martes, 1 de julio de 2014

Editorial : SI PLOU PERQUÈ PLOU I SI NO PLOU PERQUÈ NO PLOU.

I es que estem realment sorpresos no ja per l'allau de crítiques que ha rebut la prova esportiva dessenvolupada este cap de setmana, i sobre tot a la regidoría que la ha portat endavant, i ja no per haver rebut crítiques, tot és opinable i criticable amb messura i tolerància, si no pel caire d' estes i en concret pel intent de titar-li les culpes, si es que hi han culpes que tirar, als regidors socialistes i en concret a Carmen Canet, llevant-li "les pusses" a les regidoríes nacionalistes i al Alcalde. 

El que es clar per a nosaltres es que darrere tot açò està la supossada crisi de govern , però de això ja parlarem demà, huí centrent-nos en este event, que per a nosaltres i com avançarem ahir ha segut excel.lent i dessitjem que es repetisca, al igual que altres events de tot tipus que puguen donar a coneixer la nostra platja a tot arreu i a més per pocs diners.

I sí, es caussen molesties : I quant, per exemple, es talla un carrer per a una processò, una falla o els bous al carrer ? Deixem de fer la prova de primers d' Agost també perquè es talla la platja unes hores? Este any coincidix en el dia 1 de Agost, dia de entrada e eixida de inquilins. I els festivals diversos, els deixem de fer perquè els cantants molestes al veïnat ? Qué voleu, que estem com els gripaus panxa al sol a vore si cau algo ?.

Si volem competir no ho podem fer mai més amb sol i platja perquè els costos en els països com Túnez, Egipte o Croacia ho fan inviable i quant deixen de pegar-se bofetades ens arrasaràn, de fet ja ho estàn fent, oferint el mateix però a menys preu o a mateix preu amb més servicis, i amb això no podem competir, com no pot fer-ho França per exemple amb nosaltres.

Així que hi ha que promoure alternatives i a més si son sanes com ésta, mel de romer. I qui vullga estar tranquilet a totes hores que es busque altres llocs, que hi han i de debò i molt bons, però el que ve a una platja turística té que tindre clar que això té unes ventatjes però també uns incovenients.

I ara baixant al plà polític, sí, ho organitzava la Regidoría socialista de Turisme a la que felicitem de nou, però si hi han hagut errades que els asumisca el regidor a que li corresponga o el Alcalde que és el responsable màxim, tant per a fer-se les fotos i ficar-se les medalles quant el govern ho fa bé, com quant per contra ho fa mal.

I no estem diguent que es fera o no es fera algo mal en este cas, no es este l'objecte d'este article que es destacar el que diguem de que hi ha que fer coses, i que les rencilles politiques no les enfanguen: Al César el que és del César i si l'Alcalde o algún altre regidor consideraven que algo no s'estava fent bé haver-ho parat com es va fer a nit vella : A que s'ha tingut por ? .

Ale, els de sempre, ja podeu començar a arrear-nos com sempre que no ballem al gust dels vostres.

5 comentarios:

  1. Ací la qüestió és criticar.
    Es faça el que es faça a criticar.

    ResponderEliminar
  2. S.ha eliminat un comentari per insults al administrador del blog, paraules mal sonants i altres perletes, a més de destilar un odi personal aterridor : Per ahí mai , aci no caps.

    ResponderEliminar
  3. Està molt bé fer esdeveniments esportius, però hi ha gent que vivim a la platja tot l'any i eixe dia per a poder anar a treballar, perque hi ha gent que també treballem en cap de setmana, va ser una locura, tot tallat i sense poder eixir de la platja. Ni contar la cua que hi havia per accedir a la platja, molts cotxes de turistes pegaven la volta com podien i se'n anaven.
    Un diumenge d'estiu no es poden tallar els accesos a la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un diumenge d'estiu no es tindrien que tallar els accesos a la platja peró poder si que es pot. I tant que es pot. Pregunta a la Regidora Canet i voràs com si que es pot.

      Eliminar
  4. Com que no es poden tallar? Això dis-li a Maria del Carmen Canet i voràs el que et diu.

    - Es pot tallar i es tallen que per això sóc la primera tinent l'alcalde i responsable de la platja. I ho dic jo

    On es va dir això? Una pista: Hi havia molta gent implicada en organitzar entrades i eixides i passos per la platja i demés i no hi havia cap del Bloc que ni estàven avisats.

    ResponderEliminar