoltar ni negociar amb les demés forces polítiques. De totes maneres massa decissions i votacions de l'anterior legislatura estaven condicionades per interesos partidistes i obres i serveis heretats. Esperem Compromís comence de zero i es centre només en la gestió per als ciutadans i es deixe d'altres contes.

    ResponderEliminar