lunes, 7 de julio de 2014

Editorial / El Quadern denuncia : EIXIM AL CARRER SI FERA FALTA

VALENCIA-PLAZA-EL FUTURO DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El Gobierno tiene ya todas las herramientas legales para tomar al asalto la Generalitat

JOAQUIM CLEMENTE HOY La ley de estabilidad financiera y las condiciones del Fondo de Liquidez Autonómico (FLA) que aceptó la Generalitat permiten al Ministerio de Hacienda decidir el destino de todos los ingresos de la Generalitat en caso de intervención









Publicabem fa uns dies les noticies que acompanyem tant al principi com al final d'este article  i ja denunciavem aleshores la situació, però huí volem fer-nos més ressò, perquè pensem que la gravetat del tema no deu de deixar passar sense més la mala noticia, perquè és greu, molt greu, tant greu l'assumpte què ens afectaría als valencians en gran messura, amb més i més retallades socials entre les que s'assenyalen tancada de hospitals, reducció de plantilles en sanitat i educació, acabar amb els concerts amb empresses que suplixen el que l'administració, qué és la que deuría, no cobrix en servicis socials i educatius, rebaixes en cultura, etc etc etc.

Així està la nostra terra
Es a dir, esta comunitat, país, regne o nació, com li vullgam dir, passaría a ser una de les regions més pobres ja no d'Espanya si no de Europa. 

I es clar qui té la culpa, no cal que entrem en això molt perquè conegueu i de debò la nostra postura,  i esprem ho paguen i també de debò en les urnes ( esperem, o com dia aquell " que paren el mundo que yo me bajo" ), però també es veritat que una mala financiació, culpa no sòls dels de ara si no també dels de abans, eixos que ara criden tant reclamant ens paguen el que ens deuen,  ha fet més gran el forat, i que si ens finaciaren bé i sobre tot ens abonaren el que històricament ens deuen, algo paliaria esta dessastrosa situació.

Però mentres tant arrivem a les urnes i s'arriva a la intervenció, eixim al carrer a defendre lo nostre, el futur dels nostres fills, i parem-los els peus i apretem-los fins que s'avançen les eleccions autonòmiques, potestat del senyor Fabra, i que siguen els nous governants els que parlen cara cara amb Madrit, eixos que sí que plantaràn cara a Montoro i companyía perquè tenen les mans i les conciències netes, i els diràn : Anem a traure compters xicots, i el que digueu vos deguem m'ho descompteu del que en degueu i a més ens pageu la diferència però ja i en cacaus contants i sonants i a partir de ahí tranquilets que amb una bona administració sobre una terra rica com esta eixirem endavant, de pitjor hem passat : A qué no volen ? perquè saben que no seràn ells qui negociaràn, sino forçes valencianistes i això no els convé. 

Ara diuen que el senyor Rajoy està pensant en fer coincidir les generals amb les autonòmiques i locals : Millor encara si damunt a Madrit envíem no a un sino a un grapat de diputats valencians i valencianistes, siguen del caire que siguen, com fan els catalans, i comptem per  a "tallar l'abadejo".

Il.lusos ? Perquè els valencians som així, com la coca-cola, però està també ha sofrit les conseqüències de voler jugar amb el pà dels valencians, a vore si  seguim així i ara que paguen els " de sempre " i " lo de sempre " que ens han portat a la ruina. 

VALENCIA PLAZA-ACTUALIDAD

"SERÍA UN ERROR TREMENDO", ASEGURA MORAGUES

EL CONSELL TIRA LA TOALLA Y DEJA EN MANOS DEL GOBIERNO LA DECISIÓN DE INTERVENIR LA COMUNITAT VALENCIANA

J. CLEMENTE HOY El conseller de Hacienda, Juan Carlos Moragues, reconoce que la Generalitat está en un escenario que permitiría al Gobierno aplicar medidas de castigo por el incumplimiento del déficit pero rechaza a plantear nuevos recortes en el gasto porque afectarían a servicios básicos


No hay comentarios:

Publicar un comentario