miércoles, 30 de julio de 2014

Editorial : VERDE QUE TE QUIERO VERDE

Referencia3483
Enviada desdeWEB
Fecha y hora de alta: 03/05/2013 12:31:46
Estado ActualSolucionada
Dirección aproximada:
Carrer del Carme, 2-174, 17412 Massanet de la Selva, Gerona, España (41.7459755, 2.777149399999985)
Tipo de incidenciaNeteja
Comentario:
La vorera que linda en el Banc de Santander en el carrer Carme fà un olor a pixum insoportable , pregue prenguen nota i ho solventen . Així mateix el tram de vorera darrere dels contenidors diversos que hi ha en l'encreuament del carrer Barranc amb Plaça Teodoro Llorente està molt brut per taques de fem i per això plè d' insectes . Gràcies de bestreta .

El que vos acompanyem en la part de dalt es el texte d' una comunicació feta a la Línea Verda del Ajuntament, en data de 3 de Maig del 2013. Fins ací i si no el fixes massa rés anormal.

Però si començeu a fixar-se en detall observareu que en la direcció que apareix com a "Dirección aproximada" apareix una població catalana, de Girona per a ser més exactes. Jo no sé de qui és la culpa de la errada, perquè la denuncia es referix al nostre poble, però inclús sent del denunciant pensem que feta des de Tavernes i a una eina municipal sería ilògic denunciar una situació d'una població a centenars de quilòmetres. 

Així doncs no es d'extranyar que el denunciant rebera ahir comunicació, un any i dos messos i mig després, de que s'ha solventat el denunciat : No sabem si en Massanet de la Selva hi ha algún carrer Carme i a més un carrer Barranc amb encreuament amb una Plaça denominada de Teodoro Llorente, ja sería cassualitat, i el colmo que damunt en el primer carrer hi havera una sucursal del Banc de Santander . Ja ens imaginem al encarregat d'eixe poble de solventar-ho pegant voltes pel seu buscant poble totes eixes direccions ... 

Però bé, açò es sòls una anècdota que creguem fruit de la informatització del servici i per mig d'una empresa aliena al Ajuntament, però que servisca com a denuncia per a que es prenguen les messures correctores per a d'evitar açò pel bé del ciutadà. Ah, i passarem pels llocs denunciatsa vore si realment s'han netejat.  

Anècdotes a part, aprofitem per a preguntar si usseu dit servici de Línea verda i que tal funciona. La nostra experiència és en general possitiva en quant a neteja i solució de temes com enllumenat o reparació d' equipament, i negatiu en quant a reparació de voreres i rastrells, com es d'esperar vist el vist i a la espera dels 329.000 eurets aprovats fa uns dies per a este menester.

Ací vos deixem ressenya de les darreres denuncies fetes, voldríem saber la vostra experiència.

10 comentarios:

  1. La línea verda es un sacadineros més del govern del senyor Juan perquè com ve dius Enric es podría oferir des del propi Ajuntament i amb personal d'este, a saber qui està darrere l'empresa concessionaria. I a més seguim amb la bandereta de Castelló : Es cassualitat o està fet aposta per a no ficar la reial senyera valenciana?

    ResponderEliminar
  2. Es el que el bipartit és catalanista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No en diguues ? Siii ? No m'havía donat conte...

      Eliminar
  3. No em faces parlar de sacadineros del Sr. Juan que m'obligaràs a contar-te el sacadineros de la web municipal el darrer any del Sr. Vidal, amb una diferencia: esta dona un servici i això no ho pot negar ningú, i aquella era propaganda electoral.
    I tindrem que parlar d'on es pagava aquella web i via on es pagava. Tu ho saps Enrique? Verigua-ho que tens bon article.
    Ara igual ho conte jo, si van fent el tonto amb comentaris.

    Jo tampoc m'havia donat conte que eren catalanistes ¿Des de quan? . Potser siga que la fatxum del PP tapa tantes coses.... Catalanista el bipartit? Deixam que em riga. Si cada dia son mes espanyolistes. Si en les europees fins i tot anaven amb partit espanyols.
    Tant catalanista es, com el PP és feixista, així parlem tots per parlar i contents i feliços. I Enrique s'alegra de vore que tornem a discutir sobre el sexe dels àngels.
    ¿Per cert tenen sexe?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo que vos agrada amenaçar !!
      Si tens que denunciar algo eu fas i no inventes mentires

      Eliminar
    2. A qui vols coaccionar?
      Conta el que tingues que contar. I si, es un sacadinero. Igual que ho es l'arrendament que s'esta pagant del local de Modus Vivendi, igual que les hores extres del Cap de Policia, igual que canviar tots els cotxes de la Policia en una inversióndesmesurada, igual que moltes altres coses mes.
      A qui el penses que amenaçes Cotorrí?
      I damunt en Plan "no toqueu els collons que parlare"
      Parla el que tingues que dir, pero aguanta quan algú critica el que tú creus que esta ben fet.
      I si, sou Catalanistes, o es que ara com ha eixit a la llum lo de Jordi Pujol tambe renegueu d'aixó.

      Eliminar
    3. Mare meua pues si que et sap mal que et diguen catalaniste. Pues es el que sou catalanistes.
      A qui vols enganyar a fe que teniu la bandera de lindependentisme catala al la vostra seu alli ben gran.
      Res pijor que un renegue dels seus principis. Tu si que tens algo que amagar pues.

      Eliminar
  4. No es coaccionar dir que el PP va contractar la creació d'una segona web nomes de noticies el darrer any de legislatura, amb un cost de manteniment de 10.000 euros any mes impostos, i que la persona que la portava - creació i manteniment, per cert un senyor del poble- era extern a l'Ajuntament i cobrava a través d'una empresa que la seua activitat no tenia res que vore amb informatica ni internet. Això que se'n diu una empresa interposada o interpuesta?.
    I que això el govern actual ho va corregir i va passar eixe manteniment i demes als tècnics municipals.
    I respecte als vehicles, simplement s'ha seguit el que s'havia previst en el renting instaurat pel PP la passada legislatura: al cap del temps marcat en el renting que va fer el PP, els cotxes nous. Que poca memoria teniu o ignorancia del que feien els vostres majors. Que no vos ho diuen? Això esta mot ben explicat en els informes dels tècnics municipals necessaria per a renovar el renting, i que és mes barat que el del PP perquè comprenen totes les reparacions, assegurances i manteniment.
    Ja t'has quedat tranquil. Ja saps un poc mes sobre aquella web tavernes.info o alguna cosa així que va montar el PP per propaganda electoral.
    I no, Jordi Pujol no es militant del Bloc ni de Compromís, però Barcenas, Blasco, Fabra el de la Loteria, David Serra, i tota la retafila que no cal repetir ací si que son del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Renovar quin renting? S' han adquirit dos vehícles més de renting. S' havera pogut comprar un sols cotxe per a substituir-lo per el Seat Ibiza, que ha segut l'unic que s' ha retirat. I almenys havera segut propietat de l'ajuntament i més avant passar-lo a altre departament. Però clar no voldrà que el senyor Chofre gaste el seu Jeep, te que gastar el nou hibrid.

      Eliminar
    2. Almenys Chofre no gasta el cotxe oficial per dur els fills a escola ni fa conduir els fills els quads de la PL.
      Si amic s'acaba el renting del PP i es renova o se'n fa un de nou i amb millors condicions que el del PP per adquirir vehicles. Com fa qualsevol empresa.
      I que es retire un cotxe no vol dir que en faça falta només un de nou.

      Eliminar