miércoles, 2 de julio de 2014

Editorial : CRISI, QUÉ CRISI ?

Sonen vents de tormenta estos dies en la política local. I es que com tots sabeu no paren els rumors, per altre costat no desmentits exprèssament per les parts implicades, tot el contrari, de crisi entre els socis del govern local a Tavernes.

Seguixen tant units ??? 
Nosaltres algo sabem però queda en les converses particulars i privades amb alguns d'ells, i ahí seguiràn de moment, però volem deixar caure una serie de pinzellades significatives i que sigau vosaltres, els lectors, els que opineu i els de sempre començen a maxacar-nos amb el compte de si provoquem i demés, que si sempre anem contra el Bloc, etc , rés de nou, més bé ja aburrixen.   

I és que hi han una sèrie de circunstàncies últimament que donen que malpensar, de les quals volem destacar-ne per no fer-ho llarc, sòls quatre i vosaltres en apunteu més si cregueu convenient, com son : 

1) La primera i principal la falta d' uns pressupostos municiplas a estes altures del any, quant els poden aprovar inclús sense el beneplàcit de l'opossició.

2) La moció sobre el cric que si s'havera parlat abans de JJ lançar la soflema pel facebook, s'havera evitat la discrepància entre teòrics socis benavinguts.

3) El cessament de Bufante i el rebot d'este davant les paraules de Borràs, amn la consegüent nota de premsa de resposta de aquell a les paraules d'este.

4) Amb el que els agrada a alguns fer-se la foto diumenge no estava ningún regidor nacionaliste en la entrega de premis, algo incomprensible amb el cas del Regidor d'Esports per molt que la prova la organitzara la Regidoría de Turisme. E inclús trovarem a faltar en una prova d'eixa categoría i relevància al propi Alcalde, encara fora a saludar i prou,  i més seguent la primera vegada que es fa i ójala es repetisca per tot el que diguerem ahir sobre ella.

Però bueno, igual son quimeres nostres, vosaltres qué penseu ? . 

11 comentarios:

  1. Tu si que avorrixes sempre amb lo mateix. El repetixes mes que l'allioli.
    Xe procurat de lo teu i de parlar de les teues coses i fer propaganda del teu partit. No tens res que dir?
    Com tu dius: Ala va, contesta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que, com era d'esperar, ja esteu açíí els de sempre i amb la cançoneta de sempre ? Contestat.

      Eliminar
    2. Qui diu les veritats perd les amistats.
      El repetixes mes que l'allioli i quan poses alguna cosa del poble ja fa pudor de tant passa com esta, com les noticies de hui.

      Eliminar
    3. I per a qué entres ? Hi han altres blogs més entreengudets contant diferents "versions" de la mateixa pel.licula.

      Eliminar
  2. Enrique, es veu que no vas molt pel poliesportiu ni parles massa amb gent relacionada amb l'esport. Si ho feres, sabries de ja fa setmanes, perque era públic i notori que la regidoria de turisme, juntament amb una empresa privada d'Oliva estaven organitzant un triatló sense comptar per a res ni amb el regidor d'esports ni amb els tècnics d'esports ni amb el club d'atletisme. No entenc ara per què t'extranya que no anaren el regidor d'esports o l'alcalde. Si no et conviden a un lloc, tu vas? Els motius pels quals s'ha actuat d'esta forma estan clars, els organitzadors no volien que l'alcalde o algun regidor del Bloc isquera en la foto. Ni més, ni menys.

    ResponderEliminar
  3. No hi ha crisi en el govern de Tavernes. Tot va perfecte. Hi ha molt bon ambient entre els dos socis. La crisi és un invent del PP per fer msl.

    ResponderEliminar
  4. Crisis? No hi ha crisis per alguns.
    L'ajuntament ens cobra impostos abusius per després patrocinar una iniciativa esportiva privada que cobra 230€ de matricula a cada participant.
    Que costa la col.laboració amb el Summer Training Camp?
    Indignant el destí dels nostres impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es obligat anar al Summer Training Camp.
      I tu parles des de la ignorancia i l'odi i la irresponsabiliatat. Quanta burrera destila el teu escrit!
      Nomes, perquè la gent veja la burrera que dius, els xiquets que participen han de menjar, el professorat que ve a donar les classes, el lloc d'allotjament i els autobusos tot costa i no son debades.
      Vergonya tindria jo de dir això.
      I va qui vol, no s'obliga a anar com dels meus impostos es va pagar el triatlo del diumenge i no vaig anar.

      Eliminar
    2. Perdona però al Summer Training Camp va qui li agrada i pot però no va no qui vol perquè 230€ no son pocs diners.
      Per cert que ha costat el triatló i que costa el Summer Training Camp? Ho saps?

      Eliminar
  5. Jo no ho sé. Tu ho saps? Ni m'importa. Com tampoc se que costen les festes, les ajudes al futbol, el cost de les processons, o el cost de la carrera de bicicletes del dissabte i tantes coses mes o els concerts d'estiu, o tantes i tantes coses en les quals col·labora l'Ajuntament. Entenc que es la seua obligacio i prou..

    Com tu dius. tampoc van al futbol tots els que volen perque els xiquets paguen, i per això no deixa d'haver futbol, també paguen al basquet i per això no deixa d'haver basquett, també costa diners i molts no podran pagar-la la piscina i per això no deixa d'haver piscina, tambe costa ser fallero i fallera i hi ha falles, també costa ser universitari i tots no poden anar i per això no deixa d'haver universitats, tampoc tots no poden ser socis i anar a les classes de musica, i aixina te'n diria un fum.
    Per ahi no.
    Que despres hi ha diners per anar al bar, a fer-se la cervesa i per anar al cine fora. I massa voltes ho diu gent que es queixa que no te prou per arribar al final del mes.
    Tenim diners per a lo que volem. Tu, jo i tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si la gent destinara be els diners a l'esport base qualsevol xiquet de Tavernes podria practicar qualsevol esport que triara. Aixo pel que dius del futbol, es una vergonya que cobren 600€ per xiquet i damunt l'Ajuntament els subvencione en primer lloc dels clubs. I proporcionalment així en tots els clubs i associacions, al igual que els impostos han de ser graduals i mes gravosos per als mes rics, en tot el demés igual. Si ja paguen 230 al Campus de basquet no haurien de subvencionar massa mes, si no es per becar xiquets i famílies amb ganes i que no poden permetre-s'ho. Els diners publics han de ser per gastar-se en aixo en el públic, no en les elits.
      I la frase ultima de que tenim diners per al que volem, lamentable en els temps de crisi que corren. Per ara sembla que tu no eres dels que estan a l'atur ni en el carrer. Que contínues tenint sort.

      Eliminar