sábado, 2 de mayo de 2015

Nota de premsa del PP, DOMINGO PÉREZ DEIXA PRESIDÈNCIA ACEPLAT

Domingo Pérez, membre de la candidatura del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha cessat en el seu càrrec de president de ACEPLAT, l’Associació de Comerciants i Hotelers de la Platja de Tavernes.


 El motiu és per aplicar una coherència personal i ètica. Domingo Pérez ocupa el sèptim lloc de la llista electoral i sempre ha mostrat una gran implicació amb el turisme i la platja com a fonts de riquesa i pilar en la creació d’ocupació “he participat activament en la defensa dels interessos de la platja, seguiré fent-ho encara amb més força, però enlloc d’ocupar una presidència ho faré com a regidor de l’Ajuntament de Tavernes i com a membre actiu d’ACEPLAT”.

 El Partit Popular elogia la decisió coherent de Domingo Pérez. En passades eleccions, quan diferents membres amb càrrecs en associacions ocupaven candidatures polítiques, cessaven en les seus atribucions per a estar plenament al servei de l’Ajuntament i la ciutat. Fins ara, en estes eleccions municipals, l’únic cessament que s’ha vist ha sigut el de Domingo Pérez en un gest de coherència i ètica. Un primer pas que dóna el Partit Popular aplicant coherència i fermesa a les seues propostes polítiques.

 En altres formacions, es troben persones que mereixen tot el respecte del Partit Popular, però que no han cessat dels seus càrrecs socials en estar en candidatures. Secretaris, presidents i demés de diferents col·lectius tenen aspiracions polítiques i segueixen ostentant un càrrec. Domingo Pérez, i el Partit Popular, han sigut els primers en donar exemple de coherència. Cadascú té unes inquietuds que haurà de defensar com a regidor, però per damunt de tot està la dedicació a tots els sectors per igual i de forma equilibrada de la societat.

 Manolo Vidal, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tavernes ha manifestat “la política s’ha de viure amb equanimitat i honestedat, però ha de ser igualitària per a tots els col·lectius, associacions i veïns, no valen passions personals”.

6 comentarios:

  1. A mi em pareix molt bé que s'ho deixe i que mai més torne a ocupar un càrrec en ACEPLAT. Va de defensor de la platja i ja feia mt de temps que no volia que en la platja no es fera res perquè perjudicava al PP que mai havia fet res. Senyor Domingo, primer el poble i la platja, després les seues idees polítiques i el seu PP.

    ResponderEliminar
  2. Un membre d'Aceplat2 de mayo de 2015, 17:47

    Menos lobos caperucito : Si has deixat el càrrec Domingo es perquè així ho acordà Aceplat de que si un president es passava a la política activa deixaría el càrrec per a no politizar l'associació i això es el que va fer Carlos Giner fa quatre anys. Així que rés de tanta honradesa, que no dic no la tingues, ni totes eixes històries que ara digueu, símplement has complit amb un acord de l'associació i prou.

    ResponderEliminar
  3. Vergonzoso el texto. En los últimos meses se ha opuesto a todo y no quería que se hiciese nada ni cabalgata de reyes, ni la falla ni nada para este fin de semana del 1 de mayo. Se cabreó cuando Aceplat aprobó apoyar el festival de este verano. No iha actuado nunca como asociado ni presidente siempre como militante del PP.
    Y si dimite es por las normas de Aceplat no por ética o otras razones.

    ResponderEliminar
  4. Lo que haurien de fer després de lo de Rus els militants i la llista del PP sobre tots els nous és deixar el partit. Es diu de alguns nous en la llista que es pensaven una cosa i allí es una altra i que estan farts quan encara no va de bo. De tota manera sempre quedaran com a gent que van apoiar el partit corrupte mes gran de l'historia

    ResponderEliminar
  5. Critiqueu al que deixa el càrrec i fa el que toca? I no critiqueu a altres que van en el Bloc i no deixen el seu càrrec social? Sou fanatics i demagocs

    ResponderEliminar
  6. El mort li diu al degollat...
    Jo no veig que hagen criticat això que tu dius, sinó que es critica que el PP vulga vendre com una lliçó de coherència que eixe senyor deixa el càrrec quan NO HO FA VOLUNTARIAMENT SINO QUE ES UNA NORMA D'ACEPLAT, que el president no estiga implicat, i que dimistisca ja hi ha antecedents en la passada campanya electoral.
    Si les demes institucions no ho tenen en les normes no tens perquè parlar.
    Tu si que eres fanàtic, demàgog i damunt defenent un partit de corrumptes.

    ResponderEliminar