miércoles, 3 de abril de 2013

EDITORIAL : Més sobre l'affaire pasqüer del Alcalde

A raíz de la noticia conocida ayer sobre el altercado del Alcalde con un concejal del PP y como era de esperar, se han iniciado una serie de comentarios poniendo en duda las versiones ofrecidas, con mofa incluída en otro blog local , que curiosamente no sale en defensa aférrima de la versión del concejal popular como sería de esperar vista su trayectoria más que partidista seguida hasta el momento. También me sorprende el que otro blog no haya salido en defensa aférrima de su estimado líder espitritual , ni siquiera ha tratado el tema hasta el momento ...

Ayer yá comenté lo que pensaba sobre el tema y hoy sólo quiero añadir una preguntas y una reflexión  para que se reflexione sobre ellas y cada uno saque sus propias conclusiones :

Primera : ¿ Que sentido tiene que Jordi haga una denuncia falsa que se va a ver en un juicio ? Porque si sale perdiendo las consecuencias van a ser nefastas para su imagen . Por otro lado, ¿ porqué el concejal favarero insinúa que la policía local de Tavernes no le quiso aceptar la denuncia cuando no le corresponde a este cuerpo el hacerlo ? . Además, el periódico Levante habla de testigos que reafirman la versión de Jordi . Por último, sorprendéntemente ninguno de los dos blogs superaférrimos señalados ha hecho una defensa a ultranza de sus compañeros ideológicos, como nos tienen acostumbrados :  ¿ Tendrán razón aquellos que afirman que hubo un poco de todo por ambas partes ? .

Segunda : Al haber denuncia de por medio  habrá un juicio de faltas y con el una sentencia . Si ésta es favorable a Jordi deberemos de pedir la renuncia inmediata del regidor popular de Favara pues sería indigno de ostentar un cargo público aquel que agrede a otro político por diferéncias ideológicas . Pero si es nuestro Alcalde el que pierde, deberemos de pedir la suya pues no sería digno de ostentar tal cargo alguien que mintiendo abusa de su cargo como sería el caso.

La justicia dirá y nosotros informaremos y pediremos que rueden cabezas , pues es inaceptable que una diferencia ideológica ( suponemos que es de este tipo, pues al parecer no se conocían personalmente previamente ) acabe de esta forma, ¿ no les parece ? .

Arran de la notícia coneguda ahir sobre l'altercat de l'Alcalde amb un regidor del PP i com era d'esperar, s'han iniciat una sèrie de comentaris posant en dubte les versions oferides, amb mofa inclosa en un altre blog local , que curiosament no ix en defensa aférrima de la versió del regidor popular com seria d'esperar vista la seua trajectòria més que partidista seguida fins al moment. També em sorprén el que un altre blog no haja eixit en defensa aférrima del seu estimat líder espitritual , siquiera ha tractat el tema fins al moment ... 

Ahir ja vaig comentar el que pensava sobre el tema i hui només vull afegir una preguntes i una reflexió perquè es reflexione sobre elles i cada un servici les seues pròpies conclusions : 


Primera : Que sentit té que Jordi faça una denúncia falsa que es va a veure en un juí ? Perquè si ix perdent les conseqüències seran nefastes per a la seua imatge . D'altra banda, perquè el regidor favarero insinua que la policia local de Tavernes no li va voler acceptar la denúncia quan no li correspon a este cos el fer-ho ? . A més, el periódic Levante parla de testics que reafirmen la versió de Jordi . Finalment, sorprenen-tement cap dels dos blogs superaférrimos assenyalats ha fet una defensa a ultrança dels seus companys ideològics, com ens tenen acostumats : Tindran raó aquells que afirmen que va haver-hi un poc de tot per ambdós parts ?. 

Segona : A l'haver-hi denúncia pel mig hi haurà un juí de faltes i amb ell una sentència . Si esta és favorable a Jordi deurem de demanar la renúncia immediata del regidor popular de Favara perquè seria indigne d'ostentar un càrrec públic aquell que agredix a un altre polític per diferències ideològiques . Però si és el nostre Alcalde el que perd, deurem de demanar la seua perquè no seria digne d'ostentar tal càrrec algú que mentint abusa del seu càrrec com seria el cas . 


La justícia dirà i nosaltres informarem i demanarem que roden caps , doncs es inaceptable que una diferència ideológica ( supossem es d'este tipus, doncs al pareixer no es coneixíen personalment abans) acabe d'esta manera, 
 no els pareix ? .

P.D.: Huí ens trobem amb més denuncies, esta vegada del edil favarer a la policia local de Tavernes , el que tractem més abaix en article a part i fem més valoracions sobre el tema, per a que cadascú s'informe i opine en conseqüència .

5 comentarios:

  1. Suscribixc paraula per paraula tot el que has escrit. Al final la veritat és la veritat i allí va haver molts testics del que va passar.

    ResponderEliminar
  2. I este affaire no pot arreglar-se a bones?
    Serà precis anar als jutjats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es el que jo apunte en l'altre article sobre el tema, en "repàs de premsa" : Pense que donat a que tot apunta a que la versió real es la del nostre alcalde i jefe de policia, l'alcalde de Favara deuría prendre cartes en l'assumpte com a jefe polític de l'altra part i tractar de que el mateix no vaja a més, pel bé de tots i sobretot de les relacions entre dos pobles veïns i pel tant amb interessos comuns, a més de per l'imatge ja molt deteriorada dels nostres governants en general . Pense que no costaría rés alçar el teléfono i parlar abdos alcaldes i tallar el tema de les demandes que a rés bó portaràn aningú .

      Eliminar
  3. Gekko i que diuen els testics?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 1) Que les drogues són males
      2) Que si bebes no conduzcas

      Eliminar