viernes, 25 de julio de 2014

Editorial : UN GOT D'AIGUA I UNA OLIVETA

I es que com diguerem fa un temps no ens cansarem a costa de ser cansinos de denunciar i denunciar a esta quadrilla de ... això, que ens governen, tant en Madrid com en València.

Ni oliveta ens fiquen darrerament
Con tots suposse sabreu perquè hem eixit, com sempre per a mal els darrers temps, en tots el telediaris, premsa i mitjans de comunicació en general, oficialment el govern central ha reconegut per mig de les balançes fislcas que som "el último de la fila " com es dia el conegut grup musical, els pagafantes afegim nosaltres de la festa dels demés espanyols, junt a Catalunya, Murcia i Madrid : Es a dir, el "Levante Feliz", ara un llevant agri, molt agri, els germans catalans i els madrilenys paguem la festa a tota la resta i a canvi no rebem rés del cava, ni dels gin-tonics, ni papes, ni picadeta, en tot cas un gotet d'aigua i una oliveta i a  callar que encara gràcies que estàs en la festa.

I davant to açò encara estem esperant que algú del govern central diga que ho van a solventar però ahir, per contra ens diuen que calladets que estem més guapos i ja voran més avant que fan.

I el nostre govern autonòmic que fa ? Una vegada més queixar-se però amb la boca xicoteta no siga cossa que els merejen la cadira i es peguen un bac . Ja sabeu el que dia Alfonso Guerra per a mantindre la disciplina de partit : Qui es mereje no ix en la foto, i este quadre es a cada dia més i més xicotet i per a eixir en la foto segur hi ha que estar enmig i ahí sòls estan "los elegidos", ja sabeu ...  

I nosaltres tornem a dir qué qué més fa falta per a que el poble valencià isca als carrers i demane eleccions autonòmiques però ja per a fer fora a tota eixa quadrilla repleta de corruptes i els que no ho son calladets davant Madrit, i que els que isquen elegits li planten cara a Madrit però amb fets i no sòls amb paraules, perquè esta gent del centre no entén més que l'acció : Tindrem que fer com els catalans per a que ens prenguen en serio ? Caldo de cultiu cada dia que passa en van fent més i més entre inclús els que no som independentistes, els que creguem en una Espanya federal però sense tractament diferent segons qui sigues i on visques. 

Ja vorem.


            TREMOLA RAKOYYYYY !!!

LA COMUNITAT APORTA 2.018 MILLONES MÁS DE LOS QUE RECIBE

Moragues 'tirotea' a Madrid con las balanzas fiscales en la mano

X. AGUAR HOY El conseller asegura que los datos reflejan que la Comunitat sufre una "discriminación irracional, injustificada y extrema" y advierte de que seguirán "reivindicando"





13 comentarios:

  1. La derechona local ha eixit en defensa dels seus en el Diari de Tavernes , en un article que com no pot defensar lo indefensable es dedica a atacar als nacionalistes en el tema de les balançes fiscals . Menysmal que tenim a La Cotorra i a este blog per a dir-los les veritats .
    Si senyors del Diari, Espanya ens furta i ho dic també en castellano por si no me han entendido : España nos roba.
    Més val que li donen lliçons de economía al seu portaveu , el arruinaajuntaments del senyor Vidal . Ara bé, llegit el llegit segurament si li les voran donat perque demostren el mateix baix nivell en economía .

    ResponderEliminar
  2. I la izquierdona de qué té que donar lliços ? De Cuba i Venezuela arruinadetes del tot, o de la extinta URSS o el països del Est als que deixaren com un solar ?

    ResponderEliminar
  3. Un roig separatiste perillós25 de julio de 2014, 12:59

    Si, els nacionalistes som el coco ... uuuuhhh que por, que venen els rojos i els que volen destruir Espanya !!!!

    Canya !! els dic jo, i la pressò .

    Enric, si seguixes així el ficaràn també en la llibreta negra, negra com la camissa del faccio milanese.

    ResponderEliminar
  4. Un altre perillós subjecte de vigilància extrema25 de julio de 2014, 13:35

    Un altre perillós : CANYA A ESPANYA i que li oferisca noves glòries sa tia : Reforma de la constitució i referendum ja per a que decidim sense la pressió dels sables qui som i com volem i si volem conviure en l'estat espanyol.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Valencia ens riuriem si fèrem un referèndum.
      Millor ho deixem per a mes tard.

      Eliminar
  5. Enrique mal camí portes. Ja censures mes que la Cotorra. No publiques els comentaris que el diuen que has caigut en les seus xarxes. Els del Bloc ja equiparen el teu blog en la Cotorra y tu censurant igual o mes que ho fan ells. LAMENTABLE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que quant li diguem les veritats al PP hem caigut en les xarxes del Bloc ... doncs prepareu.se a dir.nos cotorros o el que vullgau xq la propera setmana va de bo ...
      I el que vos queda xq aneu de mal en pitjor, a cada dia més i més cassos de corrupció, maltracte de la patria valenciana per part dels governs populars i mes desficacis allá on mires : Ens ho posseu " a huevo " .

      Eliminar
    2. Enrique ara que t'has tornat tan nacionalista tens a ous com tu dius explicar lo de Pujol. T'ha agradat molt parlar de corruptes del PP, ara tens a Pujol. Molts anys sent president de la Generalitat Catalana i amb diners en l'estranger i els seus fills igual. Jo no em talle, tots a la presó uns i altrtes. Vorem ara si els cotorros ataquen igual a Pujol i els seus fills com ho han fet amb els del PP. A tu et dic el mateix.
      Defensa al nacionalisme i a Pujol, els cotorros t'ho agrairan.
      Encara tens un comentari meu censurat, per molt que parles.

      Eliminar
    3. Condemnem no tingues dubte i per contra de altres que el seu fanatisme no es deixa fer.ho qualsevol tipus de corrupció o similar , sense mirar colors. I si, tots a la presso. Algún dubte més al respecte ?.
      I no demonitzeu el nacionalisme perque una pedra no fa paret pero en alguns partits per desgracia les pedres estan plagades de males brosses.

      Eliminar
    4. Encara que nacionalistes separatistes, totes les dretes, i en este cas la de Pujol i CIU no deixa de ser aixo, dreta, i com a tal van al que van, i no enganyen ningu. I Mas traguent el copago d'urgencies a 25€ Com fa l'Espanya de Rajoy, si feina tenen els catalans amb l'independentisme, pitjor encara els veig en desfer-se del capitalisme corrupte al que voten. I el mes decebedor es que isca ERC amb paraules de critica tan tèbies quan parla sobre el cas dels Pujols, deuen pensar primer el referèndum i despres ja vorem que fem amb estos.

      Eliminar
  6. Una cosa es no estar d'acord i altra censurar i no deixar dir la seua, per molta mentira i manipulació que siga. El millor es publicar-los i contestar-los, sino ara podran dir-te censor de la llibertat d'expressio i amb part de raó. Conforme s'acosten eleccions van canviant molt les coses, no vullc ni pensar l'any que ve, espere que no apleguen als nivells de La Cotorra, no et veig tan maquiavèlic com ells i hauries de tornar als orígens del Quadern.
    No soc del PP ni m'agraden.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tin per segur que sóls censurem comentaris fora de to o sobre persones que ens han demanat expressament no ser anomenats.

      Eliminar
    2. Si ha estat per maleducats, ben tallats estan.
      Si es per no voler eixir a la palestra, depèn de qui i com es tracte el cas. Hi han personatges publics o amics de negocis publics o amics de partit que quan els interesa si que volen la seua publicitat, no es prou que ara no vullguen que els anomenen. Pero bo, aixo es parlar per no callar sense saber del cas concret. Tu mateix, Enrique.

      Eliminar