jueves, 25 de abril de 2013

Recordeu : Demà Divendres " II FIRA LLIBRE D' OCASIÓ A FAVOR DE CÀRITES INTERPARROQUIAL TAVERNES "

                               Es pot participar o col.laborar donant o comprant llibres .

DATA : Divendres 26 d'Abril

LLOC :  A Mercat Municipal.

ARREPLEGADA DE LLIBRES : En les parròquies, els col.legis i la Biblioteca municipal fins al mateix Divendres .

AIXÍ QUE, TOTS A COL.LABORAR, QUE TANT POC ENS COSTA I TANT AIDA A ALTRES



NOTA REMESA PER LA ASSOCIACIÓ : 

En primer lloc des de Càritas volem agrair-vos, de tot cor, el recolzament que ens oferiu en totes les accions i activitats que programem i com sou transmissors dels nostres quefers. 
Després de l’èxit de la Fira del Llibre de l’any passat i de la fira del llibre solidari a la platja, ens animem a realitzar La II FIRA SOLIDARIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ que tindrà lloc el pròxim divendres 26 d’abril al Mercat Municipal. Com ja sabeu, de l’any passat,  es pot participar  o  col·laborar de dues maneres:  La primera, donant llibres (que no siguen de text) per a la fira i d'altra banda, acudint a la fira i comprant-ne a partir d’un  euro. Els punts d’arreplega de llibres usats serà a les Parròquies, als Col·legis i a La Biblioteca municipal.
En moments de crisi on cada vegada  és mostra més preocupant i incert l’escenari social. És un motiu d'estímul per al nostre treball comprovar com, en la nostra tasca diària Càritas aconsegueix  reforçar la seua capacitat per canalitzar la solidaritat cap a les persones a les que acompanyem. Som testimonis, en aquest sentit, de que quan des de Càritas demanem suport, el nostre poble respon, i ho fa amb generositat. Des de Càritas pensem que una de les maneres de poder eixir d’aquesta crisi es produint un canvi de valors, conscienciar-nos de la importància de la gratuïtat,  de la solidaritat, el compartir, l’esforç, el respecte pels demés, la senzillesa,.... Per aquest motiu , una vegada més, volem demanar-vos la vostra col·laboració.
Complint amb la nostra tasca de sensibilització i conscienciació social , promoure activitats com aquesta ens ajuda a conscienciar a la nostra població, ja que mitjançant l’arreplega i venda de llibres es fa possible el ajudar-nos a ajudar, permetent dur endavant la nostra llavor de recolzament a les quatre-centes famílies a les que està atenent la Càritas Interparroquial .
Aprofitem des d’ací per agrair el recolzament de tots els col·legis de Tavernes, els instituts, la biblioteca municipal, llibreries i particulars per la seua aportació i com no a l’Ajuntament per recolzar la nostra tasca i afavorir la nostra llavor.

Moltes gràcies a tots

No hay comentarios:

Publicar un comentario