martes, 29 de julio de 2014

Naix un nou partit local : DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES

Com avançarem la setmana passada en el nostre facebook, els components de Demòcrates Valencians de Tavernes hem decidit donar un pas per a seguir amb la nostra autonomia local, organitzar-nos com a partit polític d'àmbit local, sense detriment de la nostra idea a nivell autonòmic.

Així, ahir vam constituir davant de notari el partit local DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES (D-UxT) .

Som un partit INDEPENDENT D'ÀMBIT ESTRICTAMENT LOCAL, de centre i regenerador. Per tant no obeïm a cap altra força política, només als ciutadans de Tavernes.

No obstant mantenim la denominació de Demòcrates perquè continuem creient en la "Proposta per a un centre democràtic" llançada pels companys Choví i Lapuente entre altres fa poc més d'un any i que va donar peu a esta idea, per la qual cosa seguirem en contacte i relacions amb els fins ara companys de viatge d'UnitsxValència, Demòcrates-Units i Federació de Partits Independents de la CV, de cara a intentar unir forces en les autonòmiques i pressentar una alternativa valencianista, de centre i regeneradora.

I ens denominem així mateix "Units per Tavernes" perquè hem aconseguit un altre objectiu com era unir davall una mateixa proposta a les forces del centre polític local, d'aquells que com diu el nostre company Enric som "entre uns i altres els d’enmig”.

En propers dies seguirem donant a conèixer els nostres principis i propostes.


Vicen Cortés, Presidenta de Demòcrates-Units per Tavernes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario