domingo, 7 de diciembre de 2014

Estudi del paissatge , MARXES PER LA CIUTAT I EL TERME

banner-estudi-paisatge-tavernes

Un grup variat de persones de tot caire i edats, des d'urbanitas cinqüentons com nosaltres a gent més jove i esportista, però tots amb l'interés comú de participar actívament en el nostre futur, marxarem tranquilament, sense preses ni grands esforços, en una marxa apta per a tots els públics, ahir matí des de la plaça Major fins el Racó de Joana, passant per Plaça i carrer Esglèssia, La Barca, Pintor Sorolla, i La Dul-la cap a Sant LLorenç i el  mirador, parant a esmorzar en l'arbre al entrar dels sequers, 

Pel camí anarem parant en aquells llocs, inmobles, punts de la natura i demés que estimarem mereixíen una foto i un comentari, qualificant-los amb punts rojos, grocs o verds, i fent al mateix temps un planòl a mà alçada de la ruta destacant també allò que creguerem destacable, tot el que després es plasmarà en la web Participa Tavernes. 

Una estona molt amena i que seguirà amb un altra marxa el proper dissabte dia 13, que partirem a les 10 del matí des de la Plaça 9 d'Otubre fins El Clot de la Font : PARTICIPA, T'ESPEREM !!!, faràs esport al mateix temps que participaràs actívament dissenyant el paissatge del teu futur i el dels teus descendents .  

Pots vore més imatges ja en twiter i facebook buscant en "Participa Tavernes", accedint a estos si vols dirèctament des de la web del mateix nom, i en este mateix blog en uns dies. 

Començarem la ruta des de la Plaça Major



Denunciant destarifs públics 
Primeres parades pel poble 


Tarjetes rojes a les barbàries, com clavar un
cartell municipal en un arbre .

I cap el verd !!!!












Al final de la senda que dessemboca en la pujada al tenis
i com està tallada, no entem perquè, a fer el cabra .
De vergonyaaaa !!!! Servisca com altra denuncia més de
tantes i tantes com hi han fetes durnat els anys. 

1 comentario:

  1. Enrique, te apuntas a un bombardeo, me parece muy bien porque así conoces la realidad, pisando la calle, hablando con diversidad de gente que no piensa como tú como Francesc o aprendiendo de mi buen amigo Pepe Casimiro, y no sólo como hacen otros que solamente se juntan con los suyos y no oyen más que lo que les gusta oír . Me extraña no ver a Encarna, ¿no fué? .

    ResponderEliminar