miércoles, 23 de julio de 2014

Editorial : ESMENA QUE ALGO QUEDA

Tornem als Pressupostos Municipals. I esta vegada a la postura de l'opossició sobre ells i de si han tingut temps o no de preparar-ne un alternatiu o una esmena parcial o a la totalitat.

I distinguim entre una o altra opció, perquè per a fer una esmena efectívament tens que coneixer el text a esmenar, cossa que podem acceptar no es poguera fer si com diuen els popular i Vercher sòls s'han tractat en dos Comissions d' Hisenda i damunt s'han modificat a última hora. Per altre costat sents que el esborrany el tenen des de fa un grapat de mesos i que reunions de les dos parts s'han tingut un cabàs i des de fa mesos : Ens consta personalment que així és almenys en el cas dels populars vallers, i en concret amb el seu portaveu. 

Però altra cosa és pressentar una alternativa, es a dir, una proposta total alternativa, bassada en els teus principis ideològics , per al que sòls necessites en tot cas si vols fer algo alternatiu real, per a altra cosa el paper es molt sofrit com s'ha vist les darreres legislatures, la liquidació del 2013, la qual està feta des de principis d'any, i en tot cas les d'altres anys per a millor comparar. I a partir de ahí fer els teus números i pressentar una alternativa.

Però bé son cosses que sen's ocorrixen, tonteríes diràn alguns.

2 comentarios:

  1. Tu saps Enrique que a molta gent li constava i estava assabentada de les reunions que el govern municipal (l'alcalde i Borras) mantenia amb el portaveu del PP entre falles i practicament fins mig mes de maig. Els militants de Compromis estavem assabentats perquè s'informava de l'existencia d'eixes negociacions en les nostres reunions. Si els del PP no els informa ningú, es problema seu. I tu com dius també ho sabies.
    I de l'esborrany que tenia Vidal des de març fins arribar el del final del dia 8 com va dir l'alcalde i el regidor en el ple del dia 8, era el mateix i no havia canviat pràcticament res.
    Per tant tot excuses de mal pagador les de la colla del PP.

    ResponderEliminar
  2. Ara hi ha un termini perquè qualsevol persona puga fer esmenes al pressupost.
    L'ajuntament podría publicar en la web el pressupost aprobat en Junta de Govern durant el termini d'expossición pública i facilitar la tasca de participació dels veins però ja fa més d'una setmana que s'ha aprobat el pressupost i encara no està en la web de l'ajuntament.

    ResponderEliminar