jueves, 4 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Li peguem una miradeta a la premsa i llegim en Las Provincias sobre un debat que a instàncies d'Esquerra Republicana es farà en la Casa de la Cultura sobre política autonómica en general, demà a les 7,30 vesprada, i en Levante que es fiquen noves luminaries en el centre per un valor de 12.000 euros, la reforestació de la part baixa de la muntanya de les creus, el assalt a la seu del club de rugby i que un supossat comprador de taronjes va estafar al ajuntament de Simat, doncs va comprar les taronges del Monestir supossàdament per a un almacen, el que no era veritat, pel que s'ha fet amb els diners.

Sobre el debat animar-vos a que acudiu, escolteu, i sobre tot pregunteu, que es podrà, i així aneu discernit sobre qué i a qui votar. 
Sobre l' iluminació del centre dir que fa falta i de debò doncs la zona del mercat en concret quedava obscura, i que visquen les eleccions que donen llum o no hi ha, lamentar el tema del rugby, de la forestació ja informarem i opinarem i lo de Simat i les taronges ... de traca !!! . 


3 comentarios:

  1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT4 de diciembre de 2014, 8:48

    Sobre el debat dir que qui vos escriu participarà en ell en nom de Coalició Reforma Demòcrata, la coalició que els independents locals de Tavernes hem creat amb altres partits locals, pel que vos anime a vindre, escoltar i sobre tot preguntar-nos, que es podrà, i així aneu discernit sobre que i a qui votar, i aquells que digueu de mi que si açò que si allò, ho podreu dir amb més raons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saps quí representarà als demés partits? Podemos està oficialitzat a Tavernes? Quin dels Podemos és?

      Eliminar
    2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT5 de diciembre de 2014, 7:03

      Sols sé que ve un diputat autonómic socialista i un altre foraster per ERPV, i que anit en comunicaren que de Compromís per raons d'agenda no va a compareixer ningú, serà per falta de personal ... perqué per la coalició d'independents vaig jo i espere entre tant de ilustrats forasters quedar bé perqué jo no tinc alts càrrecs però se que vullc i ho tinc ben clar per a ésta nostra terra i el que no vullc, i pense si açí a Tavernes Compromís no té a ningú que ho puga fer mal anem.

      Eliminar