jueves, 10 de julio de 2014

Editorial : EL NOM DE LA ROSA

Una democràcia sana necessita d' una alternativa forta al govern de torn, diuen, i nosaltres afegim que si es per part d' un sòls partit encara necessite de apios puntuals, millor que si la alternativa passa sí o sí per tripartis o quatripartis o quintapartits. I als fets a nivell local ens remetem.

I ho venim a dir evidénment pel procés de elecció de nou líder del principal partit històric de govern- opossició en Espanya, el PSOE, i sobre això anem huí a opinar i volem ho feu vosaltres tamb i no tan sòls a nivell nacional.

Hem estat escoltant estos dies als tres candidats i ens decantem per Pedro Sànchez perquè pensem que Madina és més de lo mateix pel fet de que porta xuplant de la mamella des de tota la vida, no és rés de nou en el panorama polític, i el tercer no aglutina el sentiment majoritari dels espanyols, que es decanten clàrament huí per huí per opcions centrades, encara isca algun vers solt a dretes o a esquerres. 

I ara vos preguntem qué opineu vosaltres, estimats lectors, sobre el tema però volem anar més enllà i de pas preguntar a nivell local si penseu que Víctor Borràs, que pareix es perfila com la alternativa socialista, és realment ésta o per contra és també més del mateix, i si penseu que hi han altres persones que sí seríen la alternativa en el socialisme local i quí penseu sería/en.

I sí, ja sabem que els de sempre i lo de sempre van a començar a dir que que ens importa a nosaltres, que sempre estem en el mateix  i perquè ens clavem en temes interns d'altre partit : Doncs a nivell nacional clar qué ens importa pel dit de una sana democracia, i a nivell local perquè encara hi han més alternatives tant o més fortes que els socialistes, éstos tenen que jugar sí o sí sempre un paper important en el centre-esquerra polític espanyol i a tots nivells, perquè ès la alternativa històrica moderada i rés estrident que este país necessita en tot moment.

3 comentarios:

  1. Si que han caigut baixet els socilaistes que la gent ni es molesta en opinar . Jordi majoría absoluta en les properes locals .

    ResponderEliminar
  2. Ja veus la il.lussió que desperten tant els que es pressenten a nivell nacional com a nivell local : Al clot tant uns com altres.

    ResponderEliminar
  3. Pero el PSOE de Tavernes no es una extensio del Bloc?

    ResponderEliminar