jueves, 17 de julio de 2014

Editorial : SEGURETAT CIUTADANA.

Ahir arreplegavem una noticia sobre reforçament de plantilla amb 12 agents en un poble veí de La Safor amb platja com nosaltres però molt més menut, i dissabte la denuncia del PP local de que no s'havía reforçat la nostra plantilla local per a este estiu, el qual no portaría rés de bó.

Així el PP ens dia en veu del seu portaveu local Manolo Vidal :  “com es pot atendre les necessitats de la platja i la ciutat amb els mateixos efectius que durant la resta de l'any”. I per açò exigeix a l'alcalde nacionalista Jordi Juan “que contracte als efectius necessaris ja que té la consignació pertinent en els pressupostos prorrogats del 2012" i s'afegía que "Aquesta notícia trau de nou a la llum les repetides denúncies que des del Partit Popular es vénen formulant en diferents fòrums sobre la indignant quantitat d'hores extra de la policia local" .

Preguntat pel tema ens diu el Regidor de Seguretat Ciudatana Evarist Sansaloni que estàn tots els servicis coberts de forma eficaç i eficient per la professionalitat i bon saber fer de la nostra plantilla sobre haver contractat sòls un agent de reforç, i que els propis sindicats policials han donat el vist i plau.

Per altre costat assenyalar dissabte qué en la zona sud hi havía un control d'alcoholemia amb un bon grapat de municipals i la furgona cedida per trànsit, la qual vegerem també circulant per la platja al llarc de la nit.

Siga com siga i tinga raò qui la tinga amb el temps vorem els ressultats i opinarem al respecte, mentres tant i com Quadern el fem entre tots sòls cal preguntar-vos de moment que opineu. 

3 comentarios:

  1. Tavernes necessita més policies durant l'estiu. La majoria de pobles de costa contracten a més policies durant l'estiu.
    El regidor hauria de explicar a quin acord s'ha arribat amb els sindicats policials No és masa logic que es puga garantir la seguretat d'una población que es duplica en estiu amb la mateixa policia de la resta de l'any.

    ResponderEliminar
  2. Enric, millor tindríes que haver-ho titolat inseguretat ciudatana. Aixó sí, un grupet s'omplirà les butxaques i de debò en hores extres, ja ho voreu.

    ResponderEliminar
  3. La Cotorra diu que el cap de la policia estava fent controls..... i cobrant hores extres com és normal amb ell.
    Te rao el comentariste que un grupet de polis cobrarà un grapat d'hores extres.
    No lloguen, no donen faena als aturats i els del grupet a cobrar hores. Ole, ole i ole els d'esquerres del bipartit. Més diners per al que ja te un bon jornal i els altres a l'atur.

    ResponderEliminar