lunes, 7 de julio de 2014

ESPECTACULAR

És la definició que ens ve al cap per a definir els concerts de música que hem gaudit este cap de setmana, i sobre tot el de anit, i dels que vos hem anat informant estos dies.

Un moment del passacarrer
que feren pel matí .
I és qué si dissabte els més menuts de les bandes de música de Nàquera, Xeraco i Tavernes ens deleitaren amb el seu bon fer, oferint-nos un espectacle amé, simpàtic i molt professional per a l'edat que tenen, anit va ser ja el que vulgarment diguem "l'acabosse" amb un epectacle símplement meravellós de bona música i millor si cap cantant, fins el punt de que les mateixes autoritats pressents i entre elles l'Alcalde s'interessaren per vore la possibilitat de repetir-lo en Agost, el que s'està ja estudiant per part de la Unió Musical. 

Esperem que així siga perquè es com vos diguem àltament recomanable, vos informarem i mentres tant ací vos deixem unes modestes imatges.

Intervingué en primer lloc la bandeta dels
nostres Veïns xeraquers .

Diverses autoritats acompanyaren als xiquets 



Dàlt Nàquera i baix els nostres xiquets en
un moment de l'actuació.


I diumenge nit ja ... símplement espectacular.



12 comentarios:

  1. Diumenge l'actuacio espectacular. I la patinada de la nova directiva tambe espectacular. Entrades a 8€ i l'aforament mig buit, diuen que no van aplegar ni per a la mitat dels gastos. L'avarícia rompe el saco, a la pròxima a fer millor els comptes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abans de parlar millor te podries informar per a no clavar la gamba : Este concert es va preparar i llogar per l.anterior directiva i esta s ha llimitat a portar.lo endavant a tan sols cinq dies de haver pres posesió del carrec . Ale, ara a vore qui ha pegat la patonada so llest .

      Eliminar
  2. L'anterior directiva no va posar el preu, l'any passat va costar 5 € i ple de gom a gom. Tampoc van tindre la despesa de la cantant, que si, que puja el nivell, pero la gent no estem per a pagar 8 € i l'aforament així ho va demostrar. Molta gent s'en va tornar de les taquilles a casa. I si llevem les entrades que regalen els 14 directius encara havera estat el cine molt mes buit.
    Ja que diu de l'anterior directiva, no sabia que esta feina ja l'havia feta tota ella, així doncs, la feina per als d'abans i la brillant idea de traure el doble diners dels d'ara.
    Es veu que el so llest sap ben cert qui ha pegat i qui no la patinada. Pregunte-ho a la directiva actual,que per cert no la te molt lluny de casa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch i Ferrando, ciudatà corrent8 de julio de 2014, 19:01

      Altra mentira, vaig estar a la porta durant tota la mitja hora d'entrada llarga i tant sòls dos parelles se'n tornaren arrere .

      Eliminar
    2. Com que altra mentira? Encara no baixes del burro?
      Ja has preguntat qui posa el preu? Es que no cal ni plantejar-seu, amb un poc de sentit comú no cap discussió, com ha de posar un preu d'entrada qui ja no està ni pinta res en la directiva?
      Per si els d'ara interessadament puguen enganyar-te, tambe com els bons periodistes pots preguntar a l'altra part. A vore que et diuen. No tenien pinta de mentirosos.

      Eliminar
    3. Enric Estruch i Ferrando9 de julio de 2014, 0:23

      No saps llegir ? No necessite preguntar a ningú sobre el que dius de gent que arrivava a la taquilla i se.n tornava pel preu perque JO vaig estar en la porta tot el rato que va estar esta oberta i es MENTIRA que la gent no entrara pel preu , sols dos parelles .

      Eliminar
  3. Como ciudadana de Valencia que paso los veranos aqui desde hace muchisimos años, nunca habia asistido a un concierto tan completo y entretenido ...la cantante lo hizo genial ..y el precio me parecio muy barato.Ya quisiera yo que donde resido se hicieran espectaculos como éste. .En relacion a que estaba medio vacio es una apreciacion muy subjetiva por su parte.
    Mi enhorabuena y ojala se repita mas veces.CHAPEAU por los organizadores del evento.

    ResponderEliminar
  4. Y por 3 euros de diferencia , la verdad merecian ser pagados con gusto y mucho más.

    ResponderEliminar
  5. Realment pense que hi ha una campanya, i tots els que estem alrededor de la SIUM sabem per part de quí, "del grupet", contra a la nova directiva : Ja vos ho vaig dir fa un temps, si seguiu així vos desenmascarem amb noms i cognoms, que ens coneguem de fa un grapat d'anys i s'ha acabat de fer el que "el grupet" vullgau, val ? ..

    ResponderEliminar
  6. Aci no estem parlant de barat ni car ni adequat ni fora de lloc. Aci parlem del balanç de la SIUM, del que han ingressat i del que els ha costat eixe concert. A vore si Enrique que ho sabrà es valent i ens ho diu. Jo no soc de cap grupet i em pareix perfecte que a la senyora de Valencia li parega tirat de preu (a la mitat dels que van anar l'any passat no els ha paregut esta vegada tan barat), pero a vore si a una societat sanejada i sense deutes per donar-se-les de sabuts comencen amb pèrdues.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Donarseles de sabuts en tot cas els que ho llogaren amb eixos preus quasi imposibles de cobrir ni a deu euros la entrada.

      Eliminar
  7. Pensem que tot aço en res beneficia a la SIUM i pel respete que esta ens mereix i que está per damunt de les persones que al voltant d.ella es meregen, donem per tancada esta polémica , gracies .

    ResponderEliminar