jueves, 4 de diciembre de 2014

Editorial : ELS ENTENC

Huí l'editorial va en singular i en forma d'article molt personal d'opinió. 

Enxufe la tele, llisc la premsa digital, mire altres mitjans digitlas i seguim, i es normal, a voltes amb el tema de la corrupció a arrèl del, per desgràcia, antepenúltim cas de corrupció, algún més ens trobarem segur.

I sent les declaracions de molts regidors, sobre tot del País Basc, queixant-se en este cas de que mentres ells donen la cara en unes situacions que com tots sabem han segut i seguixen sent dures pel entorn de Euskadi, altres s'han omplit les butxaques, i el desprestigi que han creat taparà les llums d'altres que s'han jugat la vida, es juguen la gran majoría els seus diners, el seu oci, les seues relacions familiars per dedicar-se a la vida pública i amb l'unic objectiu de sevir a la societat, mai ningún interés crematístic.

I els entenc perquè encara que en la meua vida activa en política no he sofrit ningún tema directe de corrupció en lo referent a rebre diners per favors, en tot cas algún amiguisme que altre, si l'he sofrit com he denunciat diverses vegades amb aquells per a mi altres corruptes que es venen a altre partit, en el meu cas i com sabeu quasi tots al PP, per un plat de lentilles, alguna vegada no descarte que no siga a més amb xorisso.

I ara que he tornat a la vida política activa sofrisc a més les cares de sospita, inclús el menyspreci en alguns cassos, de molts quant s'assabenten que el dediques com a oci a ella, el convertixes de seguida i per a molts en sospitós d'obscurs interessos.

I això als que ens costa sense cap d'interés crematístic a canvi, com he dit diners de la butxaca, el que no hem sap mal, hi ha qui sel's gasta en el bingo, a més de molts ratos d' oci i de deixar dedicar-los a la familía, i inclús afirmaría que salut, ens toca la moral per no dir rés més fort en forma redona, i més de quatre vegades pensen si s'ho val la pena, i penses en retirar-te de la vida pública i ser uno més. 

Però també penses que si tots fem el mateix els deixem la via lliure a estos corruptes i torne a reenganxar : Jo he estat quasi dos legislatures "en barbexo" , vegent els bous des de la barrera, i si he tornat "al ruedo" ha segut com a reacció al que estic vegent en el mon polític, per fer algo per canviar-ho, per no ser com he dit moltes vegades un mer espectador de la meua vida sino per contra tractar de que esta siga el millor possible, per mi i pels meus.

Així que huí per huí seguirem endavant, sense polítics i política no hi ha democracia, es algo inherent a ésta,  i huí per huí es el millor sistema que conec, vaig a intentar que siga el millor possible i si algún dia en desvíe no dubteu en arrar-me canya i algún calbot, de paraula per supost, pel camí. 
Gràcies de bestreta . 

3 comentarios:

  1. Espere que no et facen canviar i que et deixen treballar pel poble. Si tots els politics foren més honrats com tú sembles,sempre farien el millor pel poble,foren de dretes o esquerres. A por ellos,que son pocos y cobardes!

    ResponderEliminar
  2. Efectívamente Enrique yo también soy amigo de varios concejales populares de Tavernes y de otras poblaciones y les está siendo muy duro serlo y a los que os dedicáis a la política por vocación y sin ánimo más que de trabajar por esta tierra, pero no os deis por vencidos porque como bien dices si lo hacéis ganan los corruptos y con ello cae la democrácia y se llega a los regímenes populistas poco democráticos. La justicia aquí en España es lenta pero llega y ahí tenemos ya a Mata y Fabra entre otros entre rejas y los demás irán cayendo. Así que paciencia que nos tenéis de vuestro lado a la gran mayoría que somos los demócratas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tots sabem que es pot ser de dretes i honrats. Però per molt dur que siga, el que no es potser és còmplice. Si s'haguera denunciat des de dins a tots els partits, no haguérem aplegat on estem. Amb eixe corporativiste mal entés que crec encara no ha abandonat quasi cap partit, continuem sense anar a cap lloc. I d'ahí l'èxit dels virginals Podemos. Menys lamentacions i més actuar, a mí no em donen llàstima ni el 90% dels que estan al PP ni el 90% dels que treballaven a Canal9. No és el mateix denunciar abans que després, sabent el mateix.

      Eliminar