sábado, 12 de julio de 2014

Nota de Premsa del PP : INSEGURETAT CIUDATANA

L'AJUNTAMENT DE TAVERNES NO AUGMENTA LA SEGURETAT CIUTADANA EN PERIODE ESTIVAL

Comença un nou estiu i es repeteix el que ja alertava el sindicat policial CIS-F en 2013 sobre la falta d'efectius per a “garantir la seguretat dels turistes”. 

El Partit Popular denúncia que, malgrat que es triplica la població en període estival i existeix consignació pressupostària per a contractar més efectius, aquest estiu no s'han contractat nous agents.

Com ja apuntava el sindicat en el seu denúncia en 2013 Tavernes “supera els 49 quilòmetres quadrats, hi ha més de sis quilòmetres de costa i la població es triplica a l'estiu, arribant a pics de 60.000 habitants”.


El portaveu popular, Manolo Vidal, es pregunta “com es pot atendre les necessitats de la platja i la ciutat amb els mateixos efectius que durant la resta de l'any”. I per açò exigeix a l'alcalde nacionalista Jordi Juan “que contracte als efectius necessaris ja que té la consignació pertinent en els pressupostos prorrogats del 2012”.


Imatge de Safor GuiaAquesta notícia trau de nou a la llum les repetides denúncies que des del Partit Popular es vénen formulant en diferents fòrums sobre la indignant quantitat d'hores extra de la policia local. Estem parlant de 14.000€ rebuts per un únic lloc del cos policial en un sol any, posant de manifest la permissivitat del nacionalista Jordi Juan amb els seus afins.


.
La prioritat del Partit Popular és la seguretat dels nostres veïns, per açò apunta Vidal “aquesta situació és més alarmant sabent que portem gastats més de 20.000€ en una nova caserna de policia que en l'actualitat no està en ús i podrien destinar aquests recursos econòmics a ampliar la plantilla”

3 comentarios:

  1. El PP te tota la raó. Es una imprudencia molt perillosa. Esperem que no passe res este estiu. Tots els anys s'han contractat policies i este no ho fan?
    Tindrien que donar alguna explicació inmediatament.

    ResponderEliminar
  2. A quants policies es poden contractar amb els 14.000€ que ha cobrat el jefe de policia en hores extres o amb els 20.000€ que porten pagats en lloguer del nou reten?

    ResponderEliminar
  3. Per què l'any passat vaen contractar a 6 agents i este any no? Que ha canviat respecte a l'any passat?
    El regidor Sansaloni hauria de donar explicacions.

    ResponderEliminar