miércoles, 3 de diciembre de 2014

Nota de Premsa APPLICA'T

La Regidoria de Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes 
col·labora amb "L'aplicació de La Valldigna"
L'aplicació de La Valldigna és una plataforma formada per una app per a mòbil, una web i perfils en les diverses xarxes social que conté informació d'interés per als habitants i visitants de La Valldigna.
Les seccions amb les que conta son una guia comercial on es poden trobar negocis dels quatre pobles que formen La Valldigna, una secció on els comerços publiquen les seues ofertes, novetats, notícies, etc..., una agenda on es recopilen tots els esdeveniments que es fan a La Valldigna (teatre, concerts, exposicions, donacions de sang, etc...), la seccio de notícies on es poden consultar tant les que publiquen els mateixos ajuntaments, com les que apareixen publicades als mitjans de comunicació, la secció de telèfons d'interés i la de horaris de transport on es poden consultar els horaris d'autobús i tren.
Des de que es va llançar l'app per a mòbil ha sigut utilitzada més de 9000 vegades, el que fa que tant els comerços que en ella apareixen, així com la informació de La Valldigna aconsegueixquen una gran difussió.
L'Ajuntament de Tavernes, de la mà de la Regidoria de Foment Local, ha decidit col·laborar amb "L'aplicació de La Valldigna" vegent que és una gran ferramenta per a promocionar el comerç local i de proximitat, així com per a informar a la població dels esdeveniments i notícies que passen en el nostre entorn.

És per açò que el proper dijous dia 4 de desembre a les 19h, es celebrarà una xarrada al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes, per a explicar de primera mà a la gent de Tavernes el funcionament de la plataforma i les seues possibilitats. Entre els assistents a la presentació, es sortejarà un val de 50€ a gastar en qualsevol dels més de 60 comerços que apareixen a la Guia Comercial i alguns regals més cortesía dels nostres comerços.



No hay comentarios:

Publicar un comentario