viernes, 4 de julio de 2014

Recordeu, ESTE CAP DE SETMANA MÚSICA A LA PLATJA

El dissabte : 


Tavernes acull la IV edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes” 2014

La IV edició de “Bandetes” 2014, Trobada de Bandes Infantils, tindrà lloc aquest dissabte, 5 de juliol, a Tavernes de la Valldigna i en la platja vallera, amb la participació de les formacions musicals de la Unió Musical de Xeraco, La Societat Musical  Santa Cecília de Nàquera i l’amfitriona, la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

La jornada començará a les 10:00 hores, amb la recepció de les formacions participants en l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes on, posteriorment, protagonitzaran un passacarrer. A les 12:00 hores, els participants es trasladaran a Simat per a visitar el Monesterir de Santa Maria de la Valldigna i posteriorment disfrutar d’un bany a la Piscina Municipal de Tavernes. A les 14:30 hores, dinar i a les 16:30 hores, activitats lúdiques per als petits músics participants als que, a les 18:00 hores, se’ls oferirà un berenar. A les 20:00 hores, les tres bandes participants realitzaran altre passacarrer per la platja de Tavernes finalitzant la trobada amb un concert a tres, que començarà a les 20:30 hores, al cine Olimpo de la platja vallera.


Tavernes acoge la IV edición del Encuentro de Bandas Infantiles “Bandetes” 2014

La IV edición de “Bandetes” 2014, Encuentro de Bandas Infantiles, tendrá lugar este sábado, 5 de julio, en Tavernes de la Valldigna y en la playa vallera, con la participación de las formaciones musicales de la Unió Musical de Xeraco, La Societat Musical  Santa Cecília de Nàquera y la anfitriona, la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

La jornada comenzará a las 10:00 horas, con la recepción de las formaciones participantes en la Avenida de la Marina de la playa de Tavernes donde, posteriormente, protagonizarán un pasacalle. A las 12:00 horas, los participantes se trasladarán a Simat para visitar el Monasterio de Santa María de la Valldigna y posteriormente disfrutar de un baño en la Piscina Municipal de Tavernes. A las 14:30 horas, comida y a las 16:30 horas, actividades lúdicas para los pequeños músicos participantes a quienes, a las 18:00 horas, se les ofrecerá una merienda. A las 20:00 horas, las tres bandas participantes realizarán otro pasacalle por la playa de Tavernes finalizando el encuentro con un concierto a tres, que comenzará a las 20:30 horas, en el cine Olimpo de la playa vallera.


                                          I el diumenge : 
   


No hay comentarios:

Publicar un comentario