miércoles, 24 de abril de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Huí sols trobem noticies en Las provincias, en que a més de la nota del Partit Popular sobre la devolució de 10.000 euros d' ajudes socials, trobem que :

El Athlétic La Vall se asegura el liderazgo

El Athlétic la Vall de Tavernes ha logrado matemáticamente el liderato del grupo XIII de la segunda regional. En su primer año, el club vallero ha certificado su liderazgo, y por lo tanto el ascenso a primera regional cuando aún faltan tres jornadas. El equipo de Marcos Quintina tiene la suficiente ventaja respecto a su seguidor, el Vilallonga. El ascenso ya lo tenía en el bolsillo, pero en el partido de Miramar había que asegurarlo. La Vall goleó 1 a 5 con dos dianas de Aitor y Víctor, y otra de Mateu. Hasta Miramar los acompañaron decenas de aficionados.


Enhorabona una vegada més i que en siguen moltes, a un grup de jovens vallers que deuen de ser exemple per als altres, amb l'espirit de superació i de sacrifici que comporta el estar en lo més alt de qualsevol esport.

1 comentario:

  1. Que va passar en desfer-se primer les Arenes, després fer La Vall d'Alfandech, després fer un filial de la UD acollint també els equips femenins, al cap d'un any tornen a desfer el filial però es queden les xiques. Ara tornen a montar amb èxit un equip fora de la UD. Que passa amb el futbol aficionat en Tavernes que fa com un Guadiana? No li interesa a la UD cap competidor a l'esport rei en quant a repartiment d'instalacions ni pressupostos?
    Quant durarà ara l'Athlétic?

    ResponderEliminar