miércoles, 3 de diciembre de 2014

Recordeu, EL DISSABTE VOLTA PEL TERME

Bona vesprada a totes i tots,

Vos escrivim per a recordar-vos que aquest proper dissabte dia 6 de desembre farem la primera volta pel terme dins del procés de participació de l’Estudi de Paisatge. Aquesta passejada estava prevista per al passat dissabte 26 de novembre però vam tindre que ajornar-la per la previsió de fortes pluges.

Per temes d’organització de l’activitat, si teniu ganes i penseu que podreu vindre a aquesta primera passejada cap al Racó de Joana ens agradaria que ens féreu arribar un correu-e a participa@tavernes.es i així podrem calcular més o menys quantes persones hi participaran.

Eixirem des de la plaça Major a les 10h00 del matí i a través de carrers i camins del municipi travessarem l’espai urbà, agrícola i forestal direcció a l’ermita de Sant Llorenç i al mirador de la Mediterrània. Per on anirem ho decidirem entre tots.

Recordeu que l’objectiu de les dues passejades programades és explorar de manera col·lectiva els significats i valors que la població atribueix al paisatge local mentre el recorrem. El dissabte 13 de desembre anirem de la plaça 9 d’octubre al Clot de la Font. Pot ser aquestes siguen dues de les rutes més clàssiques a Tavernes, però vos assegurem que l’experiència serà diferent!

Volem copsar la percepció social del paisatge mitjançant l’experiència directa amb aquest. Volem conèixer quina és la percepció de les dinàmiques territorials i dels canvis complexos que es produeixen en el paisatge. I volem recollir quins són els reptes de futur d’aquest paisatge.

Recordeu portar una càmera (pot ser la del telèfon mòbil), a més de calcer i roba còmoda, beguda, alguna cosa per esmorzar a meitat camí, etc. A hora dinar ja estarem en casa.

Sobre el que farem concretament durant les passejades vos ho contarem eixe mateix dia, però segur que serà divertit!

Els xiquets són benvinguts. I perquè no, els vostres animalets.

Si voleu saber-ne més del procés i de la resta d’instruments que es troben a la vostra disposició per a participar consulteu la pàgina http://participa.tavernes.es/estudipaisatge/ dins del lloc web de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Vos convidem a mirar de prop!



No hay comentarios:

Publicar un comentario