jueves, 24 de julio de 2014

Editorial : CICLA'T

Era el nom de la campanya de promoció d'us de la bicleta que és va fer el passat estiu en la zona de La Goleta, en concret en i als voltants de l'escoleta de la platja.

Una soluciò barata i pràctica
Aleshores ja poguerem observar la manca d' enganxes per a poder deixar la bicicleta en peu i assegurar-la mitjansant cadenes i candados o similars a algo fixe en dita escoleta, el que ferem saber al govern local mitjansant la Taula de Participació Ciudatana de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit. 

Doncs bé, setmana passada estiguerem de nou en un acte en dit edifici, molts dels participants vingueren en bicicleta i tingueren que deixarles sense assegurar a ningún lloc fixe, i en el cas de les que no tenían poteta en terra, perque rés s'ha fet al respecte.

Ho tornarem a comunicar a la Taula i a la regidora pertinent, però si mentres tant algú proper llig este blog i li ho fa saber ... sería d'agraïr doncs el millorar la ciutat és cossa de tots, i ara tenim entés que hi ha una partida per a acabar els voltants, i ja ficats a amillorar doncs no vindría mal un enganxe.

Així qué als de sempre i lo de sempre, tireu una maneta vosaltres que sabem que en teniu amb el govern local i que no sòl siga atacar al missatger, graciessss ...

2 comentarios:

  1. No fa falta comprar res. Podrien agarrar els enganxes de la plaça Metge Grau que ningú les gasta

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però es que en eixa plaça .. ja se sap. Hi han diners per al que es vol i l'escoleta es veu que no els dona vots als nacionalistes, sòls al Psoe perquè Canet és la que està fent més coses en ella , i clar, donar-li aigua al ex-amic va a ser que no.

      Eliminar