sábado, 2 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

De les demandes de les associacions de veins i Valldigna Accesible ens parla hui Las Provincias, mentres que en Levante llegim que el Tavernes UD es preferente mostra una xicoteta milloría , dels € 16.000 de subvenció del ajuntament al Sindicat de Recs, el qual conveni s'ha signat esta setmana, i del concert que la banda de música d'Almoines ens oferirà demà   a les 20 hs. en l'auditori de la nostra SIUM . I ens parla tambe del "caloret del hivern" en la comarca.
La pujada de la subvenció al Sindicat de Recs es una demanda d'este de fa temps, vorem si es suficient, la milloría del Tavernes fútbol esperem dure, demà ja ho sabeu els aficcionats a la música clàssica, i sobre les demandes de les dos associacions dir que es el que arreplegaren els representants polítics del acte de fa uns dies, esperem també vagen pres i bona nota i actuen en conseqüència.

5 comentarios:

  1. No. No, no és una crònica de la reunió amb les associacions. És una manera encoberta del periòdic de carregar contra el govern actual nomenant una sèrie d'obres amb deficiències quan es van executar en governs anteriors. No vaig a amagar el tema del portalet, un portal entre 8 i 4 cm d'alt en el kiosco, que ha estat usat per desmerèixer i criticar tot el que de positiu té per Tavernes l'obra de la replaceta del Tio Julio. Ningú ha dit res sobre el projecte, nomes un portalet que, per a mes burla, és l'entrada a un kiosco privat, i no és espai públic. O com fa el diari culpar al govern actual de la situació d'un fanal, dient que han creat una nova barrera, quan el fanal porta anys i anys.
    Una notícia producte d'una reunió – que no es nomena- de fa 20 dies de les dues associacions amb tots els partits polítics per lliurar-los propostes d'accessibilitat. Però LP la publica ara i ho fa de manera que el lector puga creure que son obra del govern actual, quan no és així.
    Mentre, en les últimes setmanes no s'han publicat cap dels convenis amb el sindicat de regs, o Adisva, o la SIUM o Caritas; ni gens sobre “Musiescola”, ni res sobre els actes del pont de maig a la platja en colaboració amb Aceplat, ni la licitació dels serveis de la platja per a dos anys, ni la petició del nou taller ocupacional, ni el Festival Iboga Summer, ni la sol•licitud de baixada de ràtio escolar, ni millora de megafonia en camp d'esports, per citar només unes quantes noticies últimes que veiem a la web, i a pesar que han estat enviades en nota de premsa. No les ha publicat, potser perquè beneficien al govern actual. I es trau de la maniga una noticia de fa 20 díes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que us costa fer la pendent del portalet i canviar de lloc el fanal? Així,ni las províncias ni Quadern podrien fer cap notícia negativa per al partit. La qüestió no és el que publiquen,sino si és veritat o no. De fet,tot això que demanes que ho publiquen i no fan,ja ho fas al teu blog,i ningú diu que siga mentida. Però tampoc allí és notícia les demandes de les associacions (que no són les de cap partit,sino directament de ciutadans). No deuries demanar del que tú tampoc dones cap eixemple.

      Eliminar
  2. Si el referixes a la Cotorra, si que ho van publicar i ben explicat la reunió del passat 22 d'abril.
    No fa 20 dies com diu el comentarista de dalt, molt menys:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/04/lassociacio-de-veins-i-valldigna.html

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/04/presentacio-de-la-ciutat-que-volem.html

    ResponderEliminar
  3. Cal pensar que els blogs son de partits i no van a posar coses en la seua contra. Ni Quaderns publicarà res en contra de UnitsxTavernes, ni el Ventilador ni Diari de Tavernes res contra el Partit Podrit, ni Tavernesopina contra el PSPV ni la Cotorra contra Compromís. Ben normal.
    Ara LP és un diari on els lectors que el compren volen informació, i paguen perque volen una informació i mes si es del poble, coses del pobles, i eixes noticies que aci s'han dit que no ha publicat son de coses del poble i no son politiques, i LP les ha censurades.
    No es comparable el que publica un blog que un diari ni la missio d'un blog i un diari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,clar,els blogs son tan diferents als diaris i tan imparcials que només podem vindre ací a comentar lliurement. I la misió dels blogs és diferent només en la part econòmica privada,perque els diaris també tenen gran percentatge del seu sosteniment en la política,o no vegeu premsa del color del govern debades en biblioteques,Ajuntaments,escoles...? En lo únic que alguns blogs són diferents és en la bidireccionalitat de la comunicació que es dona en alguns llocs de les xarxes,però això passa tant en els blogs com en la premsa digital convencional.

      Eliminar