martes, 29 de julio de 2014

Editorial : FIRES

Llegíem en la premsa que Gandia ha portat a cap el següent :

La playa alberga la tercera feria de Turismo de Interior Adentra't 

La playa de Gandia acoge un año más la Feria de Turismo de Interior Adentra't, que reunirá a las mejores ciudades de las comarcas de la Comunitat Valenciana. Estos municipios dispondrán de expositores, como indicaron ayer el concejal de Playas, Pepe Just, y el responsable de Turismo, Carlos Bolta.
El edil añadió que Adentra-t se convierte en la Feria de Turismo de Interior más importante de la Comunitat en época estival, ya que, apostilló, es el momento del año en el que hay mayor facilidad para llegar al turista. Participarán Alcoi, Alzira, Bocairent, Algemesí, Requena, Cofrentes, Manises y Xàtiva y varias mancomunidades.Este acto tendrá lugar entre los días 24 y 27 de julio en el Paseo Marítimo, a la altura de la Ducal, de 20 a 24 horas. En esta edición, Adentra-t busca convertirse en un escaparate desde el que promocionar los recursos turísticos de los destinos de interior de la provincia, tanto de ámbito local, comarcal como provincial. «Cultura, gastronomía y naturaleza son los referentes en los que ponen el acento los destinos de interior a la hora de divulgar su imagen, siendo un complemento perfecto para los turistas que nos visitan en temporada estival», dijo Just.

El que no especifica l'article però sabem és així es que a canvi Gandia participa en els festes majors d'eixes pobles amb un stand d'informació sobre la ciutat i la seua platja, platja natural de la majoría d'eixes ciutats per no dir de totes, i també, tingam-ho en compte, de la nostra ciutat.   
Es a dir, amb pressupost moderat Gandia oferix un espai d'informació als seus vissitants sobre poblacions que complementa la seua oferta turística per la possibilitst de vissitar-les al estar properes a ella amb eixida i tornada a la ciutat ducal, i al mateix temps els ciudatans i vissitants d'eixes ciutats que en alguns cassos com Xátiva en Fira no en son pocs,  reben informació de la seua platja natural geogràficament.

I nosaltres, nosaltres que fem mentrestant al respecte ? 

Hem apostat, apostem i apostarem per este tipus de turisme de prop sobre tot per a desestacionalitzar la temporada, sobre tot el de les comarques del interior i ens sap greu que de un grup de persones que vissitarem a final d'any passat el Monestir molt poques no es que no el conegueren, un 90%, si no que siquiera sabíen pràcticament rés d'ell ni de la nostra Vall, incluits i açò es si cap més greu, varis riberencs: Algo falla. 

2 comentarios:

  1. La política turística d'este poble es de pena i ens consta als de la platja que el senyor Alcalde i els seus companys regidors nacionalistes passen d'esta.

    ResponderEliminar
  2. Va ser millor la del PP, no ?

    ResponderEliminar