miércoles, 16 de julio de 2014

Editorial : LAMENTABLE

Ens va pareixer el caire que va prendre ahir el debat dels pressupostos en el torn de rèplica del senyor Borràs : Diuen que dos no rinyen si ú no vol, i caldría afegir que dos no arriven a acords si un dels dos no vol tampoc . 
I ací no sabem perquè no estem en els debats del dia a dia entre ells i sobre tot en les comissions, de qui és la culpa en este cas nostre de Tavernes, perquè uns diuen que si el caire dels altres es molt diferent en éstes al que volen mostrar al públic en els plenos i viceversa, però la questió és que no hi ha tal espirit ni de consens, ni de col.laboració , ni de concordia a la mínima que es passa als fets, com ha passat ara mateix amb els presupostos.

I en este cas ens pareix totalment inapropiat el tò ussat pel senyor Borràs en la seua rèplica, totalment inadecuat i provocatiu quant no calía al nostre pareixer, ni la postura inflexible del Alcalde al no deixar contrarrèpliques davant dit fora de lloc atac.

Però bé, començem un periode electoral i en vorem de més, i més, i més, perquè és fàcil en vers de contra-argumentar el " I tú més " , el politiqueig pur i dur que tant hem denunciat. 

I mentres tant Tavernes amb un atur elevat i, el més greu, sense expectatives de millora a curts temps : Almenys ja tenim pressupostos, menys dona una pedra. 

14 comentarios:

  1. Sincerament esperava una editorial més extensa.
    Ara l'alcalde ja te el pressupost que és el que volia del socialista Borràs. A vore que passa ara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No li feia falta a Jordi Juan, si ho mirem estrictament, el socialista Borras per tindre el pressupost.
      La Junta de Govern son el alcalde i dos tinents alcalde de Compromis i dos tinents alcaldes del PSOE. Són 3 a 2. Ni amb això li feia falta el vot del PSOE.
      Ho torne a dir: estrictament i en base a numeros. Un altre tema es la imatge de consens i tot el demes que es vulga donar a nivell de govern municipal.

      Eliminar
    2. No li feia falta per a traure el pressupost. Però SÍ li cal continuar amb els socis de govern per a qualsevol cosa, i entre elles, el pressupost. Si ja estan en minoria i damunt es desfà l'equip de govern, ahí se li acaba el joc a Jordi. Per això han aprovat el pressupost de Víctor i Bufante ha anat al carrer. I això per ara.

      Eliminar
    3. Tens tota la raó. El que ara no entenc és perquè l'alcalde ha aceptat les presions de Borràs i ha tirat al seu cap de premsa.

      Eliminar
  2. Lamentable el numero del sr. Vidal i de la regidora Vercher demostrant no tindre idea del pressupost ni haver-lo llegit.
    El debat mes pobre de pressupostos vist a Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. El bipartit PP i Karina Vercher tenen uns arguments molt pobres davant d'uns pressupostos realistes i ben elaborats. Lo seu és el discurs populista i demagògic sense fonament i sense realitat. Davant els somnifers de Manolo sense conclusions i els pocs trellats de Karina Vercher, lo millor era passar a votació. No tenien res a aportar i era tot una pèrdua de temps. L'alcalde va estar encertat, i ara poden dir-li q no és democràtic. Però tots sabem que el PP mai donava torn de rèplica, i ara han provat de la seua medicina. Víctor Borras molt bé, li va cantar les 40 a Manolo. Que haguera contestat este? Altre somnifer sense fonament, quina credibilitat pot tindre este home? I Karina Vercher? Serietat per favor, a los hechos me remito. L'ajuntament i el poble esta millor que fa 4 anys. Fets senyors! Fets! No palabreria de la barata.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa es la democracia que voleu els del Bloc,Compromis o com es digau ara
      La democracia es debat i deixar parlar a les persones i aixo a vosatros no vos agrada

      Eliminar
    2. Quan es debat, es parla i es raona, es donen arguments i es busquen punts d'encontre. De tot això l'oposició res de res de res de res.
      No es deixar parlar o a les persones per deixar-les parlar, sino que les persones diguen alguna cosa de trellat i sobre el que es parla.
      I això no ho va fer el sr. Vidal .
      I si no ho vols vore tens dos remeis: primer, anar al plenari o que el teu PP t'aconseguisca una copia de la gravació i segons, posar-te ulleres de comprensió.

      Eliminar
    3. I es el sr Juan el que diu lo que te trellat o lo que no?
      Pareix que tingau la rao absoluta i que els unics que teniu derets sou vosatros
      Si no deixeu parlar,qui no te trellat es el sr Juan

      Eliminar
    4. No tenim cap veritat absoluta. Tenim un rellotge d'eixos barates de 40 euros comprat en Girbes i que funciona bé.

      40 minuts totals Manolo Vidal.
      12 Minuts Jordi Juan
      12 Minuts Victor Borras y 5 en la contestació
      4 minuts Llum Sansaloni
      4 Minuts Karina Vercher

      I el campió és..... Manolo Vidal!!! Mes ell, que tots els demes junts.

      Si això no es parlar... i si damunt no diu res ni proposa res, qui no te trellat és el Sr. Vidal, per golenjada.

      Eliminar
  4. Vaja democràcia que tenim el que mana fa.lo que li dóna.la.gana ja no vaig.més a votar que vaja s.ha tia!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Millor!! Un vot menys per al PP!!

      Eliminar
    2. Pues mira t'has enganyat es vot menys per al PSOE listo

      Eliminar
  5. L'alcalde aplica el reglament de plenaris. El primer que has de fer es mirar que diu el reglament i despres parlar. No hi ha cap lloc on es diga que hi ha replica, contrarreplica i recontrarreplica. És l'alcalde qui modera.

    I es nota que no vas estar. El discurs de Manolo Vidal era el millor remei per a la son. El discurs de Manolo Vidal va ser soporifer, senser cap argument ni proposta, simplement repetir les xifres del pressupost i preguntar quan es gastaram els diners.
    La millor actuació de l'alcalde en molt de temps en els plenaris: saber quan s'ha de tallar perquè la cosa estava esgotada, sense cap trellat. Com diu ma mare, a perdre el temps, a tirar pedraes als gossos.
    Tots i així ho va expressar l'alcalde, haverem desitjat un debat politic, amb arguments, amb raons de perque dic que si o dic que no, però no vora 40 minuts de ximpleries.
    La sort que te l'oposició es que aci no hi ha ningú que ho repetesca per la radio o la televisio.
    Com a exemple del que va ser l'actuació de Manolo Vidal, la pregunta de com es que no s'han gastat els diners de manteniment de les escoles. Una persona que ha sigut alcalde i sap que això es una faena a fer a l'estiu i quan han tancat els centres, frega l'esperpent i la burrera nacional fer eixa pregunta. Aixína vora 40 minuts. Demagogia pura i dura.

    ResponderEliminar