lunes, 1 de diciembre de 2014

Editorial : CANDIDAT JUAN

"Hem treballat aquest anys des de la honradesa i transparència, des de la participació i la proximitat amb els veïns".

Foto, La Cotorra de La Vall
"Hem fet moltes coses, no hem fet projectes faraònics, però si que hem dut a cap projectes bons per a Tavernes". 

"Hem donat solució al greu problema economic de l'Ajuntament, que trobàrem arruïnat després del govern del PP, hem posat racionalitat optimitzant els recursos humans, hem millorat i potenciat els serveis municipals que estaven abandonats". 

"Hem posat les bases del projecte de ciutat que volem però necessitem més temps".

"La nostra preocupació són les persones, sou vosaltres, els que esteu ací, i tot Tavernes".

"En resum ser participatius, transparents i honrats".

"El que heu fet ací en Tavernes necessitem que ho pugam traslladar al govern de la Generalitat i el treball que ha fet Jordi i tot el equpi el traslladarem al futur govern de la Generalitat".

No, evidénment no son frasses nostres, son frasses segons un blog local afí, del ja candidat per Compromís a l'Ajuntament de Tavernes Jordi Juan, i la darrera frasse es del Secretari General d'eixe partit Enric Morera, treta d'un audiovissual del sopar d'inici de la precampanya de Compormís de Tavernes.

I a partir de ahí nosaltres preguntem : 

- A nivell intern de la coalició eco-nacionalista, qué pensa Iniciativa-Tavernes tal i com està el ball a nivell autonómic, hi hauràn primaries o està ja tot tancat i ben tancat , estaven pressents en l'acte?.

- A nivell extern, qué penseu els ciudatans vallers de tot el que ha afirmat Jordi en eixe acte?.

- Quant diu "hem" a qui es referix, sols a Compromís o li deixa algo a la resta dels socis de govern?.

I també preguntem a partir de les premisses de que es parla en cercles entessos, d'una "plataforma" electoral entre Compromís i el Guanyem d' EU i Podemos encapselada per Jordi i on estaríen històrics comunistes i gent de Podemos, i per altre costat de les declaracions d'un històric de Compromís a un bon amic i que a nosaltres ja ens les va dir fa uns pocs messos de que fa uns temps comptaven en arrivar als huit regidors o inclús a la majoría absoluta però que "l'efecte Jordi" s'ha dessunflat i ara pensen en pujar de vots i arrivar a un o dos més : 

Qué penseu d'açò, assolirà la majoría absoluta a soles, mitjansant eixa Plataforma, no arrivarà en ningúna dels cassos a ella ... ? .

Ale, a opinar i debatre amb respecte i tolerància si voleu, i si no ahí queda per a la reflexió.

32 comentarios:

  1. No,diuen que no han fet obres faraòniques. Però s'obliden de dir que si que han fet events faraònics com els Festiverns i les cavalcades de reis, en pocs dies a raó de desenes de milers d'€. Amb la crisi que hem patit i seguim patint ha estat una burla a la ciutadania, que es retalle en alguns aspectes socials i l'augment en estos altres, de menys rellevància a la vida quotidiana del poble, però més visibles i lluidors.
    No sé com Bloc i PSOE s'atreveixen a dir-li a Podemos de populistes.

    ResponderEliminar
  2. Tot mentira menys "La nostra preocupació són les persones, sou vosaltres, els que esteu ací, i tot Tavernes" si li lleven la part que diu "i tot Tavernes"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament. Juan es preocupa dels seus. Es preocupa d'una minoria que son els del BLOC.

      Eliminar
    2. Una minoria que els ha permès guanyar les ultimes eleccions europees. El que vos molesta és que ja no podeu enxufar a ningú i sabeu que això vos llevaràs vots.

      Eliminar
    3. Europees,Europees,però,a qui votaran a les locals i autonòmiques tants i tants que van votar Podemos en les europees? Al Bloc? Al PP?
      Molta gent no nacionalista va votar Bloc les ultimes eleccions. Tots tornaran a votar ara el mateix? Ja es sap que es desgasta més un govern que una opossició i dins del govern més l'alcaldia que els socis. Per això no paren de dir que ho han fet tot bé.
      Poden salvarse perque tots els del mig veuen poques opcions i la de UXT només és de centre-dreta.

      Eliminar
  3. Que ha fet Juan? Que ho diga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tindre el poble més brut que un cerdo ? I els carrers abandonats ? I els parcs i jardins de pena ? I ens morim no siga cosa ens tinguen que enterrar baix la figuera dels sequers o en Benifairó ?

      Eliminar
    2. Per moltes mentires i manipulacions que digau, la realitat és la que és. El poble està igual, els impostos els pujàreu els peperots i sort que el govern d'ara va posar fre. I si el PP haguera construït més nínxols ara no estaríem així. PP=desgovern manipulador

      Eliminar
  4. Exportar el modelo Tavernes a la Generalitat que dice Morera sería hacer lo que Compromís y la izquierda en general le critican a Rajoy y que es sacrificar el bienestar social y en este caso nuestro en particular las limpieza y mantenimiento de las calles y temas como el comedor social de hace dos veranos, en aras del saneamiento de las arcas públicas. Y cambiar las Fórmulas Uno y los barcos y demás por macrofestiverns y Xavis Castillo : No sé si me convence, la verdad.

    ResponderEliminar
  5. El poble esta abandonat, es paga mes contribució i l'juntament i la neteja están plens de gent de Bloc. Per a mi no s'ha fet res de trellat. El poble no ha avançat amb Juan. Molta foto però res de bo

    ResponderEliminar
  6. Si tu el trobes un poble arruinat i endeutat poc pots fer més que pagar els destarifs d'altres i damunt el parquing. Prou ha fet Jordi que ha evitat la quebra total i damunt ara es va pagant als proveïdors per a que no tallen l'aixeta, que ben a punt estigueren. I tranquils que ara que ja ho podem pagar de nou tindrem un poble net i pulit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi no ha fet res. Ho hem fet tot els veins amb els impostos que hem pagat. Esta legistatura Jordi ha recaudat 4'5 milions d'euros més que en la pasada legislatura. O siga que Jordi no ha fet res, ho hem fet tot els veins amb els impostos que hem pagat.

      Eliminar
    2. Que manipulador eres!!!!!!! Explica, explica per què s'ha pagat de més. Si ho vàreu aprovar vosaltres peperots!! Menys mal que Jordi Juan va posar freno, amb les vostres pujades ens haguéreu arruïnat. Els vostres arguments no se'ls creu ningú!!! A mentir a altre lloc!!

      Eliminar
    3. Per la mateixa regla de tres, hauries de dir que cap polític fa mai res. HO fem la gent amb els nostres impostos.

      Ara això sí, uns no fan res perquè nomes podem que pagar els destarifos i els deutes dels altres, siga en els pobles (carril bici, aparcament, palmeres a muntó...) o en la Generalitat (Formula 1, Gurtel, Terra Mitica, aeroports sense avions...).
      I això ja te merit no:
      4'5 milions de deutre, 3'5 milions a proveidors, 1'8 milions aparcament, 1 milio que ha baixat el deute del banc

      TOTAL CASI 11 MILIONS QUE S'HA PAGAT DE DEUTE DEL PP.

      Jo pense igual que tu: Jordi Juan no ha fet res. S'ha tirat la manta al coll i al cabasset.

      Eliminar
    4. Borràs va pagant als proveïdors i ha evitat la quebra total. El merit és de Victor.

      Eliminar
    5. I si Manolo haguera continuat manant els impostos estarien encara més alts que amb Jordi.
      Al ritme de pujades de impostos que portava Manolo era insufrible i els del PP encara volent que torne a repetir de candidat.

      Eliminar
    6. Si damunt d'arruinat i endeutat et veus obligat a comprar un parking i no l'obris... Doble ruïna de negoci, ni diners, ni servei.

      Eliminar
    7. I si l'obris i fan com tu que no vas per a res, mes ruinós: pagues l'aparcament, l'obris, pagues empleats i no tens cap ingrés.
      La llengua es veu que no te os. Quanta raó té la meua iaia.

      Eliminar
    8. Quí ha dit que no s'haja de pagar res? I que es perd més,pagant empleats o tancant el servei? Al Poliesportiu també hi ha molts que no van,i també és debades i no es pensa en posar un preu d'entrada o tancar-lo. Els dos són serveis públics.
      El que no pot ser és que no s'obliga ni posant preu. El raonament de que no s'obri perque no va una persona en concret no el trobe molt vàlid. Només s'enten les ganes de mantindre-ho tancat per ressaltar l'inconveniencia d'eixa obra com a publica. Però l'obra ja està feta i ja l'has pagat i no potser que per una rabieta de xiquet per donar-li més mala imatge al PP ho paguem els ciutadans llevant-nos eixe servei.

      Eliminar
    9. Particularmente pienso que si el parquing nos cuesta dinero como nos cuesta si hay un empleado, o bien se automatiza totalmente como en Gandía aunque ello lleva unos costes de una empresa 24 horas de mantenimiento por si se estropea la barrera por lo que habría que estudiar si se compensan estos con los usuarios no propietarios, o bien se deja de entrada libre y se cubre su mantenimiento con los impuestos municipales, porque si encima de este mantenimiento fijo y preciso nos tiene que costar dinero de mantenerlo abierto pero con acceso limitado, vale la pena que esté sea libre y nos costará menos.
      En Pego el parquing es libre y gratuito por ese motivo, porque les costaba más tener una máquina con su consiguiente mantenimiento y guardia 24 horas o con un empleado, que dejarlo libre y vigilado desde la Policía Local por cámaras de vídeo vigilancia.

      Eliminar
  7. No, no ha fer rés, ho ha fet tot el vostre Manolo. En Benifairó i Barx ho ha fet .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja eixa es bona! La gespa es que dona molt de si. Negocis redons de la dipu per a 4....

      Eliminar
    2. Uns monten gespa i altres columpios.

      Eliminar
  8. Respectant totes les opinions jo crec que la llavor d'aquest equip de govern ha sigut més que satisfactòria per al poble. Es trobaren un Ajuntament quebrat i el deixen sanejat. I a més a més han sigut capaços de reduir càrrega fiscal als ciutadans de Tavernes. Tant Jordi com Victor han gestionat amb responsabilitat i els resultats econòmics. al meu entendre, són notables.
    Només amb això done per bona la legislatura. No es fàcil gestionar la misèria i s'han sabut quadrar els números. Sols ha faltat, en la meva opinió, haver anat un poc més enllà en la baixada d'impostos. Pero para gustos colores.

    Respecte a Podemos-Ganemos, sé que estan ara molt de moda, però les seves propostes, en la meva opinió, no són les que necessitem en este moment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar,com vas a vore res roin als amics.
      Però entrem en materia del que dius:
      Baixar carrega fiscal als ciutadans? Quina taxa o impost ha baixat? Pague igual o mes IBI,fem,taxa cotxe,i altres taxes municipals. Digues un impost que ara siga més barat.
      I que deixen l'Ajuntament sanejat,i es queda tan panxo! Sí,algo s'ha estalviat,però d'ahí a sanejat,ho dubte una mica. Ja no tenim préstecs? Ja hem tornat els diners a Montoro? Ja paguem a 30 dies? I això que no han baixat ni un cèntim els impostos i retalls de diners i serveis a go-gó. Quan tot això ocurrisca,estarem sanejats.

      Respecte Podemos ja sabem que vols les mesures del PPSOE i del BCE per mantenir la casta i amb ella el poder absolut del capital. En este moment que necessitem, Aznars i Pujols o Rajoys i Mas?

      Eliminar
  9. Es que prometre sense cap responsabilitat és molt fàcil, amic Gekko, i només quan es posa a quadrar números i a voler saber i explicar d'on traurà els "cañamons" per a dur a cap eixes polítiques comencen els maldecaps.
    I ara es quan li venen els maldecaps a Podemos-Ganemos i com has pogut vore, ja fa unes setmanes que es recula en conceptes inicials, ja comencen a matisar propostes.... i més que en vorem.
    Adéu, amic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per contra,els demés partits tenen els comptes clars,igual que les comissions polítiques. Proposant els pressupostos que et marquen els bancs i les grans empreses és molt més facil ser polític. I més luctuós.

      Eliminar
  10. Senyor Gekko, el poble no estava quebrat. Eixa es la consigna que Jordi vol que ens creguem. Es pagaven nomines, es feien inversions i el nivell de deute estava per davall del que marcava la llei . Tan es aixi que es van demanar prestecs per fer inversions i que Juan ha tornat impedint que tinguem ja fet el col.lector de la mar o el mur de Vergeret. No es crega tot el que diu Jordi que es polític i ja es casta amb els 50.000 euros que ens costa a l'any

    ResponderEliminar
  11. Senyor anónimo, anem a fer una cosa. Jo no faig cas del que diu Jordi i voste tampoc del que diu Manolo. I tots contents. Ara be, les dades son les que son i hui este Ajuntament te superávit. Si repasa els pressupostos de la passada legislatura comprovara que els déficits es cobrien amb mes deute amb clars advertiments dels tecnics d'on es duia eixa situació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja,ja,ja,que no fa cas a Jordi,diu. Ni inconscientment li passarà això al Dulero.
      Que bò, que té superàvit,diu el paio. Si en dec deu i n'estalvie 1, jo en dic que en dec 9. Però el figura de Gekko diria que en té 1 de superàvit. Si es fixa en eixa dada de les empreses farà bons negocis es borsa.

      Eliminar
  12. Ja t'has jubilat? Quantes famílies mengen de les teues accions? Més que res per posar-me a fer jo el mateix.

    ResponderEliminar