lunes, 4 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, ACTE DISSABTE

Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes camina amb pas ferm cap als comicis del 24 de maig

 Eduardo Bononad: “Ser líder no significa posar-se el vestit i presidir les processons” en clara alussió a l’actual alcalde de Tavernes.

Cayo Lara: “…Si existeixen solucions… Això s’aconsegueix governant per a les persones i no per al capital i els poders establerts…”

Davant prop de 500 persones, Esquerra Unida- Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna va celebrar, el passat dissabte 2 de maig, a la Casa de la Cultura vallera, un acte de precampanya amb un cartell de luxe. Cayo Lara, coordinador general d’Izquierda Unida; Marga Sanz, coordinadora general d’EU del País Valencià; Ignacio Blanco, candidat d’Esquerra Unida- Acord Ciutadà a la presidència de la Generalitat Valenciana; Esther López, candidata a les Corts Valencianes per Alacant i Eduardo Bononad, candidat d’aquesta formació política a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna, van protagonitzar l’acte que també va comptar amb la presència, a l’escenari, dels restants 19 components de la llista amb la que aquesta formació d’esquerres concorre als comicis municipals del 24 de maig.

Els cinc oradors de la vesprada van dir de tot i per a tots arrancant els aplaudiments del públic en nombroses ocasions. Prèviament als parlaments, les presentadores de l’acte van llegir el Còdi Ètic que tots i cadascun dels components de la candidatura d’Esquerra Unida- Acord Ciutadà han signat com a compromís d’obligat compliment.

Eduardo Bononad, que va iniciar i tancar els parlaments, es va referir a la falta de voluntad d’enteniment entre els socios del govern local PSPV-PSOE i Compromís a l’hora d’acometre la gestió municipal assenyalant, inclòs, en clara alussió, sense esmentar-lo, a l’actual alcalde de Tavernes que, “ser líder no significa posar-se el vestit i presidir les processons”.

Per la seua banda, Marga Sanz, Esther López i Ignacio Blanco van centrar els seus discursos en la política valenciana i els innombrables casos de corrupció que estan destapant-se entre els governants del PP i la mala praxi política que s’han encarregat d’establir des del poder.

En la seua intervenció, Cayo Lara, després de referir-se a Eduardo Bononad com el director de l’orquestra amb la que Esquerra Unida concorre a les municipals de Tavernes i assegurar que “tornaré per brindar amb tu i els companys i companyes per ser, de nou, l’alcalde de la teua ciutat, el que realment necessita Tavernes”, va fer un extens repàs a la política estatal i europea i a la corrupció. Lara va assenyalar, al seu discurs, que “si existeixen solucions per a crear treball i mantenir els serveis socials i avanços que en matèria social hem aconseguit durant els últims anys, el que denominem estat del benestar, i que ara ens volen esborrar. Això s’aconsegueix governant per a les persones i no per al capital i els poders establerts com han vingut fent els que ens han governat”.

3 comentarios:

  1. Ja vorem a qui li dona el vot Eduardo en la investidura si es el cas,si al del tratge o als que no ha pogut tragar en la vida (que ara també van a la processó amb tratge). Lo més normal seria que EU i UxT (si trau representació) es votaren ells mateixos. Ja vorem.

    ResponderEliminar
  2. Que mal deu estar EU per triar una persona de mes de 60 anys, amb 20 i pico fora de la política i fora de la realitat pel que es veu.

    Una pregunta: Si hi haguera un terratremol a Tavernes, estem en zona i antecedents de terratremols hi ha, i la fatalitat no ho vulga però hi haguera una dotzena de morts....
    Eduardo Bononad Sala, alcalde de Tavernes, aniria a la missa que amb tota seguretat es faria conjunta a la parroquia de Sant Pere?
    Vosaltros mateixos...

    ResponderEliminar
  3. Menuda bovada i quina manera de donar importància a coses que no en tenen hui en dia i que fora uns quants que s'han quedat en la prehistòria ningu fa cas.
    Si l'alcalde, siga qui siga, va o no a la processó, això afectarà algo a l'Ajuntament? Vindran mes diners d'Hisenda de Madrid o menos? Serà pitjor gestor l'alcalde? Els veins deixaran de pagar impostos?
    Quines ganes de calfar-se el cap en coses que ni van ni venen en la gestió de l'Ajuntament.
    Si ell no vol anar, que no vaja i deixe de pressionar als demes i dir-los que han de fer. Molt EdU, com sempre va fer. Que els temps han canviat i tots no tenen les manies d'intern de col·legi religiós. Viviu i deixeu viure.

    ResponderEliminar