jueves, 10 de julio de 2014

Article d' opinió : PER A TRACTAR DE QUÉ ?

Llegit ahir en la premsa (Valencia Plaza) : 



Fabra llama (por fin) a Montoro

 El presidente de la Generalitat reúne a los representantes empresariales valencianos tras su plante por las inversiones del Estado y concierta una reunión con el ministro de Hacienda para tratar de convencerle del trato injusto a la Comunitat Valencian 







Dé convençer ? Convençer de qué ? I es que no ens cansem ni ens cansarem mai de denunciar a esta gent que ens han portat a la ruina i ara van de "pares salvadors" de la pàtria, ni siquiera a força de fer-nos cansins, perquè l'objectiu, que el poble valencià reaccione i els faça fora d'una vegada i quant més prompte millor, ho val la pena.


Perquè no tenim que anar a demanar rés als "senyoritos" de Madrit, hi ha que EXIGIR el qué és nostre, que ens financien com toca i que ens tornen els 13.000 milions d'euros de deute històric. Ó millor si cap , un concert económic com els bascos o navarressos i ja traurem compters quant corresponga amb l'estat espanyol, però sense esta gent en el govern perquè han demostrat que quant tenen no saben administrar si no derrotxar i derrotxar, i balafiari balafiar, i quant no tenen no saben com eixir del pou : Com és ix de bades. 

Huí mateix estava llegint que a cada vegada son més insistens els rumors de un avançament de les eleccions autonòmiques si no es aconseguix financiació extra per a tractar de salvar els mobles que diguem popularment : Doncs bé, ójala així siga, alguns ja estem preparant-se per si de cas encara que la lluita esperem siga fàcil perquè els valencians ens rebelem com diguem contra esta gent d'una vegada i entren aires nous i ventilen tot el merder de corrupció i ineficàcia que hi ha huí per huí en el govern popular. 

De vosaltres, estimats lectors, i de la resta de valencians depen, alguns ja anem des de fa temps obrint camí, esperem que este tinga molt de seguidors i este senderet es convertisca en una autovía.

Signat, Enric Estruch i Ferrando.

5 comentarios:

  1. Crec que es Montoro qui deu haver cridat a Fabra.
    No t'en passes, Albertito, no t'en passes...

    ResponderEliminar
  2. Fabra és un moniato

    ResponderEliminar
  3. Un moniatet diria jo que no sap ni parlar

    ResponderEliminar
  4. Sr.Estruch,no pot consentir insults

    ResponderEliminar
  5. Moniato o borinot son dos expressions molt valencianes de qualificació dels actes d'una persona i per tant no el considerem com un insult com tal, sòls com una mostra de desafecte cap a una actuació a la que està somés qualsevol personatge públic per tal. Es com quant li diguem a u, " ma que eres fill de p ... " , altra expressió popular que no vol dir el que literalment es diu , o no ? .

    ResponderEliminar