martes, 15 de julio de 2014

Editorial : POR FIN LLEGÓ LA COSECHA

I és qué com sabeu en un rato es pressentaràn els pressupostos municipals al pleno. 

Huí tindrem la solució a este sprint
Foto baixada d'internet
 de La Cotorra de La Vall
S'ha rumoretjat els darrers dies si no s'havíen pressentat fins ara era per manca d'acord entre el "ponent" senyor Borràs el qual es supossa qué és qui els té que preparar com a Regidor d'Hisenda, i els seus socis de govern nacionalistes.

També que si davant este taponament ha tingut que prendre personalment el senyor Alcalde "el bou per les banyes" i ser ell, per llei qui té la obligació de pressentar-los, el que i seguint amb el simil taurí, "rematar la faena ".  
Falta també saber que va a votar l'opossició, la regidora no adscrita fa tan sòls una setmana no sabía rés de rés d'estos. 

Per tot açò ens surgixen una serie de preguntes que en unes hores tindràn ressolució :

S'aprovaràn huí els pressupostos?.

I si no s'aproven, serà sòls perquè l'opossició vota en contra, o ens trovarem també amb algun altra sorpresa en eixe vot negatiu? No creguem, perquè sería absurde convocar un pleno extraordianri sense acord entre els socis i "donar la nota" salvo que siga per a forçar algo per part de l'alcaldía, tot podría ser ser. 

Com diem, en unes hores la solució, vos farem un avanç en quant pugam i per la vesprada un ressum com fem sempre del succeït. 

10 comentarios:

  1. Com quedarà la "cosecha"? S'arreplegarà hui o tindrem que esperar a que s'aprobe en Junta de Govern?

    ResponderEliminar
  2. S'aprovaran. Segur. I sembla mentira que tu a estes hores no ho sàpies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu saps el que si se ? Que fa uns dies tinguerem uno ordinari, que en uns quince dies més en tindrem altre ordinari, que ja en portem set ordinaris i no se quants extraordinaris i que cadascun ens costa vora quatre mil euros, aixo si que ho sé .

      Eliminar
  3. I que té que vore això en que si s'aproven o no els pressupostos hui?
    El que consten els plens es posa cosa comparada amb la "neteja econòmica" que esta fent este govern?. I de quatre mil euros res. Multiplica bé. I pensa que hi ha regidors i alcalde que no cobren plens.
    Que son eixos pocs diners, comparats amb els 7 milions que porta "aclarits" (proveïdors i remanent de tresoreria) més els 1'8 de l'aparcament?
    Si calen fer-se es fan. I en pau!

    I s'aprovaran. I tant que s'aprovaran. el 15 de juliol aprovats els pressuposts del 2014. I segurament els del 2015. Almenys fins eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si senyor, ja que fan la neteja que els diners vagen a parar a les seus butxaques. Faltaria mes!!!

      Eliminar
  4. Qué s'haveren pogut aprovar en un pleno ordinari i així destinar eixos diners a latres menesters ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Seguixes sense contestar la pregunta: que te que vore això amb si s'aproven on no?

      Eliminar
    2. Qué ójala s'aproven e inclús valgen fins les properes eleccions per a que un nou govern en Juny puga fer-se els seus pressupostos , però que si s'haveren aprovat en un ordinari ens estalviaríem 4000 nanos que es podríen destinar a altres menesters. I si 4000 euros el pareix poc, apaga i anemon .
      I que si no s'han aprovat per discrepàncies entre els mateixos socis, doncs pitjor m'ho fiques.

      Eliminar
  5. Falta també saber que va a votar l'opossició, la regidora no adscrita fa tan sòls una setmana no sabía rés de rés d'estos.

    Fals. Com de costum Karina no s'entera.

    El borrador de pressupostos fa mesos que estan en mans de tots els grups.

    ResponderEliminar
  6. Un esborrany sense parlar entre propossant i votant ... mala cossa, no ? El paper es molt sofrit i per tant el que a u li passen un esborrany sense mes doncs no aclarix molt i per tant es pot dir que no sap rés, a això ens referíem, tal volta l'expressió no siga la correcta, manca l'espirit del esborrany.

    ResponderEliminar