lunes, 7 de julio de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS DE TAVERNES

Des de DV de Tavernes volem denunciar l'estat en què està el llac de La Goleta i que ha portat a una nova mortaldat de peixos , donant una imatge lamentable d'una de les zones més boniques de les nostres platges. 


Al mateix temps volem aprofitar per a demanar als dos socis del govern local que es deixen de disputes internes i que solucionen els seus problemes deixant de costat el politiqueig propi de qui veu que s'acosten les eleccions pel que cal vendre les virtuts i accions de cadascú, doncs hem pogut observar darrerament una sèrie de discordancies entre regidories i de tot això ix perjudicada la ciutadania. 

Esperem que l'any que queda fins a eleccions no vegem una carrera entre socis per a veure qui ven millor el seu producte electoral i es gaste sense tó ni só i només de cara al que siga més vistós, de "cara a la galería" enfront del que és necessari encara que no es veja i no es puga vendre tan bé.



13 comentarios:

  1. Això es diu oportunisme polític.

    Ara volem les solucions al problema que dóna DV:
    ¿Fem una dansada general de la pluja? ¿Quan traguem el Crist el dimecres de la Sang fem processo general demanant aigua i pluja? Fem un novenari als patrons, la Divina Aurora i al Crist perquè ploga? Puguem l'IBI o posem un impost especial per arreplegar mig milió per invertir en el llac? Etc

    Donat que este govern és un desastre i no té ni p.i. del tema (ni el de fa quatre, vuit, dotze, setze, vint, vint-i-quatre anys fins arribar als 90 ) volem saber i esperem que DV ens il·lumine i done la solució definitiva, que tot no siga demagògica barata. (M'acabe de posar la cuirassa perquè la que em va caure damunt!)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch, DV Tavernes7 de julio de 2014, 8:59

      No cal que el fiques res perquè nosaltres aceptem les crítiques, ens va en el carrec que es diu.
      I no fa falta rezar, tan sóls actuar quant toca i no despres al rebufo dels acontecimients, reunir.se amb els técnics abans i no despres i amollar, per exemple, aigua abans i no despres també .
      I en quant a la descoordinacio, que per cert passes per alt, es denuncia quant ocurrix i ara está passant i de debò i tu quant ho calles es perquè ho saps : Perque será ?

      Eliminar
    2. No hi ha que demanar tant. Hi ha una cosa que es diu previsió i este ajuntament no la utilitza. Com diu Enrique "fer abans de i no despres de"

      Eliminar
  2. Continues sense dir-me les teues solucions. I no jo no calle, jo no sé res sino ho diria.

    Estic fart de politics de saló, que sou els perillosos, els que no esteu en els llocs de decidir i no feu res, no aporteu res i només esteu esperant en que fallen els demes per llançar-vos al coll.
    Ací hi ha hagut governs de tots els colors (del PSOE, d'EU, del PP i ara del Bloc) i tots han tingut els mateixos problemes amb la mortandat de peixos, en el riu, en les sequies, en el llacs. Tira mà d'hemeroteca. Fins i tot l'ecologista Ximo Altur en ve tindre i de grosses en peixos morts i sequera. Tots els anys en la premsa a l'estiu veiem noticies d'estes en pobles tan distant com Andulusia, d'Italia o valencians.¿Tots són inutils? Vinga ja, això es un problema que tenim i tindrem sempre que es donen les circumstancies d'este anys.

    ¿I tu haveres tirat aigua al llac sense saber que anava a passar? ¿Nomes per mesura de prevencio perque per si a cas no es moriren uns quants peixos? No t'ho creus ni tu ni DV.
    No crec que sigues tan ilús de tirar aigua potable al llac i despres tindre les critiques si no passa res que has llançat a perdre un be tan escàs com l'aigua.
    Perquè si haguera passat i el Blo o l'Ajuntament haguera tirat aigua el passat dijous o divendres amb la calor i despres no hauria aparegut cap peix mort tu series el primer que ara ho estaries criticant. Només vius de la critica.

    Igual que el de les 9'29. ¿Previsió en un llac, o millor dit un sequiol en forma de llac? Aportar aigua per salvar uns peixets? Si quan es posen mitjans com els de la policia local que es fa per be de les persones els poseu a caldo: si els cotxes costen, si no cal tant de cotxe, si perque això i allò. Ja voldria vore-vos jo amb una necessitat i que la solucionarieu gracies a eixos mitjans moderns a vore si callaveu d'una volta.
    Critica per criticar.
    ¿I em quede esperant les solucions de DV als problemes del sequiol-llac tancat? O me les diràs? Si vols un bioleg, te'n puc dir uns quants en el poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo tindría com a mínim llogat una servici de biòlec, ahí tens una messura de les que vols. I si és del poble com dius, millor que millor.

      Eliminar
  3. A buenas horas mangas verdes. Quan UV era govern no ho vau fer. I ara menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch i Ferrando, ciudatà corrent7 de julio de 2014, 11:48

      I qué té que vore UV amb Demòcrates ? Acás la pressidenta local de DV, Vicenta Cortés, té algo que vore amb UV, o Conxa, o Rosa ? . I es que quant no sabeu com contrargumentar difama que algo queda. Saluts i trellat.

      Eliminar
  4. Enric Estruch i Ferrando, ciudatà corrent7 de julio de 2014, 11:46

    Fa un grapat d'anys, corría per allà l'any 85-86 vaig vore a un biòleg agafar un got i pegar un bon glop d'aigua del llac , i espantat em vaig ditigir a ell preguntant-li com es que havía fet eixa, per a mi, animalada, i este rien en va contestar que millor aigua que eixa, això sí, un poc saladeta, no hi havía.
    Eixe biòlec estava contractat per l'Ajuntament de Tavernes per a mantindre el llac en condicions óptimes ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que Eduardo Bononad, alcalde de Tavernes eixos anys, tinguera contractat ningú com biòleg del llac. Fins ti tot dubte molt que a l'any 85-86 estiguera el lago construït i la urbanització feta. Crec va ser posterior.
      Si el Sr. Bononad ens llig o algu li passa el recao que ens ho aclarisca.

      Eliminar
    2. El llac está desde la pantanada del 82 i l.urbanitzacio desde menys més el 86.

      Eliminar
  5. Esquerra Unida diu que ni l'alcalde ni la cotorrs s'enteren.
    http://eupvtavernes.blogspot.com.es/2014/07/alguns-aclariments-respecte-les.html?m=1

    ResponderEliminar
  6. Algun infiltrat de Karina en EU?
    Dona igual, com que va a traure majoria absoluta, al Bloc ja no li cal cap soci.

    ResponderEliminar
  7. Hola: El llac ja existia en 1986. La recepció de les obres va ser en agost de 1988. El bioleg, que existía, no el va pagar l'Ajuntament era del Ministerí d'Agricultura. Per a que el llac renove l'aigua el que fa falta es que ploga. Mentres tant com tots els motors de rec funcionen dia i nit el nivell freátic de la marina ha baixat prou. Es normal una certa mortantat de peixos, al llac i als altres aiguamolls. Reomplir el llac amb aigua de la de beure es una tonteria, am tota la que hi ha al terme no pujaran un centimetre el nivell freatic.

    ResponderEliminar