martes, 9 de diciembre de 2014

CÀRITES TAVERNES INFORMA : Berenar solidari, campanya quilo

BERENAR SOLIDARI
12 de desembre / 14    ( Mercat Municipal)

Un any més i amb aquestes dades en que la sensibilitat i la germanor surt dels nostres cors i busca convertit en realitat un somni: construir un món millor, més just i equitatiu. Un any més, i amb aquest són quatre, des de Càritas Interparroquial volem convidar-vos a participar en el nostre tradicional BERENAR SOLIDARI.
Amb aquesta acció volem continuar donant suport a les 400 famílies ateses per CÀRITAS INTERPARROQUIAL al llarg de l’any. Aquest any ha estat  un any en que els entrebancs econòmics han posat a prova la nostra Càritas.... fortes despeses econòmiques generades tant per  la compra d’aliments com per fer realitat un somni: LA  CASA DE CÀRITAS DE TAVERNES. Acabant l’any podem avaluar-lo  positivament  i dir que aquestes dificultats han servit per encoratjar-nos com a voluntaris i donar tot el que hi tenim  i  com no, per valorar positivament la resposta solidaria de tot un poble  que sempre el tenim al nostre costat recolzant-nos.
“ Estima i viu la justícia”  és el lema comú de la  recent campanya institucional encetada per Càritas ( 2014 – 2017 )  i durant aquest any el lema  és “ Què  fas amb el teu germà” .... volem centrar-nos  en la persona i els seus drets perduts que han donat lloc al rostre de la pobresa. La persona i la seua dignitat, la persona a la què tenim que cuidar i acompanyar... la persona com centre, eixes persones que fan camí al nostre costat i ens necessiten però, moltes vegades no vegem o no volem veure. Aquest és el motor que ens mou i és l’esperit que volem transmetre a tots mitjançant les nostres accions.
Vos esperem el proper divendres 12 al MERCAT MUNICIPAL, des de les cinc a les vuit de la vesprada, i com ja sabeu podeu participar de dues maneres o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre.  Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal.................. A més a més tot açò contem amb l’animació de JULI delectant-nos amb els seus contes.
Des de Càritas Interparroquial agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i .........com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència


CAMPANYA QUILO 2014

UN ANY MÉS HEM ENCETAT  LA CAMPANYA DELS QUILOS DE NADAL. COM JA SABEU AQUESTA CAMPANYA ESTÀ OBERTA A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA I LA GENT POT APORTAR ALIMENTS A LES PARRÒQUIES, COL.LEGIS , INSTITUT  I COMERÇOS.
AQUESTOS ALIMENTS VAN DESTINATS DE MANERA DIRECTA A L’ECONOMAT DE TAVERNES  PERÒ, VOLEM NOTIFICAR QUE SOLS PODEU DEIXAR-LOS EN AQUELLS COMERÇOS ON ESTIGA EL CARTELL:


ESTABLIMENT COL.LABORADOR
 CÀRITAS INTERPARROQUIAL
 CAMPANYA DELS QUILOS 2.014 – 2.015




No hay comentarios:

Publicar un comentario