martes, 22 de julio de 2014

Grup Muntanya Valldigna, SENDERISME PER LA VALLDIGNA

Benvolguts amics/es,

Aquest dissabte dia 26 de juliol amb una ruta senderista al Castell de la Reina Mora a Benifairó de la Valldigna, finalitzen les activitats programades per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, durant el mes de juliol. 

Durant tot mes juliol  hem recorregut i visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Amb l'únic objectiu que els turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, puguen gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca, aixi com compartir amb nosaltres les nostres costums, i com no, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants s'han convertit en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, que durant el mes d'agost tindran continuïtat.

Des del Grup Muntanya Valldigna vos convidem a participar en aquestes activitats que vos ajudaran a conèixer un poc més la història de la nostra Comarca “La Valldigna”.

L'assegurança d'accidents l'assumeix l'organització!

PROGRAMACIÓ:
DIA 26 DE JULIOL DE 2014
SENDERISME PER LA VALLDIGNA, CASTELL D'ALFÀNDEC 

Descripció: Ruta Senderista. Benifairó de la Valldigna, Camí de la Fontarda, Castell d'Alfàndec, Benifairó de la Valldigna. 

Eixida: Tourist Info Tavernes de la Valldigna (platja), a les 8:00h. 

Inici de la ruta: Plaça de l'Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, a les 8:30h. 

Dificultat: Moderada 

Recorregut: 8 Km. 

Durada: 3 hores i 30 minuts 

Opcional: Menjar en un restaurant de la zona (preu 12 €) 

Recomanació: Portar roba adequada, aigua, entrepà, crema solar, gorra i sabates apropiades 




No hay comentarios:

Publicar un comentario