viernes, 18 de julio de 2014

Editoral : AL VOLTANT DEL PLENO EXTRAORDINARI

Populars i Karina no
ho tenen gens clar
Com sabeu, dilluns i després del pleno es varen aprovar els pressuposots municipals mitjansant un norma legal prevista en la reforma de la Llei de Bases de Régim Local, la qual llei per altre costat ha segut recorreguda judicialment entre altres pel nostre Ajuntament.

Hi han dubtes tant pel que hem pogut llegir en la doctrina com per part dels populars locals i de Karina sobre que esta norma siga aplicable en el nostre cas concret i per a esta anualitat : No anem a entrar en això, no és l'objectiu d'esta editorial i a més i com es diu popularmen, "doctores tiene la iglesia" i ja vorem que diuen els tribunals vingut el cas.  I d'esta norma volem parlar i fer entre tots Quadern, i vos preguntem  : 

En este cas concret de Tavernes : 

Qué vos pareix moralment que s'aprofite una part d'una legislació recorreguda judicialment per a aprofitar-se d' allò que ara en estos moments convé de ella ? 

És éticament vàlit si s'entén que és en benefici del poble ?

En este cas s'ha fet en benefici del poble o del govern local ?

I entrant en el fons de la normativa :

Vos pareix correcta la norma que permet que en minoría i en unes ciscunstàncies concretes es pugen aprovar uns pressupostos ? 

A quí beneficia ? 

I als de sempre i lo de sempre, no, no anem a opinar ni com administradors del blog, ni políticament, ni personalment perquè açò és un forum de debat i volem sentir les opinions de la ciudatanía i no la dels polítics ni de ningú sentant càtedra. 

10 comentarios:

  1. A mi m'agradaria coneixer els pressupostos per opinar. Els penjaran a la web de l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  2. Falten preguntes. Per si vols afegir-les:

    -És ètic que una trànsfuga a la qual el partit pel qual es va presentar li ha demanat l'acta i no ha tornat vote en contra del que vol eixe partit?
    -Vos pareix correcta la norma que fa que una persona es quede per a ella l'acta i s'aprofite dels vots de tot el partit?

    Per que si havera tornat l'acta esta falta discusió no es plantejaria.
    Dura es la ley, pero es la llei. Per als d'un costat i per als de l'altre. Per als del mig també. I mentre estiguen vigents, pues a complir-les!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cotorri pots afegir altra pregunta. Vos pareix correcte que el partit mes votat a Ta vernes no governe? Precisament pels recolsaments que, entre plors i amenases, eixa transfuga vos dona l,alcaldia.

      Eliminar
    2. I una altra:
      Vos pareix correcte que Manolo Vidal i Cia després d'arruinar el poble se'n vagen de rositas i sense cap responsabilitat i damunt ara posen pals en les rodes de la gent que vol solucionar el seu desgavell.?

      I respecte a la de plors i demes, després del que hem vist al llarg de la legislatura, cada dia es veu més clar que tot va ser teatro.
      Quina actora mes bona s'ha perdut l'escena valenciana.

      Eliminar
    3. El PP és el partit més votat de Tavernes???? En les últimes eleccions no ha sigut aixina peperot gavinaire!!

      Eliminar
  3. A qui beneficia? No ho sé, però a qui perjudica sí. Al nostre poble. Que el bipartit PP i Jarina Vercher, vulguen bloquejar el poble mitjançant els pressuposts deixa vore quin tipus de gent és. Els mou l'odi i la rancúnia i en tal de desprestigiar a JJ, els importa que tot un poble (el seu poble) es fota i es quede bloquejat. Molt ben aprovats els pressuposts. Bipartit PP i KV fora de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. S'ha aprobat el pressupost i sabem que s'ha fet amb el informe en contra de la interventora. Per què ha informat en contra la Interventora i per què no li ha fet cas el govern local? Ni govern ni oposició diuen res?
    S'ha aprobat el pressupost en Junta de Govern. Si el secretari de la Junta de Govern ha informat favorablement tot correcte i avant amb el pressupost. A mi m'agradaria saber que s'ha informat.
    i, per acabar, el més important de tot. Quin és el pressupost del poble per 2014? Encara no s'ha penjat en la web de l'ajuntament i no sabem en que van a gastarse els diners i no podem opinar si ha fet be el govern aprobant o la oposición rebujant.

    ResponderEliminar
  5. La llei és la llei i s'ha de complir,per roina que siga. El que no es pot o no es deuria fer és renegar d'una llei i després fer-ne un ús interesat. Resta credibilitat als partits i els seus polítics. Si els en queda algo d'això.
    Llastimós el de sempre amb el i tú més. Si vols afegir més preguntes, primer contesta les que et fan, estar en política no té perque estar renyit amb la sinceritat.

    ResponderEliminar
  6. Bloquejar ve de Bloc?

    ResponderEliminar
  7. Denuncien una llei però saprofiten d'ella: coherents o interessats ?
    En el informe en contra de la interventora: perquè mane jo!
    I molt democràticament...

    ResponderEliminar