sábado, 19 de julio de 2014

Nota de Premsa del PP : MESSURES CONTRA L'AUTORITARISME DEL ALCALDE

El Partit Popular de Tavernes prendrà mesures després de l'autoritarisme de l'alcalde nacionalista

L'alcalde nacionalista Jordi Juan va tornar a mostrar la seua faceta més dèspota i autoritària al no permetre el segon torn de paraula al Partit Popular en el plenari sobre els pressupostos del 2014.
El senyor Jordi Juan ja va actuar de manera poc transparent al no deixar-nos temps per a analitzar l'esborrany dels comptes que ens va lliurar divendres passat en la comissió d'Hisenda i convocar el ple el dimarts a les 14:00 hores”
Dimarts passat 15 de juliol va tenir lloc el plenari extraordinari convocat amb l'única intenció d'aprovar els pressupostos. Fins a eixe dia Tavernes funcionava amb uns pressupostos prorrogats des del 2012.
Recorda el portaveu popular Manolo Vidal que “vam anar a la sessió extraordinària amb voluntat de traure avant els comptes després de dos any de pressupostos prorrogats”. En la seua intervenció es van desglosar els pressupostos partida per partida i es va preguntar per la previsió de despesa que en algunes partides en aquestes dates només porta gastat un 10% del pressupostat. Així “tenim 132.000€ en la partida de festes i només portem gastats 28.000. En què es van a gastar la resta si en l'últim plenari la sra. Pilar va afirmar no tindre previsió de programa de festes?”
Durant el plenari l'alcalde i el regidor d'hisenda van fer una intervenció molt partidista i amb poca informació sobre els pressupostos. 
L'alcalde Jordi Juan es va limitar a llegir una memòria que no havia sigut lliurada als nostres regidors i el socialista Borrás va exposar percentatges sense contingut.
L'alcalde, fent gala de la seua faceta més caciquesca va fer un monòleg sobre la democràcia participativa i va passar a la votació sentenciant “un debat analitzant partida per partida és un debat molt dèbil i per açò me’n vaig amb mal sabor de boca”.
Quan el popular Manolo Vidal va sol•licitar el segon torn de rèplica el nacionalista Jordi Juan es va negar a atorgar-li’l a pesar que així ho permet el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals. Davant aquest atac autoritari el portaveu popular va advertir “si considera vostè que els pressupostos no són un tema que requereix tots els torns de paraula que necessiten, callem”.
El Partit Popular de Tavernes posarà en coneixement del Síndic de Greuges la reincident retirada del dret de rèplica al nostre grup en els plens.
El Partit Popular lamenta que el “alcalde antepose el seu autoritarisme al ben de Tavernes”. “És sorprenent que l'equip de Govern ens ignore, ignorant així a la majoria dels veïns que són els qui ens van confiar ... A més, aquests pressupostos tenen un informe en contra dels tècnics d'intervenció de l'ajuntament de Tavernes als quals només tenen en compte quan els és beneficiós per a ells.
Finalment, els pressupostos han sigut aprovats en junta de govern per primera vegada en la història de Tavernes rebuscant en la llei de reforma de les administracions locals que ells mateixos van negar, presentant
el seu vot, negant-nos el torn de paraula i qualsevol aportació a uns comptes que han aprovat sense el recolzament ni les aportacions del Partit Popular”.
Ens ha arrivat la nota desordenada en quant a contengut i desgarvada de forma i hem intentat recompossar-la, creguem que ho hem aconseguit encara siga un poc per a què almenys el contingut s'entenga.

14 comentarios:

  1. I tu tens un permis del partit per modificar i cambiar el orde de la Nota de Prensa? Xq axó pot canviar el sentit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tú, eres algún carrec popular per a dir rés al respecte ? Identificat i a partir de ahí ja podrás o no dir .

      Eliminar
  2. Enric, per favor, aclarix-nos: que diu el ROF sobre els torns?

    El PP no va demanar un segon torn abans que l'alcalde diguera que es procedira a la votació. I això es així, tu estaves allí i ningú va demanar eixe segon torn. I estarà gravat que no es va demanar.

    El PP va voler fer un segon torn i el va demanar "fora de plaç", després que l'alcalde anunciara que es procedia a la votació. I ja estava com en futbol en fora de joc.
    Per tant segons diu el reglament no tenen cap raó: Art. 94.e: Si lo solicitara algún grupo, se procederá a un segundo turno.

    I ningú va sol·licitar un segon torn. El fet que altres vegades es faça, no es condicio per fer-lo sempre i demostraria que l'exalcalde Manolo Vidal a més de no tindre idea sobre com calcular l'IBI demostrat eixa sessió demostraria que no coneix el ROF.

    ResponderEliminar
  3. El PP prendrà mesures, és a dir, continuarà sense fer res pel poble.

    Au, au, el lobo que gran turrrón, que gran turron.

    ResponderEliminar
  4. El Sindic dirà si l'alcalde va aplicar be el reglament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es tracta de vore que diu el reglament, simplement es per talant polític. Sempre s'ha deixat parlar en el poble a qualsevol polític, perque ara Jordi no ho fa? Qué problema tenía Jordi en que l'oposicio tornara a intervindre? I mes en un debat de pressupost. No es vore si el reglament es aixi o allí, l'oposicio va manifestar que volia parlar

      Eliminar
    2. Que en este poble sempre s'ha deixat parlar?????????? Perdona???????? El PP no ha deixat parlar en la vida a ningú!!!! Per a que??? Per a que els tragueren els colors de les barrabassades que feien??? Ara el PP no té ni el mando ni el suport de ningú i ara traga de la pròpia medecina. Abans hauria d'haver sigut!!!!

      Eliminar
  5. El Sindic li pegarà un bon estirò d'orella a Jordi i després li pegarà altre estirò la Monica Oltra que sempre fa numerets perquè no la deixen parlar i ars resulta que JJ fa pitjor.
    Els que volen ser dialogants resulta que no deixen parlar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si si... Ja jajajajajaj igual
      q tot el tema de la moció de censura... Que si Canet prevaricava... Que si la mesa d'edad no sé que... Tot mentires i farols del PP, una més que judicialment van a guanyar-vos.

      Eliminar
  6. Molt bé, el sindic que diga lo que vulga. Mentre això arriba, pot usar un paquet de clinex i torcar-te les llàgrimes.

    Fa anys que el sindic està diguent de totes les barrabassades que feu els del PP i s'ho esteu passant pel forro. Ni cas li feu.

    Valdria més que treballareu per Tavernes que en tota la legislatura no heu fet ni una proposta.
    I valdria més que li pregunteu a Manolo que vos conte les reunions que va mantindre pels pressupostos durant mes d'un mes (setmana de pasqua incluida) amb el Sr. Juan i el Sr. Borrás per a que no vos enganye diguent que tenia els pressupostos tres dies abans del pleno.
    Passa que és un dictador, sempre ho ha sigut, des de jove i no ha arribat a comprendre que consens es afluixar, donar i prendre quan cal, i no "es fa el que jo vull i consensuem lo que jo dic ", com era la seua intervenció en eixes reunions.

    L'article del ROF ho diu : Si lo solicitara algún grupo, se procederá a un segundo turno.

    No hi ha cap obligació de fer un segon turno d'intervencions. I tots ho vam poder vore i escoltar. Ni Manolo ni ningú va demanar un segon torn d'intervencions. I esta gravat. Tornareu a fer el ridicul.

    ResponderEliminar
  7. Nomes per curiositat, mireu quants comentaris tenen els articles de "La Cotorra"
    Tan censuren que no ja no publiquen cap comentari, per aixo els de "la secta" venen a clavarse açi a rebentar els articles d'Enrique

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I en els blogs de la secta pepera gavinaires ventilats amb un diari quanta gent entra? Qui comenta? A qui censureu?? A mi moltes voltes!!!

      Eliminar
  8. La Cotorra fa com JJ. No deixa "parlar".
    JJ no dona torn de paraula en el pleno i la cotorra no publica comentaris en el blog.
    Els dos fan el mateix.

    ResponderEliminar
  9. Mireu bonicos, no mireu ni cotorres ni quaderns, que aci som els 4 de sempre garbellant aigua igual que manolo. MIREU facebook i la veu de la valldigna a les xarxes socials, mireu comentaris al perfil de l'alcalde... I aleshores entendreu de quin costat esta el poble! Au!

    ResponderEliminar