sábado, 19 de julio de 2014

El Quadern seguix denunciant : TIRA, VA ...


Menys dona una pedra ... almenys, i encara que seguix fent una pudor a desaigüe de por al passar per allí doncs seguix seguent igual de insalubre i antihigiènic, han tirar la tanca un poc més cap a fora i ja no hi ha el perill que assenyalavem en quant al forat.  

A vore si a la propera ... no pergam l'esperança, una tapaoreta, encara siga una rajoleta o un troçet d'uralita que tape els olors ...  

5 comentarios:

  1. Tira ja!
    Cinc metros de vorera d'ampla i només els 33 cm d'un taulell ocupat pel foradet.
    Atencio vianants no caigueu dins!
    Millor era com estaven abans: sense dutxes, sense aigua, sense servei higiènic, sense res. Tot era perfecte, ¡¡com ho portava ACEPLAT!!.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I torne a preguntar : I qué té que vore això en hi ha una instalació en un edifici públic deficitaria, antihigiènica, insalubre, quant l'administració, empresa concedent i que per tant deuría més si cap vigilar açò, deuría donar llum i dona fum?. Ves en cuidadet no siga cossa que amb la teua fanàtica cegera no caigues en algun forat ...

      Eliminar
  2. El primer comentarista tiene razón, tanto sitio como hay.
    Verás como si quitan una trapa de alcantarillado de 60 cm en una calle de 6 o 7 mt la gente la evitará y ya está. Lo mismo pasa con las cacas de perro, como mucho miden 15 cm, a ver, en una acera de 5 mt, ¿qué pasa?.
    Por favor, use otros argumentos pero no el de que por uno no pasa nada.

    ResponderEliminar
  3. Jo no he dit que no passa res.
    He dit 30 centimetres de la vora, en una zona on no hi ha cap finca ni cap edifici (sector 12) per on no passa ningú (excepte l'autor de la noticia) i es un desaigüe provisional fet directament al clavegueram.
    També he dit que això, fet per poder donar un servici d'aigua, es critica i el mateix autor sap que el PP va fer les intal·lacions (deixan de costat que el projecte no es va complir) sense verstidors, ni vaters, ni dutxes, ni aigua per a a res i no ho va criticar. Tampoc va dir dir res quan ACEPLAT tenia el seu carrec les instal·lacions sense cap condicions.
    Ara que ho donen a uns altres i que estos intentes donar un servici, perque la culpa es de l'ajuntament i mes encara del PP per no haver pensat ni en els desaigues en el projecte, a criticar quan es una vorera de 5 metres i per on no passa mai ningu, no viu ningu al voltant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I torne a preguntar perquè encara no m.ha contestat ningú : tant costa ficar una simple trapeta, encara siga un bardo i evitar la mala vista i sobre tot els mals olors ? .
      Que no passa ningú ? A part de que no es cert perquè pels matins sobre tot hi ha molta gent fent esport i passejant gossos, es excussa que passe més o menys fer les cosses mal ? O el que abans també ho estigueren ? .
      El que está mal ho está i no val el i tu més que tant vos agrada en tal de justificar lo injustificable : No hi ha pitjor cego que qui no vol vore.

      Eliminar