viernes, 4 de julio de 2014

COMENÇEN LES CLASSES DE STEEP I BALLS DE SALÒ A L'ESCOLETA DE LA PLATJA.

I es que com vos informarem, dilluns, dimarts i dijous de 6 a 7 hs. de la vesprada i en l'escoleta de la platja es porta a cap una activitat de esport i oci al mateix temps com es este tipus de esport combinat amb el ball, el denominat steep, i els dimarts i dijous de 7 a 8 els singles i de 8 a 9 hs. de la vesprada-nit les parelles, balls de salò.  

Si voleu més informació diriguiu-se a la Info-Turisme, i si voleu inscriures s'han de abonar les taxes (15 euros en Juliol i 20 en Agost el sttep, els ball ho desconeguem) en el servici de recaptació del Ajuntament diréctament , sense més tràmits. 

 Una imatge de ahir en plena acció .

27 comentarios:

  1. Una cosa més feta per l'alcaldessa de la platja a esquenes de la programació que practicament en eixa línia de gimnástica de manteniment per a majors i menys majors es porta des de sempre l'Ajuntament a través de la regidoria d'Esport en el Olimpo pels matins. Una vegada més una activitat esportiva o de manteniment feta sense comptar per a res amb les persones i tècnics que fan eixe mateix treball pels matins en l'Olimpo.
    No entre a valorar si es bo o roin, i si cal o no cal eixa activitat com a complement. Simplement critique les formes. Tot el que es fa en la platja mane jo. El PSOE esta caiguent en picat i fent el ridicul.

    ResponderEliminar
  2. A mi em pareix molt be i si a l'alcalde no li pareix be que vaja i li ho prohibixca si és valent.

    ResponderEliminar
  3. Qué el gat siga del color que siga, però que cace ratolins.

    ResponderEliminar
  4. Tens tora la raó. No hi havia casi ningú. Un fracàs, normal si no es fa propaganda ni es dona informació a la gent. .
    Com tu dius, acabe de preguntar a un dels que esta en el camp de futbol organitzant les coses del deport i m'ha dit que no sap res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona però no és veritat, ahir estigué jo allí a més de que tinc el despatx enfront mateix i en quant als singles estava de gom a gom, una trentena segur, i en quant a parelles un poc més fluix, mitja dotzena més o menys.

      Ara bé ,es veritat que no s'ha fet publicitat.

      Eliminar
    2. Ja no està Bufante.

      Eliminar
    3. Els funcionaris es neguen a fer la feina del ex-cap de premsa o al Bloc se'ls han acabat els diners per a productivitat?

      Eliminar
  5. Hi ha una colla per ací que es dedica a criticar tot el que fa Carmen Canet. Una regidora que es preocupa per fer coses a la platja i tots a per ella. Carmen no se ho mereix.

    ResponderEliminar
  6. No és exactament això. Jo no criticaré mai que Maria del Carmen Canet, l'alcaldessa de la platja com ella es diu i alguns li diuen, faça coses per la platja. Es critica les formes, les maneres de fer-les sense comptar amb ningú i a la seua: verbena de cap anys (sense contar algunes anteriors de pasques), triatló i ara esta gimnástica de manteniment, que esta bé ho fassa pero coordinat amb esports i mes que res perque estan duplicant ofertes..
    I està donant molt mala imatge, per molt que es pensen que actuen bé, que la gent no es mama el dit.
    Anem a poc a poc: No veig normal que una regidoria de platja organitze un triatló, i no diga res a ningu ni compte amb la regidoria d'esports. Tampoc que fassa igual en estes coses de manteniment i si pel mati ja se'n donat per la regidoria d'esports.
    Hi ha monitors municipals que estan tot l'any fent estes coses. ¿Ara qui les fa? perque jo crec que algu ha contractat als monitors i els pagará. No voldria enterar-me que li ho han donat a una empresa de fora, com el triatló, i mes quan l'ajuntament té monitors. Una cosa es certa: en esports ni saben res ni els han dit res.

    ResponderEliminar
  7. El director d'orquestra no sembla tan bon coordinador de músics...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El director no té la culpa que hi haja alguns músics roins que desafinen, i damunt que desafinen voluntàriament.

      Eliminar
    2. Pues els va triar ell per a la seua banda (perque a orquestra ja es veu que no ha aplegat mai). Al principi, Karina era una excelent soprano que funcionaria donant-li el carinyo que li prometien, Carme tambe era altra excelent solista quant la moció.
      Tampoc no se qui son pitjors, els que desafinen voluntàriament o els que a dintre de casa desafinen per falta de capacitat, que aci flautades hi han hagut per les tres bandes de "la societat".

      Eliminar
    3. Veritat és. Desafinaments hi ha hagut de tots.
      Però mentre alguns han tingut propost d'esmena i de millora, altres sembla que cada dia que passa van a meny i pitjor.
      La rancunia i l'enveja és mala consellera i si u té mals resultats en les europees ha de fer el possible per millorar, i no tirar als altres les culpes del seu fracás, com passa en el poble que sembla que el Bloc té la culpa del fracás del PSOE i no miren que a nivell Espanya estan igual.
      El problema està que és un partit que fa anys està llunt del que tenia que ser i de la ideolgia que havia de representar.

      Eliminar
    4. Ara va i resulta que de les flautades d'uns tenen la culpa les europees i els altres. Cada palo que aguante su vela, i ací, fins ara, l'únic que ha estat capaç d'entonar el mea culpa oficialment i a un plenari ha estat Perfecto del Bloc, i no estava inicialment en el govern. Així que amb el talant i les capacitats de les noves generacions de polítics a Tavernes no ens esperem massa. I als vells ja els hem patit massa.
      Saba nova.Podem.

      Eliminar
  8. Lo d'esports es com les activitats culturals que tota la legislatura ha vingut fent Joventut. Estan tan ben avinguts que es solapen activitats fent-se una guerra de guerrilles entre regidories. Lo curiós es que açò ara es notícia quan passa des del primer dia, pero quan ho feia el Bloc era tot tan normal i bonic i ara que ho fa el PSOE a alguns els dona pena.
    Pos vale.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es això. La noticia no es que passe, sino com passa i perque passa.

      Sempre que es fa una cosa, en solapes de regiduries, afectes sempre a més d'una, però si les coses es diuen i es posen en la programació amb el temps suficient, com tenen per norma i sempre s'havia fet fins ara , no passa res.
      Precisament la norma - que ara alguns trenquen- era informar amb el temps suficient 15 dies d'antelació minim per poder planificar eixos punts de contacte que sempre els hi ha i ningú els pot evitar: discposicio casa cultura, disposicio de la brigada o de la policia o dels electricistes. Si esta planificat i sabut per tots no passa res. Cada regidor sap que te que tindre a punt i quan toca la seua ajuda per a un acte.

      El problema arranca quan alguns fan les coses sense avisar, sense informar ni posar dins de la programacio general d'actes, i trenquen la norma que s'havia seguit fins ara. I demanen homes a la brigada i el responsable no sap res , o demanen presencia policial i el regidor de policia no sap de que va la cosa. O volen un electricista per montar megafonia i ningu sap res.

      Estem entesos o vols mes claredat? Pos vale!

      Eliminar
    2. Home, es que el Bloc ha jugat amb l'avantatge de l'alcaldia. La Policia ni la Brigada ni quasi cap departament mou un dit sense el permís de l'alcalde. Ja ho va dir Carme quan despres de la moció li ho pagaren amb la indiferència posterior. Simptomatiques les seues declaracions de que no pagava la pena dir res quan no tens l'altaveu a la ma. Pues ja han donat el primer pas: carregar-se a l'altaveu-Bufante
      Entesos o que?

      Eliminar
    3. Pues la veritat no.
      Primer ja em diras com l'alcalde pot donar permis o no d'una cosa que no coneix, cas del triatló.
      I segon es veu que no estas massa dins de l'all del partit on està Carme que són els que li han fet i li fan completa indiferencia més de quatre voltes. Hi ha hagut actes del PSE on ha estat Carmen i ha parlat Víctor i a ella no li han dit ni muu.
      No el sona no fa molt un acte d'educació en la Casa de la Cultura? I el recorde que Carme es profesora. I va parlar Víctor.
      No es el cas del Bloc que continua tractant-la igual i amb deferencia. Mira qui va parlar juntament amb l'alcalde en la inaguruació de la replaceta del tio Julio (no estava previst ni que parlara i l'alcalde la va fer pujar a la tarima. igual per això se'n van anar sense dir res Victor i Pilar) o qui estava en el Summer de basquet en la taula i parlant. Al reves, segur que ningú del Bloc hauria estat.
      Tots no son iguals, i el Bloc mai no ha pagat amb indiferencia a Carmen Canet, més be al contrari.

      Eliminar
    4. No estic en cap de ningun dels alls de cap partit, però per sentit comú veig que si l'Alcalde no té culpa en els casos de que no s'entera del que fan regidories a les quals només ell pot donar i llevar atribucions... no el voldria jo de soci empresari o de gerent de la meua empresa si fora el cas.
      No entenc com permet tot això d'ara i després tira a Karina perque volia uns pressupostos més socials.
      Es veu que la vara de mesura segueix seguent la del que em permet seguir manant o no. Que ho diguen clar, que no ens xuclem el dit.
      En això sí sou tots iguals i coincideix en que és l'únic que l'interesa a la gent, si s'està en política pels ciutadans o s'està pels partits i/o per ells mateixos.

      Eliminar
  9. Sort que el Bloc ha tingut Joventut i hem pogut vore alguna cosa en valencià, sobre tot musica, que si no...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, deu Botifarres i quinze Miquels Gil.
      I tres retirades en tres anys dels d'Obrint Pas. Ara, de les taquilles del Festivern no crec que s'en retiren per ara.
      Ben variadet el repertori!

      Eliminar
    2. Es nota que no vas a cap dels actes i parles d'oida. Perquè si anares hauries dit tambe l'Orquestra Peiotaire, per exemple, del poble que actuat algunes vegades.
      Miquel Gil ha vingut una volta i Botifarra contractat per l'Ajuntament dos voltes.
      No mescles actucions de falles, del grup de balls o altres fetes en el mercat medieval de la platja que ahi no te res a vore.
      Programa mes actuacions en valencia la regiduria de Joventut i Promocio lingüística que Cultura, i si comparem amb passades legislatures, es que no hi hi ha ni color.

      Eliminar
    3. Doncs si contracta mes cultura Joventut que Cultura es que algo no funciona be en l'Ajuntament. Ni bon equip ni bon director.

      Eliminar
    4. Efectivament, Cultura te una mala directora. El problema está en qui realment Cultura la porta Pilar o la tecnic.

      Eliminar
    5. I qui ha delegat a eixa regidora la cartera de Cultura?
      L'Esperit Sant?

      Eliminar
  10. El que ha de fer Joventut és invertir més en formació, xarrades, activitats, casal jove,... i deixar de fer festes i cultura. Molta despesa en festorra i poca en formació i aixina ens va. Joventut no és Festivern i concerts en valencià ara que si això és el que volen alguns avant. 95% de despesa en festorra i 5% en formaciò,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un atre que parla sense saber que diu. Llig te tot el sistema d'empreneduria i formacio dirigida a joves que s'ha fet a cap des dels instituts i amb visites a diferents centres i formatius i despres i calla, home.
      Parla de lo que sapies, precisament activitats formatives que se n'han fet i se'n fan des de l'emprenedurisme.

      Es nota que has anat a cap ni t'has molestat en saber res de les coses que es fan.


      Eliminar