sábado, 5 de julio de 2014

NOVA MORTANDAT DE PEIXOS AL LLAC DE LA GOLETA

I això que encara no ha arrivat la calor ... I es que no es tracta de tan sòls oxigenar i reoxigenar, fa falta el més segur un nou drenatje del llac . Però bé, doctores tiene la iglesia diuen però esta parroquia cada dia pareix mès i mès que està sense capellà mentres els escolanets es barallen entre ells. 

Nota als de sempre i lo de sempre : L'Ajuntament ja està coneixedor del tema, però podeu disparar com sempre al missatges, vos esperem. 





Els peixos morts estàn sobre tot a la part de llevant del pont, però poc a
 poc van passant cap a ponent i per la força de les bombes de oxigenació
 estàn arrivant a les voreres del llac. Lamentable . 


17 comentarios:

  1. Hi ha molt de peix mort no? Sabeu si han aparegut en curt temps? Si es així, no crec que siga problema del corrent d'aigua sino d'algun vertit.

    ResponderEliminar
  2. Sòls puc dir que han aparegut este matí i que son peixos molt xicotets, i sobre tot en la part de llevant del llac .

    ResponderEliminar
  3. Tranquil que en un rato anirà la brigada a llevar el pexets però a vore quant arriben les solucions al llac més terbol de la contornada.

    ResponderEliminar
  4. Homes pues si lo d'ahir no va ser super calor i damunt amb ponentà, no sé que serà calor. Si no es podia anar pel carrer. Deus tindre bon aire acondicionat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En tal de defendre lo indefendible arriveu al patetisme so fanátics .

      Eliminar
  5. Si es veritat sóc un fanàtic, de Las Provincias de qui et copie el titular:

    Jornada de fortísimo calor con 37 grados a la sombra en el interior de Valencia
    Casi toda la Comunitat roza los 35º y la temporatura del agua del mar asciende a 24º

    Això no es calor es fred del pol nord. Tu si que eres patètic en no voler reconeixer les coses.

    ResponderEliminar
  6. Visca el fanatisme del de les 23: 25 ( no seràs l'administrador del blog?. Escrius molt paregut)

    Copie de Las Provincias



    Las temperaturas máximas han superado este sábado los 37 grados (siempre a la sombra) en zonas del interior de la provincia de Valencia como Ontinyent o Xàtiva, mientras que en puntos de Alicante como Orihuela o Pego se han situado por encima de los 35 grados.

    Según los datos de la Agencia Estatal de Meteorología, las temperaturas máximas en zonas costeras como Oliva ( Valencia ) o Jávea (Alicante) se han situado en 34 grados. Por su parte, respecto a las capitales de provincia Castellón ha llegado a los 30 grados y Valencia y Alicante a los 32.

    Así, después de los días de tormenta la Comunitat ha vuelto a registrar un tiempo de verano, con cielos despejados y calor. En este primer fin de semana de julio, la temperatura del mar está en valores próximos a 24 grados, han señalado desde Aemet.

    ResponderEliminar
  7. Jo si soc l.administrador : I que vols dir amb açò , que perque ha fet calor s.han mort els peixos , que a cada vegada que tingam una onada de calor peixos morts ? Perque si es aixo jo també t.ho dic .

    ResponderEliminar
  8. Si saben que el problema és el calor i la solució és tirar aigua potable per què no han tirat aigua abans?

    ResponderEliminar
  9. Estava en marxa l'airejador?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quant ferem les fotos sobre les deu del mati Sí .

      Eliminar
    2. Els airejadors, hi ha dos.
      Els airejadors funcionen com sempre i des que els van posar.
      I com sempre, hi ha de les finques del costat que reneguen pel soroll. I els mateixos reneguen si es moren els peixos. Mal si fas i mal si no fas.
      Era de risa vore ahir com alguns comentaven que havien d'estar els airejadors més temps en marxa, els mateixos veïns que altres voltes han criticat que tant de temps en marxa molesta. Un altre criticava que el llac estava brut de les coses que donen de menjar als patos, i a eixe l'he vist jo donar menjar als patos moltes voltes i llançar pa al llac.
      Tu no ho sentires perquè no estaves en eixe grup.
      La gent és d'una hipocrèsia infinita.

      Eliminar
  10. La calor és el detonant en este cas. No és la calor causa única però si és una de les determinants. És un dels factors i més si se suma a altres factors de riscos,com la falta d'aigua o l'estat general de la mateixa. A internet hi ha prou informació al respecte per aquells que no són biòlegs.

    ResponderEliminar
  11. Patético que el ayuntamiento ha tardado casi un día en aportar agua al lago. Eso debería haberse hecho de inmediato, no con tanto retraso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Repetició de la jugada com en el futbol:
      Si hagueren aportat aigua abans de passar res, segur que tu hauries criticat que gasten aigua sense trellat.
      Mal si fan i mal si deixen de fer. Com sempre per alguns.

      Eliminar
    2. Te equivocas, yo critrico lo que se puede criticar. Han muerto peces, se ha dado una mala imagen y se ha actuado tarde. Pero ahora me sorprende más que ayer domingo aún había peces muertos y nuestros gobernantes seguían actuando tarde y sin retirar como es debido los peces muertos. Creo que el problema no es que yo critique, sino que tu justifiques lo injustificable.

      Eliminar
  12. Va apareixer la alcaldesa de la platja o els socialistes o este problema no és per ells? Els problemes de la platja per als de Compromis i les festes per als sociates?

    ResponderEliminar