sábado, 12 de julio de 2014

Editorial extra : QUANT LA MÀFIA ENS GOVERNA

Jaume Matas ja va cap a dins ...
Sabeu que no solem fer editorial els dissabtes, però ès que la darrera noticia oída ahir sobre que la Unió Europea està investigant-nos als valencians per un supossat frau en els compters, maquinat al pareixer ser en temps de Zaplana i de Camps i amagat per Fabra. 

Sòls unes paraules pequè ens està pujant la tensió de la vergonya que hem sentit al vore la nostra reial senyera il.lustrant de fons esta noticia :
DIMISSIÓ I CONVOCATÒRIA DE ELECCIONS JA !!!, I si no és a les bones eixim al carrer a demanar-ho.

Per contra una bona noticia, i qué és que un ministerial xoriso entrarà en la pressò : Jaume Matas. A vore si el seguixen uns quants i escarmenta tota esta gentola. 

Qué passeu un bon cap de setmana.

LAS FACTURAS EN EL CAJÓN DE SANIDAD EXPONEN A LA COMUNITAT A UNA DURA MULTA DE LA CE

Bruselas señala oficialmente a la Comunitat Valenciana como la Grecia de España

JOAQUIM CLEMENTE HOY El Ejecutivo comunitario abre por primera vez un expediente a un país miembro por haber falseado los datos de déficit y deuda y debilita aún más la posición negociadora de la Comunitat Valenciana con el Gobierno para conseguir una mejor financiación


6 comentarios:

  1. Del pp ja no mos sorpren res. Ja sabiem que era lo mes paregut a la mafia, tot ple de casos de corrupció per tot Espanya, I especialment en la comunitat valenciana. Es un escandalo! I hui hem sabut la denuncia desde Europa de q san falsejat els comptes de hisenda i sanitat! Una vergonya!!! Son una mafia que mira soles pel seu interes... I mentre ells parlant de Podemos i canviant la llei electoral pel seu conter! Quan veuen que van a pedre en la majoria de ciutats! De risa...

    ResponderEliminar
  2. Tu no ixiras al carrer si no es para fer risa,moniato !!!
    Segon el sr Estruch,moniato no es insultar es desacfeccio politica
    Espere que no en censures !!!!

    ResponderEliminar
  3. Su tinguereu el mes minim de vergonya no ixirueu a replicar .

    ResponderEliminar
  4. Ni en tenen, ni n'han tingut ni en tindran. El més trist de tot es vora eixa gent jove que sembla que no lligen, ni tenen internet, ni usen mitjans com twuitter, facebook i demés perqupe no s'enteren de la pelicula i estan ahi fent el caldo gros a tota eixa gent. I no parle només dels de Tavernes, sino en general dels joves del PP.

    ResponderEliminar
  5. Els joves del PP no tenen Twitter?
    Que desinformat que estas!

    ResponderEliminar
  6. Si no saps entendre les coses no parles.
    Clar que tenen twiter. Com si viem com insulten els demes que no pensen com ells.

    Estava clar el sentit: Que no tenen twiter per assabentar-se del que passa amb els seus majors i el seu partit: el partit de la corrupció, del balafiament, d'us de cabdals publics en benefici propi, de la defensa del feixisme...
    Espere ara ho tingues clar en quin sentit es dia que no tenen twuiter. No es que no en tenen, es que en tenen, no el fan servir per saber que estan defensant un partit de corrumptes.

    ResponderEliminar