lunes, 4 de mayo de 2015

Editorial : ANEM A VORE SI ENS HEM ENTERAT

Anem a vore, segons la teoría del Fiscal en el cas de la caixa "b" del PP ressulta que : 

Resultado de imagen de dudar- Una empresa rep una inspecció d'hisenda i li troben una caixa en "b".

- Ressulta que amb diners d'eixa caixa s'han pagat obres en les oficines de l'emrpesa. 

- Ressulta que segons el que defen en este cas el senyor fiscal no es responsable del fet ni l'empresa, ni l'empresari/gerent/administrador principal.

- Ressulta que el culpable es el tresorer/ el que porta els compters/el que paga de fet.

Ho hem entés bé ? Interessant teoría si senyor . 

Nota del administrador : En serio, no hem mamprés una campanya estos dies contra el PP amb les dos editorials seguides sobre dirigents populars i huí ésta, es que ens ho posen "a huevo" dia a dia. I encara no hem parlat d'Alfonso ...

6 comentarios:

  1. Sempre la paga "pocarropa"

    ResponderEliminar
  2. Sí, Enric, si que t'has enterat, cosses de que el fiscal el nomene el govern, ni més ni menys, quant la separació de poders no es respecta, passen estes cosses, i el PP ha fet més bo que mai allò de "Montiesquieu a muerto ".

    ResponderEliminar
  3. Les caixes B les tenen tots els partits, lo que passa es que pillen a qui pillen i algún dia vos arrivará el turno als demés, ara li ha tocat al PP però als socialistes en Andalucía ja els tenen agarrats també pels cataplins i als demés ja caureu ja.

    ResponderEliminar
  4. Se cree el ladrón que todos son de su condición

    ResponderEliminar
  5. Ara ha eixit el PP i el Psoe, en Catalunya CiU i quant toque poder Compromís ja vorem perquè en Sueca el seu estimat Baldoví no va deixar les cosses clares del tot del tot i l'ajuntament ha tingut requeriments de més amunt.

    ResponderEliminar
  6. Que Compromís en Sueca ha tingut requeriments? Ja ja ja ja. Si, home si, els sobres de Barcenas que li donaven també a Baldoví.

    ResponderEliminar