sábado, 31 de enero de 2015

El Quadern denuncia, A CADA CULLERADA MOSCA

ACTUALIDAD

MORAGUES NEGOCIA UNA SALIDA PARA RECUPERAR LOS FONDOS

Bruselas bloquea 40 millones a la Comunitat Valenciana por fraude en las ayudas al fomento del empleo

VALENCIA PLAZA La Comisión Europea paralizó la certificación de los expedientes de subvención a la creación de empleo por falta de justificiación de los planes aprobados por la Generalitat en el periodo 2007-2010

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

El mur contra riuades de Tavernes bloquetja les inversions ens diu el Levante, que també ens informa desl vehicles híbrits de la policía local i els seus bon ressultats, i del oratge en la comarca. Mentres Las Provincias es fa ressò de la nota de premsa de Karina sobre els bous al carrer, i d'esports.

Discrepem amb el titolar del Levante sobre les inversions : No es el mur, éste es una excussa, son ganes de politiquetjar de tots i no arrivar a acords mitjansant no cedir ni uns ni altres ni un pam de les seues possicions, eixe es el fons.

Sobre els vehicles policials molt bé, l'oratge esperem no faça massa maldats, i sobre la nota de Karina ficarà en un compromís a Jordi Juan, ja vorem com ix del tema. 

RESSUM SETMANAL

La nota de premsa del PP sobre el mur de Vergeret en el tercer lloc, la de Karina sobre el seu nou partit en segón i la nostra editorial sobre quiniela electoral local han encapselat esta setmana el podium d'entrades, encara que en quant a comentaris ha segut Karina i amb diferència la primera. 

El dilluns pleno encara que descafeinat i en l'editorial d'eixe dia entendreu pel que ho diguem, pel que segur que algo hi haurà que comentar com sempre al llarc de la propera setmana : Fins dilluns doncs, i en cap de setmana sols repàs premsa salvo novetats com sempre.    

EntradaPáginas vistas
27 de ene. de 2015, 47 comentarios
286
23 de ene. de 2015, 80 comentarios
265
24 de ene. de 2015, 26 comentarios
183
25 de ene. de 2015, 12 comentarios
149
28 de ene. de 2015, 16 comentarios
119
26 de ene. de 2015, 14 comentarios
100
30 de ene. de 2015, 21 comentarios
96
30 de ene. de 2015, 13 comentarios
94
24 de ene. de 2015, 2 comentarios
90
28 de ene. de 2015, 7 comentarios
85

viernes, 30 de enero de 2015

EL DILLUNS PLE

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 2 de febrer de 2015


WEB-LOGO AJUNYTAMENT PLE MUNICIPAL
Enllaç:  

El Quadern denuncia, CANYA !!!

ESTE SÁBADO SE REUNEN 'POR FIN' CON EL MINISTRO DE HACIENDA

Los empresarios valencianos atacarán a Montoro con la lista de afrentas de inversiones prioritarias

Quieren que se pronuncie sobre el déficit en inversiones de 7.500 millones desde 2007 y las diez obras clave: cinco ferroviarias, cuatro viarias y el déficit hídrico

Però mentres no tingam una força valenciana i valencianista tallant l'abadejo ... queixar-se i poc més.  

    Premsa, VIST EN VALENCIA PLAZA, PRIMARIES COMPROMÍS

    Llegim en Valencia Plaza el següent : 

    Así, no ha sido extraño que por determinados grupos de whatsapp circulen listas 'precocinadas' dirigidas a favorecer a una serie de aspirantes alineados con determinados núcleos de poder de algunas formaciones. Sin ir más lejos, días atrás, en un grupo de whatsapp de la dirección del Bloc se coló un modelo de votación para la lista autonómica en la provincia de Valencia.
    Consol Castillo
    La autora del mensaje fueConsol Castillo, concejal en el Ayuntamiento de Valencia y pareja del histórico dirigente del Bloc Pere Mayor, próximo a Enric Morera. El contenido del mensaje fue el siguiente: "En la lista autonómica provincia de Valencia: 1. Jordi Juan 2. Cristina Suñer 3. Teresa García 4. Juan Ponce 5. Graciela Ferrer 6. Ana Muñoz 7. Paco García". La reacción por parte de algunos miembros del grupo no se hizo esperar: Maria Josep Ortega, integrada en el citado grupo de whatsapp y que también se presenta a las primarias aunque no estaba incluida en la lista del mensaje, preguntó: "Com????". También comentó el aspirante a la alcaldía de Castellón, Enric Nomdedéu: "Mande!?!?", para ironizar después: "Creo que es en la puerta de al lado".
    I diguem el que he contestat a un comentarista que ens ha peguntat en la vinyeta d'humor : 

    No sé rés però tot en estos temes està normalment precuinat i en tots llocs i no sols partits polítics, en el sentit de que els apareills que governen sempre espenten, i ahí tenim inclús a Podemos, als que creu més adhients per a un càrrec i la massa sol seguir-ho perquè per això els ha elegit per a manar, pensant son els millors i els que millor aconsellen en conseqüència . I es normal que espente als polítics més rellevants pels seus ressultats com el mateix Jordi, Morera, Oltra o Puig. 

    Però jo no qualificaría de puxerasso quant es deixa votar lliurement als afiliats i sobre tot als simpatitzants.


    Ara cadascú pense el que vullga. 

    LLEGIT EN LA PREMSA, Fitur i mur

    Mentres en Levante no trobem huí rés sobre el nostre poble, Las Provincias ens parla sobre l'oferta d'apartaments en lloguer tipus hotel que ha portat Aceplat a FITUR, i de l'insistència dels socialistes en el tema del mur de Vergeret.

    Sobre el mur ja hem dit i sobre Aceplat no som neutrals, així que sols dir endavant les seues iniciatives i els fets jutjaràn.

    Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE PROTECCIÓ DELS BOUS AL CARRER

    La regidora progressista confia en tindre el suport dels regidors que a Tavernes es mostren defensors dels drets dels animals i espera que l’alcalde no s’invente cap jugada de despatx per impedir que eixa moció puga tractar-se al plenari.

    KARINA VERCHER PRESENTARÀ AL PRÒXIM PLE UNA MOCIÓ CONTRA LA PROTECCIÓ DELS BOUS AL CARRER.

    La regidora progressista, Karina Vercher, presentarà al ple de febrer una moció perquè l’Ajuntament de Tavernes acorde sol·licitar al Govern de la Generalitat la retirada del punt del avantprojecte de Llei de Senyes d'Identitat en el que es declaren els espectacles taurins com a bé d'interès cultural.  El govern valencià, amb l’aprovació d’aquesta llei, pretén blindar i seguir subvencionant els bous al carrer, cosa que Vercher considera que “és un desproposit, perquè ni és ètic ni està justificat protegir i consentir el patiment dels animals argumentant que és una tradició, i més encara quan aquest patiment es subvenciona amb diners públics”.
    Karina Vercher  se suma així les peticions de col·lectius animalistes que veuen en esta llei una forma més de donar continuïtat al maltractament animal. En aquest sentit, la regidora progressista espera tindre el suport d’aquells partits i regidors que a Tavernes es mostren defensors dels drets dels animals i pensa que “ara tindrem una bona ocasió de mostrar que en realitat, quan afirmem ser defensors dels animals, així ho som”.
    La regidora progressista espera que l’alcalde no s’invente cap jugada de despatx per impedir que eixa moció puga tractar-se al plenari ja que té dret a presentar mocions al ple, i així ho farà per a buscar suports que mostren el rebuig a actes on es maltracten a animals, com és el cas dels bous al carrer.
    Karina Vercher recorda que Tavernes, durant aquesta legislatura amb el govern de Compromís, ha convertit els “bous al carrer” en l’acte central de les festes del poble, els ha subvencionat i els ha publicitat. Els recursos municipals i els diners públics s’han emprat en un espectacle on els animals són exposats a un elevat nivell d’estrés i, fins i tot, a agressions. Com a exemple, en les passades festes locals les vaquetes corrien amb sang a les cames, ferides per caigudes, i veïns d’avançada edat resultaren també ferits en uns actes que, segons afirma la regidora, “ no promouen cap cultura que no vinga del maltractament animal”.
    Vercher ha afirmat que “sabem que l’alcalde es declara animalista, que Compromís on no mana critica que es facen bous al carrer, però després trobem a la premsa que col·lectius animalistes posen d’exemple a Tavernes com a municipi en el que els seus governants practiquen la incoherència i diuen defensar els drets dels animals, i amb diners públics, promouen espectacles que atempten contra estos drets”.
    Esta és una ocasió única en la qual mostrar que defensem els animals i ens oposem a la llei que es prepara des de la Generalitat” manté Karina Vercher.

    ACEPLAT EN FITUR, imatges











    HUMOR "DIFFERENT"

    Editorial : AMANEIXER NEGRE

    " Spain is diferent" es un dit popular i que per sort en estos moments si es així.

    I es que front al creiximent de l'ultra-dreta, 6,5% dels grecs li han votat a més del espectacular creiximent del Front Nacional francés i el auge d'altres inclús en la feliç Scandinavia, en Espanya en les enquestes ni assomen, i el més paregut per dretà que no per nazi o similar, quede clar, que es VOX tampoc acaba d'alçar el cap. 

    Alguns dieun que perquè estan tots en el PP, i la veritat es que quant veus la llei mordaça, el canon AEDE i similars el dona que pensar que alguns llops disfressats de corder si estàn per ahí, però nosaltres particularment pensem que no es la tónica general en els populars, son cada dia més i més dreta però no arriven, per sort, a l'ultra-dreta com alguns volen fer vore.

    Per altre costat sempre ens ha ressultat paradòjic que mentres es ressalten les pujades de la dreta extrema, mai o quasi mai es ressalten les d'altres extremistes a l'esquerra, que també hi han i en creiximent.

    I tan perillosos son uns com altres, i més quant els dos estan forts perquè acaben o aliant-se o a bofetades entre ells, i els d'enmig sempre acabem cobrant. Així que ni uns ni altres, el ftur està en la moderació, en el mig del polos opostos. 

    I vosaltres, qué penseu, creixeran els extrems en Espanya, ja els tenim ací encara que disfressats i dins d'altres forçes polítiques ? .