lunes, 28 de julio de 2014

Editorial : I SI ENVERS DE TANTA POLÈMICA ARRIMEM TOTS EL MUSCLE ?

I és que no parem i no parem i no parem i no pararem de denunciar el politiqueig barat que observem entre el govern i l'opossició, i mentres tant els ciutadans a voreles vindre, o en este cas amb l'aigua a coll.

Perquè ens referim a la darrera polèmica, la propiciada de segur pel Partit Popular local en el tema del colector de l'Avinguda de la platja i la seua nota de premsa de dissabte.

I nosaltres, com estem enmig i apliquem el lema de lo que és del César al César, volem dir que :

Efectívament durant estos tres anys s'havera pogut solventar el tema per part del govern local, i que el PP va deixar 700.000 euros per a això, però també es veritat que este govern actual prou ha tingit desfent desficacis i pagant factures del anterior govern popular, arrivant efectívament a tenir un superàvit de 1,5 milions, que també hem assenyalat que ens pareix que el senyor Borràs deuría afinar més i que en vers de sobrar tant s'invertisca en el poble durant la legislatura perquè ara tenim el problema de que el senyor Montoro no ens deixa gastar-los en ell si no que vol que li paguem als seus "amos" de la banca primer. 
I ja no digam de la "gracieta" de tindre que "tragar-nos amb queredilles"una obra faraònica com és el pàrquing del passeig i tindre que destinar 1,7 milions per a tal menester. 
I per rematar recordar que els permissos per a acabar l'obra han tardat i tardat, i es cossa dels governs populars de més amunt : Tal volta algú amb pes popular poguera haver tirat una maneta, i no al coll com ara.

Però bé, ara ja tenim els permisos, se supossa que diners i de rés servix el polemitzar, hi ha que millor arrimar el muscle i entre tots tractar de que es fassa per on siga però qué és fassa dit colector i deixem de sofrir cada vegada que plou un poc de més. 

I per això fa falta l'esforç de tots, del govern, de l'opossició i de la ciutadanía que puga facilitar el deixar pas pels seus terrenys si s'opta per l'opció popular, i deixar-se de politiqueos barats que rés aporten al poble: Si el PP ja tenía contactes fets amb estos propietaris el que deu de fer es facilitar-los al govern i aprovar la despessa que siga : A vore si és de veres i deixem de "nadar" cada vegada que diluvia, pensem que la ciutadanía premiarà o castigarà les actituts de cadascún.

4 comentarios:

  1. Per a tindre totes les respostes Sr Estrch vaja vostè a la cotorra i llegeisca l'article fet al respecte. Esperem que llavors es posicione per que com vostè sempre diu, al César el que és del César. Prou de demagògia barata i tonteries per doquier, això és enganyar a la gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qué no el pareix que en possicione en este article ? Doncs jo pense que clarament .

      Eliminar
  2. Hi ha partida en el pressupost 2014 per acabar el colector?
    Es important saber-ho perquè sense diners no ed pot fer res per molts permisos wue tingues.
    Ha demanat el govern opinió a l'oposició o continua sense comptar amb ells per a res?

    ResponderEliminar
  3. Hi havia partida en el pressupost del 2006? I en el del 2007? 2008? 2009? 2010? 2011?
    Perquè no explica el PP perquè no va seguir el Pla Director de l'aigua potable que en cert aspecte obligava a forçar la construcció del col·lector quan es va donar la concessió a Aquagest? Perque no van dedicar els diners dels plans Camps i Zapatero a acabarlo?
    Molt aclaridor l'article de la Cotorra. Massa potser per al PP.

    I sobre els diners en el pressupost. A mi això que dius em sembla una bovada. Qualsevol que sap un poc del tema sap que hi ha una partida oberta des del moment que hi ha un prestec de 700.000 i quan es tinga que executar el col·lector si tens els permisos cosa que nos sera en el 2014, si fa falta els diners se suplementa amb les necessitats de l'obra. Com tantes altres coses.

    ResponderEliminar