martes, 2 de abril de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS : 


El alcalde de Tavernes denuncia a un edil del PP de Favara por agredirle en una verbena


Lo que tenía que ser una tarde de Pascua rebosante de diversión en la playa de Tavernes acabó con dos políticos enfrentados. Al parecer, y según denunció el alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, un concejal del PP de Favara, Josep Bixquert, le agredió y le zarandeó durante este acto. El alcalde aseguró que esa misma tarde le presentaron a Bixquert y que hablaron «de política, se dieron la mano y se despidieron».

El alcalde afirmó que poco después, a las 20.30 horas, estaba con su novia en la verbena de Pascua de la Playa de Tavernes y que notó dos porrazos en la espalda: «Me giré y vi al concejal. No hice nada y durante un buen rato no paró de acercarse a mi novia y a mí, no dejaba de mirarnos y demás. Al final tuve que hacer lo que cualquier otro ciudadano, llamar a la policía».
El alcalde relató que los agentes identificaron al concejal de Favara aunque «no hubo detención». Juan denunció los hechos y aportó un parte de lesiones, aunque el propio alcalde dijo que no tenía marcas.
Por su parte, Bixquert negó los hechos. Aseguró que habló con Juan pero no le agredió: «Le saludé y se fue. Al poco tiempo vi como me señalaba y unos policías vinieron a detenerme. Me esposaron y me metieron en un coche. Me soltaron un rato después». El popular añadió que fue al ayuntamiento a poner una denuncia y no se lo permitieron. «Me dijeron que si quería poner una denuncia fuera al cuartel de la Guardia Civil».
Desconec l'ocorregut, no conec al edil Favarer però sí a Jordi, i dubte que fera una denuncia si no hi ha darrere algo de veritat, perquè Jordi no es ningún matò ni va amb la seua personalitat este tipus d'actes, sino tot el contrari . 

Si a açò li afegim lo mal que òl el que el favarer vullga fer denúncia pública d'algo que ell deu de saber com a regidor , i si no eu sap que s'assabente i calle : Que les denúncies amb ilicits penals es fan davant la Guardia Civil i no davant les policies locals i per el tant, perquè el insinuar algo extrany amb les paraules " no me lo permitieron ", com si la policia local de Tavernes havera fet algo incorrecte per a entorpir els seus drets , també em dona pistes sobre qui tè la raò ...
En tot cas, mal assumpte , molt lleig vaja passat el que vaja passat, i crec que deuen d' intervindre els polítics de abdós partits de abdós pobles, i sobretot l'alcalde de Favara, per a aclarir els fets i que no vaja més enllà i sobretot no es mengüe per açò la bona relació de dos poblacions veïnes i pel tant amb interesos comuns .

Per altre cosat trobem que l'Atlètic La Vall encapsala la segona regional de futbòl, la presentació del grup musical valler Fístula en Pa Dur, i els actes religiosos del passat Dissabte.

En Levante-emv trobem noticia sobre el tema de l'agresió al nostre Alcalde. 

10 comentarios:

  1. Un diu que no hi ha detenció i l'altre que l'esposaren. Fins i tot per a eixir de festa menteixen els polítics?

    ResponderEliminar
  2. Mucho alcohol y el Ayuntamiento mirando hacia otro sitio.

    ResponderEliminar
  3. Como no dejan de mirarme ¿llamo a la policía? Y la policía llega y le pone las esposas ¿y esto no es detención?
    Además, si pienso en poner una denuncia yo pienso en el Ayuntamiento. También sé que está el Cuartel de la Guardia Civil. Pero, ¿por qué no en el Ayuntamiento?
    Es lamentable que responsables y representantes de un pueblo actuen así.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perquè no en l'ajuntament? No serà perquè eu mana així la llei ?

      Eliminar
  4. Com en el cas dels Reis, infantes, empresaris i altres polítics, en aquest cas, la llei tampoc és igual per a tots. Crec excessiu detindre i enmanillar una persona perque moleste a una verbena. Deurien haverne enmanillat un autobús sencer de la gent que hi estava a Padur. Però era el sr. Alcalde. Amb un altre, com qualsevol altre dissabte que altres criden a la policia i no passa res. Com ja havien denunciat a la zona del Vergeret-Alfandech on després de moltes advertències del veïnat del que per allí es fa, van cremar un finestra d'una finca i un cotxe a Falles. Total allí sempre pots fer el que vullgues i mai passa res.
    Tampoc es pot jutjar el fet de diumenge sense saber-ne el nivell d'agressió, pot ser fora verbal, una espenteta o uns colps. De totes maneres, veig la reacció excessiva i fora de lloc, i de mal exemple entre els joves als quals representen els dos polítics.
    Denunciar tot tipus de violència com sembla volia emprar el regidor favarer i esperar que la denuncia siga a titol particular, al nostre Ajuntament no estem per anar perdent (i pagant) més juis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A titol particular ? Depén de si l'agressió va ser per la seua qualitat d'Alcalde, que tot dona a entendre que sí: En eixe cas el tema passa a ser públic i així ho contempla de fet la legislació vigent, que contempla com a delicte específic l'agressió a un polític per motiu del seu càrrec.

      Eliminar
  5. Jo si que que compren a l'alcalde. Tu no, perque no t'ha passat mai amb un familiar teu una cosa pareguda com em va passar a mi fa uns anys. Un familiar meu esta al costat de la barra, se li acosta un comença a imcrepar-lo i sense res mes a punyades. Encara estem esperant saber perquè.

    No m'agrada mal a ningú pero voldria que el passara algun dia alguna cosa semblant i potser callaries. Es que al final feu que diguem el que no està en el calendari.

    I efectivament, era l'alcalde, com no es el mateix dir-li fill de puta a un qualsevol que t'ho diguen a tu o a mi, o que li ho diguen al rei. VEs dis-li ho al rei i voras. Ara com tu eres com els del ventilaor per a tu l'alcalde del teu poble es una bona caca.

    Que bonico home: el favarero, més bufat que un cep, perquè estava mes bufat, i igual alguna cosa més, i els seus amics acossant a l'alcalde enmig del carrer, li peguen unes punayades i tu vols que este aguante i calle. Escolta es l'alcalde del meu poble, i com alcalde del meu poble, no tinc ningun perquè aguantar que vinguen de fora i li perden el respecte. Si al final de fora vindran i de casa ens tiraran.

    I a vore si t'enteres: no el varen detindre, no el varen emmanillar, simplement l'identificaren i ell va tornar a la verbena. A continuar la bufa. Ara, tu parlar per parlar, perque sense estar allí hi ha alguns que sabeu molt.
    Hi ha molta gent que només va que escampant odi i violencia en el seus blogs contra l'alcalde i així ens va. Que si alcaldillo, que si inutil, que si marioneta de son pare i de Perfecto; que si corrumpte que urbanitza on estiueja son pare, ara hui li diuen que si anava borratxo quan l'alcalde no beu. I després passa el que passa.
    I Favara esta al costat i eixe individu es del mateix partit que genera violencia continua en els escrits, i els alliçonen iguals. Mira, quan va acabar el lio un de Favara va dir: este xicot no era antes aixina, li han "absorbit" el cervell.(textual)

    ResponderEliminar
  6. El Alcalde debe hacer una rueda de prensa y explicar que pasó el domingo en la verbena.
    No creo que deba llamar a la policia para que dentengan a una persona por el simple hecho de tocarle la espalda o mirarle.

    ResponderEliminar
  7. Es nota que no estaves allí. I el que ha passat està ben clar i explicat en el Levante-EMV. Que no sé perquè no s'ha publicat també.

    Toni Álvarez Casanova | Gandia
    El alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, del Bloc-Compromís, ha interpuesto una denuncia contra el concejal del PP de Favara, Josep Bixquert, por haberle increpado, molestado y agredido durante la verbena que tuvo lugar el domingo en la zona de ocio de la playa vallera.

    SEGUN EL RELATO DE VARIOS TESTIGOS (Posar-ho en majuscula he sigut jo) , el edil de Favara llegó a propinarle al alcalde de Tavernes dos golpes en la espalda. Jordi Juan requirió un parte de lesiones y presentó una denuncia ante la Policía Local por estos hechos. Ambos no se conocían anteriormente, sino que fueron presentados momentos antes de que ocurriera el incidente. Según los testigos Bixquert empezó a incordiar e increpar al alcalde con reproches de índole político. Esas palabras fueron subiendo de tono a medida que pasaban los minutos hasta el punto de que, en un momento dado, Bixquert «llegó al contaco físico» con Juan, al que le dio dos golpes en la espalda. SEGUN LOS TESTIGOS (Posar-ho en majuscula he sigut jo)el alcalde le pidió que le dejara en paz, e incluso llegó a sentirse amenazado por la actitud del concejal.

    El alcalde acabó dando aviso a la policía local. Los agentes se introdujeron entre la multitud e IDENTIFICARON (Posar-ho en majuscula he sigut jo) a Bixquert, que fue sacado de la verbena.


    T'he posat en majuscules els fets importants. No hi ha canviat una coma del que diu el LEVANTE-EMV. I ho diu en boca de testimonis. I no crec que s'hagen inventat els testimonis.

    ResponderEliminar
  8. I el meu comentari d'anit?

    ResponderEliminar